Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 haha işin içine google girerse iyice acaip bi alet olur bu. yalnız ilginç, google kendi işletim sistemi olan telefonları desteklemek yerine bununla da uğraşıyo ayrıyetten.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 @Mr_Hand: tam onu yazmaya gelmiştim! ulan bi daha 20.yy'la yeniden başlama imkanım olsa varımı yoğumu programcılığa elektroniğe vericem arkadaş! bak adamlar dilediklerini yapıyorlar. negzel lan! ben lisansüstü bitene kadar dolgu duvar analiz programı yazarım anca kendi keyfime!
scorch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 aldim nihayet bends iPhonemi :) hatta ordan yaziyorum suanda hehe ancak bi problemim var iTunes ole indirigim app. Yuklemek istedigimde authentication hatasi veriyor internette baktim deauth. Vs bHsediyor AMA tam nedemek istemisler anlayamadim? Shan ozetle herhangi bit sekilde pc deki app yukleyemiyorum a A missl iPhone ole shop a girersem yukoeyebiliyorum nedir binun olayi? iPhone u restore bile ettim AMA duzelmedi deauth nedir nerdedir bulAmadim :D
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 iphone alış sonra yaz ordan, anlaşılmıyo bişi :)
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hayırlısıyla bende önümüzdeki cuma alıyorum iphone u. 2 sorum olacak. 1. jailbreak yaparsam appstore deki appleri de yükleyebiliyor muyum 2. hani siyah herkezde var diye beyaz alayim diyorum ama foto harici de hiç görmedim beyazı, güzel mi? daha cok kıza göre gibi mi duruyor? vs.
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 beyaz güzel görünüyor bence gayet. jailbreak yapsan da appstore çalışıyor ayrıca evet.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 evet kıza göre duruyor. En azından ben 16 gb alıpta siyahını alan kız gormedim
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 pembe telefon almazsın mantığı gibi..
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 google in voice hede hödö programını apple kabul etmemiş.. sebebi ile ilgili açıklama da gelmemiş
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 dasaaa said: google in voice hede hödö programını apple kabul etmemiş.. sebebi ile ilgili açıklama da gelmemişbak şimdi sinirlendirdiler beni
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 N73 N95 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirimki kullandığım kadariyla iPhone symbian işletim sistemli herhangi bir telefondan kat kat hızlı işlem kaabiliyetine sahip
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ya bende 3g olmayan iphone war. aldığımda beri hiç update etmedim aleti tekrar cracklemek gerekir falan die. aldığımdada ben yapmamıstım ztn crack olayını. bole bişi warmı? yada en kolay nerden yapabilirm. bide bluetooth war ama resim falan için kullanılamıo bu alette ancak gelicek ilerde die bişi duymustum. geldimi bole bişi iphone a?
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Gelmedi tabii, 3G'de de aynı durum. "Gelecek, gelir" gibi şeyler genelde teselli, bkz. MMS, video.
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 3g'dekiyle ayni sey mi simdi o hey allahim. 3g olayi turkiye ile alakali bir problem.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ulem 2 gündür hacker oldum olayı çözene kadar ama hallettim :D şimdi sorun : nası yüklicem ben buna 3rd party uygulamaları xD hadi bakalım onuda çözecez elbet..
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yezid said: 3g olayi turkiye ile alakali bir problem. Yemin et? iPhone 3G'den bahsetmiştim ben, 3G teknolojisinin kendisinden değil.
riglous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 said: BSD Subsytem: Installer’ın uygulamalar deposunda bularak kurabileceğiniz bu uygulama telefonunuzu unix eklentileri ile donatıyor. OpenSSH: Telefonunuzu hemen hemen tüm Unix ve Linux işletim sistemlerinde kullanılan bu uygulamayla, güvenli bir iletişim sunucusu haline getirebiliyorsunuz, sadece Itunes programı ile erişebildiğiniz iPhone‘nunuz artık bir ssh istemcisi ile komut satırından erişilebiliyor. OpenSSH ile bütün dosya sistemini yönetecebileceğiniz bir kapı açmış oluyorsunuz. OpenSSH aynı zamanda telefonunuza bir ssh istemcisi kurulmasını da sağlıyor. OpenSSH kurulumundan önce BSD Subsytem kurmalısınız. Term-vt100: Artık iPhone‘unuz üzerinden terminal ekranı açabilirsiniz, bu teminal ekranı ile telefonunuzdan uzak makinaların komut satırına erişiminiz mümkün, tabi BSD Subsytem ve OpenSSH kurulumundan sonra bu işlemi yapabiliyorsunuz.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 arkadaşlar yarın Apple'a gidip konuşucam ortada bir yanlış varsa düzeltiriz. şimdilik kırma dışında konuşacak başka birşey yok mu?
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yalnız o kadar açıklıyıcı mesajları silmek moderasyon değil biliyosun dimi? ayrıca apple'a gidip orda nasıl bir şey söylenmesini bekliyosun bilmiorum. daha kesin bilgi için mail atmanı öneririm.
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 var GPRS e otomatik bağlanmayı nasıl kapatabiliyoruz ? Bilgim dışında bağlanıp faturamın kabarmasını istemiyorum ?
Öne çıkan mesajlar