EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bi film vardı 5-6 yıl öcne falan izlemiştim Adını bi türlü hatırlayamıyorum çizginin ötesinde olarak çevrilmişti türkçeye sanırım bi kaç bilimadamı(tam hatırlamıyorum elemanalr neydi ama bilimsel şeyler ypaıyolardı :P) bi alet icat ediyolar bununla 1-2dk lığına ölümden sonrasına gidip geri gelebiliyorlar ama geri geldiklerinde geçmişteki günahlarınıda getiriyolar yanlarında hesapta elemanın biri küçükken ölmesine neden olan bi çocukluk arkadaşını getiriyodu falan birisi sürekli dalga geçtiği küçük bi zenci kızı getiriyodu orjinal ismini bilen varmı bu filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 the flatliners olabilir mi ?! yalnız 88 yapımıdır benim dediğim kiefer sutherland, julia roberts, kevin bacon vs.'nin gençlikleri tıp öğrencisini oynuyo bunlar ölüm üzerine deneyler yapıyolar konu benziyo gibi geldi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Evet Flatliners o film. O kadar çok oynadı ki TV de artık ben çevirmişim ya da doğarken o filmle doğmuşum gibi felan geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 evet işte deneyler yapıyolar falan paso sonra bi alet buluyolar işte ameliyat masası gibi bişeye yatıyo eleman mesela sonra buna kablo falan bişeyler bağlıyolar hatırladığım kadarıyla 1-2 dk lığına ölümden sonrasını görüyo hatta elemanın biri geçmişinde birlikte olduğu kızların sevişirken videolarını kaydediyor falan sonra kızlar bunun kabusu oluyor işte diğerlerini tam hatırlamıyorum ne getiriyolardı yanlarında acaba omu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 1990 yapımı, yönetmeni joel schumacher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 2 sene yanılmış hafızam doh ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 olmadi cankiz kiniyoruz seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 teşekkürler hemen indireyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Alet bulmuyorlar. Sadece birini kalp krizlerinde falan durmuş kalbi elektro şokla çalıştırmaya yarayan aleti ters kullanarak geçici ölüm yapıyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hah işte öyle bişeydi izleyeli baya oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar