Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ABC'de su an 2. sezonu yayinlanan, Amerikan "college" larindaki Sorority-Fraternity hayati uzerine bir dizi. Asiri sosyal bir kizimiz ve bu kizin asiri asosyal kardesi uzerine kuruluymus hikaye bildigim kadariyla. Ilk sezonu simdi indirdim izlemeye basliyorum 40 dakka sonra elestirimle gelirim : ) Eglenceliymis baya diyolar. Konunun bir orjinalligi yok iste de severek izleniyor genelde boyle geyik seyler. Ismin Greek olmasinin sebebi bu arada Fraternity ve Sorority topluluklarina Greek denmesi, sebebi isimlerinin eski yunan alfabesinden olmasi, alfa beta kappa falan filan. O harf isimlendirmelerinin geldigi yer de mottolari (ve ayni zamanda isimleri sanirim)nin bas harfleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 İzle de yorum yap, senin zevkin genelde uyuşuyor benimkiyle. Ona göre indiriym ben de, yeni dizi bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ahah baya eglenceli gibi, yarisindayim su an da bi body shot sahnesi vardi baya iyiydi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 başlayalım madem download a izlicek bişiler arıodum bnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Pilot Pilotta mı ne çocuk ablasının sevgilisinin başkasıyla fingirdediğini ispitleyip o frate girme şansını kaybedince dizinin bütün anlam ve önemi kayboldu. Her bölüm çılgın frat partisi izlemek yerine ezik çocuk ve bağlarını güçlendirdiği ablası konulu bir şey çıkınca karşıma salıverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Gel gor ki Ablasinin sevgilisini dovunce adam, dusman frat'e (ve baskani da ablasinin eski sevgilisi) giriyor adam, zaten o tequila olayinin oldugu cilgin parti de bu dusman fraternitynindi. Daha az elit ama daha cilgin bu frat ehehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Editleme mesajımı siteyi mahkemeye veririm. İzlerim bir ara zaten dalga geçtim, eğlenceli bir havası vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 KAAN BODY SHOT YAPMAK ISTIYORUM ANLIYO MUSUN BENI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oha iyiymiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Başta eğlenceliymiş gibi geliyor ama bir yerden sonra bayıyor. Kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Penthesilea said: KAAN BODY SHOT YAPMAK ISTIYORUM ANLIYO MUSUN BENI Şu yaşına kadar 1 kere bile body shot yapmadıysan zaten benliğinden utanman gerekiyor. Pes doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yspmadim abi amsterdama veya dogu avrupaya gitmedim. kizi taniyorsan zaten body shot sayilmiyor. O DEGIL DE SU SANIYE DIZI NORMAL EGLENCELIK BIR DIZIDEN MUST-WATCH HALE GELDI LAN. 6 BOLUMDE NIP/TUCK SON SEZONDAKI TAS LOLITA HATUN GELDI OLM ANAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yazin yayinlanan 10 rushd episodelarinda benim fraternity brotherlarimdan biri rol aldi, bi kismi bizim fraternity houseda cekildi baya guzel bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 saka bi yana baya iyi bence dizi, izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yaw şeyi soracam niye bu grupların isimleri yunan alfabesinden seçiliyor? bir sebebi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Evet konuyla ilgisiz mesajlari sildim. Hava atmaya calissam anlarsiniz, mesaj altinda gizli anlam aramayin. Greeny said: yaw şeyi soracam niye bu grupların isimleri yunan alfabesinden seçiliyor? bir sebebi var mı?Hepsinin bir mottosu var, latince oluyor bu da. O harfler de iste motto'nun kisaltmasinin bas harfleri. In Deo Speramus sa mesela motto, IDS nin latin alfabesindeki sekilleri oluyor iste adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Eyw baps. 6.bölüm DESTINY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abi o kadin insan degil bu kdar guzel olunamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yetersiz amerikalilarin latin ozentiliginin sonuclari onlar, halbusa hepsi skull and bines gibi delikanli olsa super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Hangi kadın penth, isim/pix plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abi ne guzel is ayar alinca sil mesaji direk ergenekon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Wispy said: Hangi kadın penth, isim/pix plx.AnnyLyne McCord mu oyle bisey olmasi lazim abi @Bone: Olm siz ayar vermiyosunuz ki cimbizla kelime secip satasiyosunuz, ergenekon tabi sora sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 AnnaLynne McCord muş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 GG deki Serena >bu ablaymış bence. İndireyim bakalım. Gerçi önce entourage a başlamayı düşünüyordum ama Penth'in güzel diye yazdığı bütün diziler güzel çıktı. Bir sezoncukmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Greeki napcan abi elinde entourage varken. Sokakta "Entourage'dan önce Greek izliycem" desen hayatının dayağını bile yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar