Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Syn said: ya bunun edge'i kapatmanın tek yolu turkcell'den mi geçiyor, kontörlü hat kullanıyorum kanımı emiyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 JB etmek tek yol galiba. Normalde aletin kendisinde de var(mış, bkz. Sailor) kapatma seçeneği de Turkcell kaldırtmış daha rahat geçirsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 bende yok oyle bir secenek. 3g kapatabiliyorsun ama datayi komple kapatamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 avea takınca gayet çıkıyo menüde cellular network ayarları. turkcell ve bildiğim kadarıyla vodafone'da bu seçenek yok. o yüzden kapanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 3G, Edge ve Wi-Fi ayrı ayrı kapanıyor.. :) hepsini kapatmış olunca data alışverişi olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 IPhone'un SMS sistemine biraz kıl kaptım :) onun dışında sevdim sayılır. Ama Windpws Mobile6.5 de alıştığım bazı şeyleri kesinlikle arıyorum.. Bu gidişle kendi SMS application'ımı yazacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 O dediğin şey JB ve non-Turkcell için geçerli işte zgrw, işin hinliği orda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 evet öyleymiş :D bende sonradan farkettim :) Edge kapandığı için mutluyum hehe :D ama hala sms tool'una uyuzum :) boş bir zamnımda kendi toolumu kodlamak için kolları sıvayacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 zgrw said: evet öyleymiş :D bende sonradan farkettim :) Edge kapandığı için mutluyum hehe :D ama hala sms tool'una uyuzum :) boş bir zamnımda kendi toolumu kodlamak için kolları sıvayacağım :) objective-c & cocoa framework ellerinden öper diyelim. ha birde ad-hoc lisans alman gerekecek appledan bir 99$ bayılıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sms frameworkleri public değil ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hmm bakalım lisans almama gerek olacağını düşünmüyorum, çünkü official ürünler arasına katılmasını planlamıyorum 3rd party bir şey geliştirmek gibi hedeflerim var. Tabi henüz yapıyı hiç bilmiyorum, inceleyeceğim bakacağım :) Benim tahminim mesajlar DB yapısı içersinde saklanıyordur. DB'ye erişip okuyup ve yazmayı hedefliyorum açıkçası.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ya ne sorcam size, ben turkiye'ye geldigimden beri telefona hic cagri gelmedi, hic kimseyi aramadim, data roaming zaten kapali. ilk bikac gun tel acikti sonra ucak moduna alip ipod olarak kullandim zaten hic cikarmadm ucak modundan simdi de at&t accountima girdim herhangi bir harcama gorunmuyor. da yine de bi danisayim dedim ucak modunda mantiken telefonun kapali olmasiyla bi fark olmuyor degil mi? acikken de arama falan gelmediginden bi sorun olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 olmaz abi, arama yapmadigin veya mesaj gelmedigi gitmedigi surece bi sorunun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 o 1500 dolar soktu yazisini gorunce korktum da o yuzden euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 patice toplasir oderiz penth, dert etme :) bu arada havayolu firmanin flight modunu kabul ettiginden emin ol. her ucusda musade edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 zgrw said: hmm bakalım lisans almama gerek olacağını düşünmüyorum, çünkü official ürünler arasına katılmasını planlamıyorum 3rd party bir şey geliştirmek gibi hedeflerim var. Tabi henüz yapıyı hiç bilmiyorum, inceleyeceğim bakacağım :) Benim tahminim mesajlar DB yapısı içersinde saklanıyordur. DB'ye erişip okuyup ve yazmayı hedefliyorum açıkçası.. :) XCodeda kod gelistireyim sadece similatorle limitli kalmayayım dıoysan public distribution yapmasan bile 99$ı vermek zorundasın. Debugging on iphone=99$ yane Ha kırarsın aleti jailbreak ile, toolchainle derlersin o ayrı ama ugrastıran bır olay. http://code.google.com/p/iphone-sms/ ben jailbreak telefonlu apple iphone developer connection uyesıyım yanı ıkısı aynı anda oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 raistlinthewiz said: zgrw said: hmm bakalım lisans almama gerek olacağını düşünmüyorum, çünkü official ürünler arasına katılmasını planlamıyorum 3rd party bir şey geliştirmek gibi hedeflerim var. Tabi henüz yapıyı hiç bilmiyorum, inceleyeceğim bakacağım :) Benim tahminim mesajlar DB yapısı içersinde saklanıyordur. DB'ye erişip okuyup ve yazmayı hedefliyorum açıkçası.. :) XCodeda kod gelistireyim sadece similatorle limitli kalmayayım dıoysan public distribution yapmasan bile 99$ı vermek zorundasın. Debugging on iphone=99$ yane Ha kırarsın aleti jailbreak ile, toolchainle derlersin o ayrı ama ugrastıran bır olay. http://code.google.com/p/iphone-sms/ ben jailbreak telefonlu apple iphone developer connection uyesıyım yanı ıkısı aynı anda oluyor :D hmm ilginçmiş :) bende ki iphone zaten jailbreakli :) ilk işim o olmuştu :D toolchain olayı daha çok işime gelir :) Xcode developing studio tarzı bir şey sanırım, macintosh için hiç development yapmadım daha önce :) hep linux ve win.. neyse hallederim bir şekilde, bu arada gönderdiğin linkler güzelmiş :D inceliyorum :) ben bunu özel mesaj olarak attığımız sanıyordum foruma yazmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 walla bende macos development yapmadan dırek iphone developmenta gırıstım ıyıkı xcode varmıs dıorum. zaten cocoa framework ve objective-c oldukca yenı bir ortamdı benım ıcın, birde ustune IDE'siz ortam zor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bunun çalar saati doğru düzgün çalışmıyor galiba, en azından ben tuş kilidi vs. koyduktan sonra, anlamadım. ya da ben çok ağır uyuyorum, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 beni uyandiriyor valla calar saat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Yuh alarm diye zil sesi var o sabah sabah nukleer saldiri havasi yaratiyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 alarm olarak çan kullanıyorum iyi gelio bu iphone'un edge özelliği TR'ye gelince kapanmaz oldu :D Mekiskadayken oynuodum ne güzel, kapanıp açılıodu, şimdi hep açık kalıyor :( Nasıl iş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 abi ac icini telefonun kucuk kare gibi bisey olmasi lazim cikar onu rahatla turkcell baska care birakmiyo ac gozlulugu yuzunden anladigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yok artık telefonun içini açmaktansa jailbreak yapsın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Iphonedaki bir movieye altyazı nasil ekliyoruz? Tipik mediaplayer mantıgı ile altyazıyı aynı directorye atmak falan yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar