Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Greek

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

ABC'de su an 2. sezonu yayinlanan, Amerikan "college" larindaki Sorority-Fraternity hayati uzerine bir dizi.

Asiri sosyal bir kizimiz ve bu kizin asiri asosyal kardesi uzerine kuruluymus hikaye bildigim kadariyla. Ilk sezonu simdi indirdim izlemeye basliyorum 40 dakka sonra elestirimle gelirim : )

Eglenceliymis baya diyolar. Konunun bir orjinalligi yok iste de severek izleniyor genelde boyle geyik seyler.

Ismin Greek olmasinin sebebi bu arada Fraternity ve Sorority topluluklarina Greek denmesi, sebebi isimlerinin eski yunan alfabesinden olmasi, alfa beta kappa falan filan. O harf isimlendirmelerinin geldigi yer de mottolari (ve ayni zamanda isimleri sanirim)nin bas harfleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Pilot

Pilotta mı ne çocuk ablasının sevgilisinin başkasıyla fingirdediğini ispitleyip o frate girme şansını kaybedince dizinin bütün anlam ve önemi kayboldu. Her bölüm çılgın frat partisi izlemek yerine ezik çocuk ve bağlarını güçlendirdiği ablası konulu bir şey çıkınca karşıma salıverdim.

Sosyal ağlarda paylaş

Evet konuyla ilgisiz mesajlari sildim.
Hava atmaya calissam anlarsiniz, mesaj altinda gizli anlam aramayin.

Greeny said:
yaw şeyi soracam

niye bu grupların isimleri yunan alfabesinden seçiliyor? bir sebebi var mı?
Hepsinin bir mottosu var, latince oluyor bu da. O harfler de iste motto'nun kisaltmasinin bas harfleri. In Deo Speramus sa mesela motto, IDS nin latin alfabesindeki sekilleri oluyor iste adi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...