Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

JB etmek tek yol galiba. Normalde aletin kendisinde de var(mış, bkz. Sailor) kapatma seçeneği de Turkcell kaldırtmış daha rahat geçirsin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

avea takınca gayet çıkıyo menüde cellular network ayarları. turkcell ve bildiğim kadarıyla vodafone'da bu seçenek yok. o yüzden kapanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zgrw said:
evet öyleymiş :D bende sonradan farkettim :) Edge kapandığı için mutluyum hehe :D ama hala sms tool'una uyuzum :) boş bir zamnımda kendi toolumu kodlamak için kolları sıvayacağım :)

objective-c & cocoa framework ellerinden öper diyelim. ha birde ad-hoc lisans alman gerekecek appledan bir 99$ bayılıp
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bakalım lisans almama gerek olacağını düşünmüyorum, çünkü official ürünler arasına katılmasını planlamıyorum 3rd party bir şey geliştirmek gibi hedeflerim var. Tabi henüz yapıyı hiç bilmiyorum, inceleyeceğim bakacağım :) Benim tahminim mesajlar DB yapısı içersinde saklanıyordur. DB'ye erişip okuyup ve yazmayı hedefliyorum açıkçası.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne sorcam size, ben turkiye'ye geldigimden beri telefona hic cagri gelmedi, hic kimseyi aramadim, data roaming zaten kapali.
ilk bikac gun tel acikti sonra ucak moduna alip ipod olarak kullandim zaten hic cikarmadm ucak modundan

simdi de at&t accountima girdim herhangi bir harcama gorunmuyor. da yine de bi danisayim dedim ucak modunda mantiken telefonun kapali olmasiyla bi fark olmuyor degil mi? acikken de arama falan gelmediginden bi sorun olmaz?
Sosyal ağlarda paylaş

zgrw said:
hmm bakalım lisans almama gerek olacağını düşünmüyorum, çünkü official ürünler arasına katılmasını planlamıyorum 3rd party bir şey geliştirmek gibi hedeflerim var. Tabi henüz yapıyı hiç bilmiyorum, inceleyeceğim bakacağım :) Benim tahminim mesajlar DB yapısı içersinde saklanıyordur. DB'ye erişip okuyup ve yazmayı hedefliyorum açıkçası.. :)

XCodeda kod gelistireyim sadece similatorle limitli kalmayayım dıoysan public distribution yapmasan bile 99$ı vermek zorundasın.

Debugging on iphone=99$ yane

Ha kırarsın aleti jailbreak ile, toolchainle derlersin o ayrı ama ugrastıran bır olay.

http://code.google.com/p/iphone-sms/

ben jailbreak telefonlu apple iphone developer connection uyesıyım yanı ıkısı aynı anda oluyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

raistlinthewiz said:
zgrw said:

XCodeda kod gelistireyim sadece similatorle limitli kalmayayım dıoysan public distribution yapmasan bile 99$ı vermek zorundasın.

Debugging on iphone=99$ yane

Ha kırarsın aleti jailbreak ile, toolchainle derlersin o ayrı ama ugrastıran bır olay.

http://code.google.com/p/iphone-sms/

ben jailbreak telefonlu apple iphone developer connection uyesıyım yanı ıkısı aynı anda oluyor :D

hmm ilginçmiş :) bende ki iphone zaten jailbreakli :) ilk işim o olmuştu :D toolchain olayı daha çok işime gelir :) Xcode developing studio tarzı bir şey sanırım, macintosh için hiç development yapmadım daha önce :) hep linux ve win.. neyse hallederim bir şekilde, bu arada gönderdiğin linkler güzelmiş :D inceliyorum :)

ben bunu özel mesaj olarak attığımız sanıyordum foruma yazmışım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...