Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:
gps, bluetooth, video, tethering olaylari var hala.

nasıl yani artık bluetoothdan her şey yollanıyor ? GPS'in kralı var ? Video birazdan gelecek bak görürsün :)
Mesaj tarihi:
Other good features: Notes Sync, audio/video tags, live streaming, shake to shuffle, Wi-Fi auto login, Stereo Bluetooth, LDAP, iTunes account creation, YouTube ratings, Anti-Philshing, Call Log, Parental Controls, Media Scrubber, OTA profiles, VPN on demand, Languages, YouTube subscriptions, YouTube accounts and Encrypted profiles. Also, auto-fills. The biggest addition here is probably Stereo Bluetooth A2DP support.
Mesaj tarihi:
Giovanni said:
aquila said:
gps, bluetooth, video, tethering olaylari var hala.

nasıl yani artık bluetoothdan her şey yollanıyor ? GPS'in kralı var ? Video birazdan gelecek bak görürsün :)

Bluetooth'tan herşeyin yollanması için dosya sistemi bencilliğini bırakmaları gerek, bıraktılar mı? En azından uygulamalar dosya paylaşabiliyor mu herhangi bir şekilde? Önemli o iş benim için biraz.

GPS alıcısı hakikaten çok başarılı da navigasyon yok işte. Map kullanabilen uygulamalara izin gelirse GMaps dışında navigasyon seçenekleri gelişir herhalde, Haziran'da çıkacaksa o da Ağustos'u bulur gerçi.

Flash bekliyordum ben, en büyük hayal kırıklığım o oldu. Video dediğim gibi gelmemiş galiba. MMS ve landscape SMS çok iyi oldu ama, JB etmem belki onlar gelince :p
Mesaj tarihi:
Geleceğini düşünmediğim birkaç özelliği bile koymuşlar, eksikleri kapattılar adamlar. Sonunda yani, sırf MMS YOK BEN MMSSİZ TELEFONU NAPAM diyen nokia fanboyları için istiyordum mms in gelmesini.

Sonunda yani, sonunda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...