xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 konuyu nereye açacağımı çok düşündüm eğer yanlış olduysa pardon benim ciddi bir sorunum var alet hakkında(fanfini fin fon alet yani:) biraz uzatmam lazım bana göre biraz kısa kaldı internette ilaçla bunun yolları fakat sağlık açısından bir problem olur mu diye çok korkuyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 FIRST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 LAN BEN FİRST YAZİCAKTİM ARKADAŞLARA LİNKLEMEKTEN... fail uzamaz bence kasma daha kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 tut çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sakız çiğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ama yan çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mail adresini internetteki forumlara falan ver, yaz böyle. Bir süre sonra mail kutuna geliyo. İşe yarar mı bilmiyorum denemedim. Ben bi ara yanlışlıkla bi forumda mailimi açık yapmıştım mailimi değiştirmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 komik yani?aferin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 afrikalılar sopaya dolayıp baklava gibi açıyolar. bi dene. afrikalı dediysem yerlisi, araplar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 cğışarııı!!!! kaç cm yavrum? o kadar mı kısa? tatmin olmayan mı var? derdin ne? niye uzatasın? 0lanla yetinsinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sünnet olmadiysan sünnet ol daha büyük gösteriyor olduysan bidaa ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 xlaidehlevar said: komik yani?aferin size sende haklısın ama şöyle bişey var bütün doktorlar acikliyor ''alet'' uzatmak diye bi olay yok ilaçla fln bizde hakliyiz yani ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sorduk zaten sadece ne var bunda böyle büyütecek eminim içimizde böyle sorunu olan çok arkadaşımız vardır. neyse yanlış yere sormuşusz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 xlaidehlevar said: komik yani? oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 xlaidehlevar said: sorduk zaten sadece ne var bunda böyle büyütecek eminim içimizde böyle sorunu olan çok arkadaşımız vardır. neyse yanlış yere sormuşusz nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 xlaidehlevar said: neyse yanlış yere sormuşusz Ardeth said: oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 asinanyavuz said: xlaidehlevar said: neyse yanlış yere sormuşusz Ardeth said: oldukça +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kalınsa problem yok. asıl önemli olan kalınlıgıymış. ne demişler boy değil işlev önemli. ama illede uzatcam diyorsan ameliyat ile yapıyorlar. ilaçla yaptıgın iş ilerde sana ereksiyon problemleri,sertlik zart zurt şeyleri cıkartabilir yaptıgına pişman olursun. ameliyat ile yapılan ise penisin aslında içerde olan kısmın dısarıya uzatılması işlemidir. ekstra bişey takmıyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Adam pati hesabını ortaya koymuş büyütmek için, hatun kaldırma potansiyelini sıfırın altına indirmiş, siz ne diyorsunuz. Bari bi tavsiye verin. ENLARGE YOUR temalı maillerden birinin adresini verin lan adama. Yazıkdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 pics or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 asdaafsafasd özür dilerim yazmak zorundaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Penis büyütme operasyonları ile ilgili hastalar 4 grupta toplanabilir: *Gerçek küçük (mikro) penis : Doğumdan sonra tanı konulmalı ve mümkün olduğu kadar erken yaşta hormonal tedaviye başlanmalıdır. Ergenlik çağından sonra gerekli ise cerrahi tedavi planlanabilir. *Burried-Hidden-Trapped penis: Çocuklar ve şişman erişkinlerde görülür. Penis uzunluğu ve çapı hafifçe azalmış ancak penis geniş çevre yağ dokusu ve fasya ile sarılmıştır. Tedavide fazla yağ dokusu çıkarılır ve fasya serbestleştirilir. Bu hastaların tedavi edilmemesi cinsel, üriner ve psikolojik sorunlar yaratır. *Estetik tip: Penis boyu genellikle normaldir, fakat penis boyutundan memnun olmayan hastalardır. Bu hastalara penis uzatma operasyonları yapılır. *Fonksiyonel tip: Hasta penis boyunun normal olduğunu düşünür ancak özellikle sertleşmiş (ereksiyondaki) penis kalınlığından memnun değildir. Bu hastalara penis derisi altına yağ, yağ-deri aşılanması operasyonu uygulanır. Operasyonlar Penis boyutları normal olduğu halde büyütmek için hekime başvuran hastaların penis büyütme işlemine geçmeden önce organik ve psikolojik yönden hekim tarafından çok iyi değerlendirilmesi gerekir. Çünkü cerrahi müdahale ne kadar başarılı olursa olsun bazen psikolojik sorunları olan hastalar yeni görünümünden mutlu olamayabilir. Hastaya yapılacak tedavinin ne verebileceği , operasyonun sonuçları ve operasyonla ilgili istenmeyen komplikasyonlar açıkça anlatılmalıdır. Penis büyütmeyle ilgili operasyonlarda penisin gömülü olduğu çevre dokusundan serbestleştirilirken, vücudun uygun bir bölgesinden alınan yağ dokusu ile penis çapı kalınlaştırılabilir. Operasyondan sonra dört hafta süre ile ilişki yasağı konulmaktadır. Penis büyütmeyle ilgili üç tip operasyon uygulanmaktadır. * İleri derecede küçük mikro penis denilen durumlarda: Penis hem gömülü olduğu çevre dokusundan serbestleştirilir, hem de vücudun uygun bir bölgesinden alınan deri penis derisine eklenir. * İkinci grupta penis uzunluğu normal olduğu halde penis kalınlığı yetersiz olan hastalarda : Vücudun uygun bölümünden alınan yağ dokusuyla penis çapı kalınlaştırılır. * Üçüncü grupta hem penis uzunluğu yeterli olmayan hem de kalınlığı yeterli olmayan hastalarda: Özel bir operasyonla penis bağlı bulunduğu dokulardan serbestleştirilerek uzatılır ayrıca penis derisi altına yağ, yağ deri karışımı uygulanarak kalınlaştırılır. Sertleşme Sorunu Yaşayan Hastalarda Uygulama Sertleşme problemi olan kişilerde değişik tiplerde penil protezler kullanılarak hem sertleşme problemi giderilmekte hem de mevcut penis uzunluğunu arttırmak mümkün olabilmektedir. Cerrahi müdahaleyle penisteki kavernöz cisimler içine, sertleşmeyi temin eden bir çift protez yerleştirme şeklinde bir tedavidir. Protez sertlik oluşmama sebebiyle cinsel birleşme yaşayamama sorununu tamamen çözecektir. Cinsel ilişki sırasında eş ile hiçbir zorluk veya sıkıntı yaratmaz, hatta partner protez olduğunu bilmiyorsa farkına dahi varmaz. Hastaların bir çoğunda protez operasyonundan sonra gerekli ilaç tedavileri de ek olarak kullanılabilmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 xlaidehlevar said: sorduk zaten sadece ne var bunda böyle büyütecek eminim içimizde böyle sorunu olan çok arkadaşımız vardır. neyse yanlış yere sormuşusz Bu soruyu kendine sormalısın çekirge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 xlaidehlevar said: sorduk zaten sadece ne var bunda böyle büyütecek eminim içimizde böyle sorunu olan çok arkadaşımız vardır. hayır çok büyük herkesin, sen yalnızsın. çıkşarı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar