Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya hersey yapıyoruz bu iphoneda ama arkaplan kisisellestiremiyoruz. 1.4 kullanırken dock resmini falan degistirebiliyorduk ne guzel, simdi kırılmamıs 2.1lerle boyle bisi yapamıyor muyuz
Mesaj tarihi:
Cintonik said:
yeni firmware i indirdiniz mi ?

Türkçe seçenegi ve otomatik klavye tamamlamalarını kapatma seçenegi gelen yeniliklerden bir kaçı.

düne kadar indirmeme rağmen bilmiyordum . Mesaj yazarken ingilizce tamamlama canıma tak etti ve araştırdım buldum bende.
Oh be dünya varmış

Bu arada klavyede türkce karakterleri görmek icin o harfin üstüne basılı tutucaksınız orda cıkıyor. U>Ü gibi...
Mesaj tarihi:
ya apple'a register oldum ama Türkiye'yi işaretledim hıyar gibi, şimdi adam gibi app. indiremiyorum. Bu country zart zurt seçeneğini değiştirip behran'ın ki gibi nasıl yapabilirim =]
Mesaj tarihi:
3g lerde kutunun içinden dock çıkmıyor mu? yoksa benimkinde mi bi gariplik var.
2g lerde çıktığını biliyorum. bugun aldım 3g. kutunun altında içindekiler bölümünde yazıyor dock bağlayıcı falan. ama kutunun içinde yok?
Mesaj tarihi:
ben sanal kartla kaydoldum itunes a.kartta limit yok ama neye buy desem çat çut alıyo.limitimde oynama yok.sadece 1 dolar çekti.üstüne 10 dolarlık app aldım limit olmamasına ragmen.bug mıdır ? sömüriyi mi ? sonradan girmesin ?
Mesaj tarihi:
Cintonik said:
ben sanal kartla kaydoldum itunes a.kartta limit yok ama neye buy desem çat çut alıyo.limitimde oynama yok.sadece 1 dolar çekti.üstüne 10 dolarlık app aldım limit olmamasına ragmen.bug mıdır ? sömüriyi mi ? sonradan girmesin ?

aldıklarım ,

şimdiki normal kart limitim,

sanal kart işlemlerim,

şimdiki sanal kart durumum,

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...