Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 İyi bişi olursa alırım ama pek ümidim yok.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yazin cikar bu da iste, ilk os 3 cikar bi ay sonra da bu cikar tahminen, her yil cikaricak sonucta apple yani.
matama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 5megapixel kamera koymadiklari surecte ben almam ben gayet foto makinesi yerine kullaniyorum telefonumu
Mille Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Hayda daha yeni aldik olm.. 3.cu icin degistirirm ama
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bunu amerikalardan falan getirtsek bir sorun olur mu ki? avea ile kullancağım için sadece wireless olan yerlerde nete girebilecem heralde ama olsun.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 artik amerikadan falan getirtebilirsiniz kontratsiz satilmaya baslandi
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Eger öyle satiliyorsa, yakinda kesin yeni bir model gelecektir.
unK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya bu jb falan nedir deliricem herkes bi " iphone'umu jb ile kullanıyorum, rahat ediyorum ha ha ha" diyor.. ben de kullanıcam! bu jailbreak anlamına geldiğini falan okudum netten, ama bununla ilgili bi topic açılsa hani bilgilendirilse ne işe yarar, ne yapmak lazım gibi? jb özelliğiyle pdf okur muyum mesela? gerçi sanırım hax konuşmak yasak?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 niye milletin seni bilgilendirmesini bekliyorsun? o bilgi internette var, ararsan bulabilirsin. ayrica zaten pdf okunuyor ki iphone'la? niye jb'lemen gereksin?
unK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mum_Chamber said: niye milletin seni bilgilendirmesini bekliyorsun? o bilgi internette var, ararsan bulabilirsin. ayrica zaten pdf okunuyor ki iphone'la? niye jb'lemen gereksin? Milletin beni bilgilendirmesini istiyorum çünkü burası bir forum. Sen buraya gelip arkadaşlar kılım döndü ne yapmalıyım gibi bir soru sorabiliyorken ben niye soramıyım? İnternette her bir bilgi var bu forumları kapatalım o zaman? Ben aklı başında insanlara soruyorum teşekkürler senden bir bilgi beklemiyorum. 1- Hangi programla pdf,xls,doc gibi dosyaları okuyabilirim? Eğer bunu karşılayan bir app yoksa birkaç app de olur sorun değil. 2- JB'nin avantajları neler?
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ultrAslan said: Eger öyle satiliyorsa, yakinda kesin yeni bir model gelecektir.Geliyor zaten, her yaz yeni bir model gelecek. Milles: Abi evet hic duyurmadilar neredeyse, ben burda TV reklami mi veya blog mu oyle biseyde gordum sonra baktim gercek. En azindan ABD ve Birlesik Krallik'ta satiliyor su an, 600 dolar civariydi ama yanlis hatirlamiyorsam, biraz fazla.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 amerikayi bilmem de hollandada hep yapiyordu apple onu. hediye aldigini ve abonelik istemedigini soylediginde 600 euro gibi bir fiyata alabiliyorsun. fakat pek karli bir is degil
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 acaba satsammı benim telefonu fiyatı düşmeden...
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ne kadara gider ki şu an temiz bi ip3g?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 8gb 350-400 arasi ebayde edik: dolar
unK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 900-1000 tl arası temiz iphonelarınızı satabiliyosunuz
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 1k verirlerse direk satarım ben. Temiz telefon aldıgım günden beri kılıfta. Yani elmanın üstünde 1 tane bile çizik yok :)
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Penthesilea said: ultrAslan said: Eger öyle satiliyorsa, yakinda kesin yeni bir model gelecektir.Geliyor zaten, her yaz yeni bir model gelecek. Milles: Abi evet hic duyurmadilar neredeyse, ben burda TV reklami mi veya blog mu oyle biseyde gordum sonra baktim gercek. En azindan ABD ve Birlesik Krallik'ta satiliyor su an, 600 dolar civariydi ama yanlis hatirlamiyorsam, biraz fazla. Bende öyle biliyordum ama birileri yeni sürüm OS geliyor o yüzden cikarmayacaklar demisti, gerek yokmus öyle deniyordu önceki sayfalarda
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ultrAslan said: Penthesilea said: ultrAslan said: Eger öyle satiliyorsa, yakinda kesin yeni bir model gelecektir.Geliyor zaten, her yaz yeni bir model gelecek. Milles: Abi evet hic duyurmadilar neredeyse, ben burda TV reklami mi veya blog mu oyle biseyde gordum sonra baktim gercek. En azindan ABD ve Birlesik Krallik'ta satiliyor su an, 600 dolar civariydi ama yanlis hatirlamiyorsam, biraz fazla. Bende öyle biliyordum ama birileri yeni sürüm OS geliyor o yüzden cikarmayacaklar demisti, gerek yokmus öyle deniyordu önceki sayfalardayok her sene bi model cikaracaklar oyle dediler ki apple politikasi direk cok mantikli, bok cikarip dokunmatik ekran koysalar uzerine yine herkes alir
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 unK said: skype kullanan var mı iphone üzerinden? Sürekli cöktügünden bahsedilmis gözüm kestirmedi indirmeye.
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 jb'li telefonlarda 5sn sonra falan kapanıyor...
unK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ben bedava konuştum 15-20 dk gayet güzel bir ses kalitesiyle
Öne çıkan mesajlar