Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Syn said:
ya bunun edge'i kapatmanın tek yolu turkcell'den mi geçiyor, kontörlü hat kullanıyorum kanımı emiyor resmen
Mesaj tarihi:
JB etmek tek yol galiba. Normalde aletin kendisinde de var(mış, bkz. Sailor) kapatma seçeneği de Turkcell kaldırtmış daha rahat geçirsin diye.
Mesaj tarihi:
bende yok oyle bir secenek. 3g kapatabiliyorsun ama datayi komple kapatamiyorsun.
Mesaj tarihi:
avea takınca gayet çıkıyo menüde cellular network ayarları. turkcell ve bildiğim kadarıyla vodafone'da bu seçenek yok. o yüzden kapanmıyor.
Mesaj tarihi:
IPhone'un SMS sistemine biraz kıl kaptım :) onun dışında sevdim sayılır. Ama Windpws Mobile6.5 de alıştığım bazı şeyleri kesinlikle arıyorum.. Bu gidişle kendi SMS application'ımı yazacağım :)
Mesaj tarihi:
evet öyleymiş :D bende sonradan farkettim :) Edge kapandığı için mutluyum hehe :D ama hala sms tool'una uyuzum :) boş bir zamnımda kendi toolumu kodlamak için kolları sıvayacağım :)
Mesaj tarihi:
zgrw said:
evet öyleymiş :D bende sonradan farkettim :) Edge kapandığı için mutluyum hehe :D ama hala sms tool'una uyuzum :) boş bir zamnımda kendi toolumu kodlamak için kolları sıvayacağım :)

objective-c & cocoa framework ellerinden öper diyelim. ha birde ad-hoc lisans alman gerekecek appledan bir 99$ bayılıp
Mesaj tarihi:
hmm bakalım lisans almama gerek olacağını düşünmüyorum, çünkü official ürünler arasına katılmasını planlamıyorum 3rd party bir şey geliştirmek gibi hedeflerim var. Tabi henüz yapıyı hiç bilmiyorum, inceleyeceğim bakacağım :) Benim tahminim mesajlar DB yapısı içersinde saklanıyordur. DB'ye erişip okuyup ve yazmayı hedefliyorum açıkçası.. :)
Mesaj tarihi:
ya ne sorcam size, ben turkiye'ye geldigimden beri telefona hic cagri gelmedi, hic kimseyi aramadim, data roaming zaten kapali.
ilk bikac gun tel acikti sonra ucak moduna alip ipod olarak kullandim zaten hic cikarmadm ucak modundan

simdi de at&t accountima girdim herhangi bir harcama gorunmuyor. da yine de bi danisayim dedim ucak modunda mantiken telefonun kapali olmasiyla bi fark olmuyor degil mi? acikken de arama falan gelmediginden bi sorun olmaz?
Mesaj tarihi:
zgrw said:
hmm bakalım lisans almama gerek olacağını düşünmüyorum, çünkü official ürünler arasına katılmasını planlamıyorum 3rd party bir şey geliştirmek gibi hedeflerim var. Tabi henüz yapıyı hiç bilmiyorum, inceleyeceğim bakacağım :) Benim tahminim mesajlar DB yapısı içersinde saklanıyordur. DB'ye erişip okuyup ve yazmayı hedefliyorum açıkçası.. :)

XCodeda kod gelistireyim sadece similatorle limitli kalmayayım dıoysan public distribution yapmasan bile 99$ı vermek zorundasın.

Debugging on iphone=99$ yane

Ha kırarsın aleti jailbreak ile, toolchainle derlersin o ayrı ama ugrastıran bır olay.

http://code.google.com/p/iphone-sms/

ben jailbreak telefonlu apple iphone developer connection uyesıyım yanı ıkısı aynı anda oluyor :D
Mesaj tarihi:
raistlinthewiz said:
zgrw said:

XCodeda kod gelistireyim sadece similatorle limitli kalmayayım dıoysan public distribution yapmasan bile 99$ı vermek zorundasın.

Debugging on iphone=99$ yane

Ha kırarsın aleti jailbreak ile, toolchainle derlersin o ayrı ama ugrastıran bır olay.

http://code.google.com/p/iphone-sms/

ben jailbreak telefonlu apple iphone developer connection uyesıyım yanı ıkısı aynı anda oluyor :D

hmm ilginçmiş :) bende ki iphone zaten jailbreakli :) ilk işim o olmuştu :D toolchain olayı daha çok işime gelir :) Xcode developing studio tarzı bir şey sanırım, macintosh için hiç development yapmadım daha önce :) hep linux ve win.. neyse hallederim bir şekilde, bu arada gönderdiğin linkler güzelmiş :D inceliyorum :)

ben bunu özel mesaj olarak attığımız sanıyordum foruma yazmışım :)
Mesaj tarihi:
walla bende macos development yapmadan dırek iphone developmenta gırıstım ıyıkı xcode varmıs dıorum. zaten cocoa framework ve objective-c oldukca yenı bir ortamdı benım ıcın, birde ustune IDE'siz ortam zor olurdu.
Mesaj tarihi:
bunun çalar saati doğru düzgün çalışmıyor galiba, en azından ben tuş kilidi vs. koyduktan sonra, anlamadım. ya da ben çok ağır uyuyorum, bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
alarm olarak çan kullanıyorum iyi gelio

bu iphone'un edge özelliği TR'ye gelince kapanmaz oldu :D Mekiskadayken oynuodum ne güzel, kapanıp açılıodu, şimdi hep açık kalıyor :( Nasıl iş bu :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...