DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 öff neyse gidiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ya hersey yapıyoruz bu iphoneda ama arkaplan kisisellestiremiyoruz. 1.4 kullanırken dock resmini falan degistirebiliyorduk ne guzel, simdi kırılmamıs 2.1lerle boyle bisi yapamıyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Winterboard ile yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yeni firmware i indirdiniz mi ? Türkçe seçenegi ve otomatik klavye tamamlamalarını kapatma seçenegi gelen yeniliklerden bir kaçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Cintonik said: yeni firmware i indirdiniz mi ? Türkçe seçenegi ve otomatik klavye tamamlamalarını kapatma seçenegi gelen yeniliklerden bir kaçı. düne kadar indirmeme rağmen bilmiyordum . Mesaj yazarken ingilizce tamamlama canıma tak etti ve araştırdım buldum bende. Oh be dünya varmış Bu arada klavyede türkce karakterleri görmek icin o harfin üstüne basılı tutucaksınız orda cıkıyor. U>Ü gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Cintonik said: otomatik klavye tamamlamalarını kapatma seçenegi gelen yeniliklerden bir kaçı. YASASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ya apple'a register oldum ama Türkiye'yi işaretledim hıyar gibi, şimdi adam gibi app. indiremiyorum. Bu country zart zurt seçeneğini değiştirip behran'ın ki gibi nasıl yapabilirim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 3g lerde kutunun içinden dock çıkmıyor mu? yoksa benimkinde mi bi gariplik var. 2g lerde çıktığını biliyorum. bugun aldım 3g. kutunun altında içindekiler bölümünde yazıyor dock bağlayıcı falan. ama kutunun içinde yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 dock adaptörü çıkar dock cıkmaz 3g boxlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bundan bahsediyorum? çıkmadı. hatta şöyle söyliyeyim, kutudan; telefon, şarj adaptörü, usb kablosu, kulaklık, sim takma cıkarma ignesi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 turkcellde zam gelmiş bu arada ya ben alamadan :/ 279->299 aylık 91->96 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 dock çıkmıyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben sanal kartla kaydoldum itunes a.kartta limit yok ama neye buy desem çat çut alıyo.limitimde oynama yok.sadece 1 dolar çekti.üstüne 10 dolarlık app aldım limit olmamasına ragmen.bug mıdır ? sömüriyi mi ? sonradan girmesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sonradan girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 haftada bir falan receipt gelmiyor mu apple'dan mail'ine, ne aldın, ne kadar harcadın falan diye, orada gormen lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ilkinde limitten anında düştü.sonrakilerde limit olmamasına ragmen yukledi alayını.ss geliyo birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Cintonik said: ben sanal kartla kaydoldum itunes a.kartta limit yok ama neye buy desem çat çut alıyo.limitimde oynama yok.sadece 1 dolar çekti.üstüne 10 dolarlık app aldım limit olmamasına ragmen.bug mıdır ? sömüriyi mi ? sonradan girmesin ? aldıklarım , şimdiki normal kart limitim, sanal kart işlemlerim, şimdiki sanal kart durumum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ilgincmis cidden de, orada bir seye takıldı gozum =)... aurora feint II diye bir sey mi cıktı !?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Aurora bildiğiniz wow gibi bi oyunmuş alıcam ama paraya kıyamıyorum ya kolpa çıkarsa diye :D edit: Bende sanal kart ile üye oldum çatır çatır çekiyor vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ara ara yapıyor kesintiyi bildiğim. hepsi toplanıp bir kerede kesiliyor fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 işte limit 0 oldugu için çekemeyecek sanırım.sonradan patlama ijtimali yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 limit oluştuğu zaman keser büyük ihtimal o zaman. ya bu arada itunes'un SİLİCEM BÜTÜN HAFIZANI tehditinden yırtmanın bi yolu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ahahaha bugun uyarı geldi.çekemiyoruz para ödeme bilgilerini guncelleştir diye.çok bekler daha.oh taktım 40 dolar sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ..... çok zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 İllaki o parayı senden bir şekilde alırlar hatta fazlasını belkide :) Apple bu konu para ise acıtır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar