Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 [large]BEYLER MMS BEYLER LANDSCAPE MESAJ[/large]
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 MMS'e bir kere bile dokunmayacagiz da, artik iPhone bok gibi MMS YOK!!! diyenlerle ugrasmak zorunda kalmicaz dfs
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Oha yani artık rakipsiz ötesi lan nedeen biri başka bir telefon alsun ki ?
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 gps, bluetooth, video, tethering olaylari var hala.
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 aquila said: gps, bluetooth, video, tethering olaylari var hala. nasıl yani artık bluetoothdan her şey yollanıyor ? GPS'in kralı var ? Video birazdan gelecek bak görürsün :)
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 spotlight mucizesini de eklemişler hay elleri öpülesiceler
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 e bayde 750 liraya 0 ini aliyosun, turkiyede 1400 lira. nasil bir insafsizliktir ki bu.
behran Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 feci özellkler gelio telefonuma ŞAHANE yahu!!!
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Other good features: Notes Sync, audio/video tags, live streaming, shake to shuffle, Wi-Fi auto login, Stereo Bluetooth, LDAP, iTunes account creation, YouTube ratings, Anti-Philshing, Call Log, Parental Controls, Media Scrubber, OTA profiles, VPN on demand, Languages, YouTube subscriptions, YouTube accounts and Encrypted profiles. Also, auto-fills. The biggest addition here is probably Stereo Bluetooth A2DP support.
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 old iPhone won’t get the MMS or Stereo Bluetooth.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Giovanni said: aquila said: gps, bluetooth, video, tethering olaylari var hala. nasıl yani artık bluetoothdan her şey yollanıyor ? GPS'in kralı var ? Video birazdan gelecek bak görürsün :) Bluetooth'tan herşeyin yollanması için dosya sistemi bencilliğini bırakmaları gerek, bıraktılar mı? En azından uygulamalar dosya paylaşabiliyor mu herhangi bir şekilde? Önemli o iş benim için biraz. GPS alıcısı hakikaten çok başarılı da navigasyon yok işte. Map kullanabilen uygulamalara izin gelirse GMaps dışında navigasyon seçenekleri gelişir herhalde, Haziran'da çıkacaksa o da Ağustos'u bulur gerçi. Flash bekliyordum ben, en büyük hayal kırıklığım o oldu. Video dediğim gibi gelmemiş galiba. MMS ve landscape SMS çok iyi oldu ama, JB etmem belki onlar gelince :p
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 developer betasi bugun cikti, o yuzden end usera gelene kadar baya app cikar.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 flash icin yeterli destek varmis, adobe gelistiriyormus flash olayini. apple ile alakasizmis yani..
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bugun bisey cikmadi, yaza var daha ama belli olmaz. ayrica tethering de varmis ama o da service providera bagli gene.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 giovanni mesajlarını sakin sakin yazarsan sevinirim.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Geleceğini düşünmediğim birkaç özelliği bile koymuşlar, eksikleri kapattılar adamlar. Sonunda yani, sırf MMS YOK BEN MMSSİZ TELEFONU NAPAM diyen nokia fanboyları için istiyordum mms in gelmesini. Sonunda yani, sonunda.
Öne çıkan mesajlar