Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarına yolluyorum Mike!

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Süper lame bir soruyla karşı karşıyayız.

A Ethernet üzerinden modeme bağlı PC
B Wireless üzerinden modeme laptop..

A'dan B'ye ve B'den A'ya kablo falan kullanmadan, aynı modem üzerinden dosya transferi neyle yapılabilir?

A'dan B'ye ve B'de A'ya sorgusuz sualsiz sadece modem üzerinden dosya yollama imkanı veren bir program vs. var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Modemden aldıkları IP'leri bildikten sonra birbirlerine girip paylaşıma açık dosyalara erişebilirler, yazma izni verilmiş dizinlere dosya atabilirler diye düşünmüştüm ben. Workgroup işi şart mı ki?

IP'ler de işte ya 192.168.x.y gibidir ya 10.0.0.x, biri 3 olur biri 6 mesela. Bağlantı özelliklerinden veya modemin panelinden bakabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

workgroup aynı olmadan bir windows explorer penceresi açıp(herhangi bi klasör) adres kısmına ipadresi (192.168.2.2 gibi) yazıp enterlayıp girilebilir, vistada paylaşım için paylaşımdan Everyone grubuna paylaşım verilmesi gerekir, dosyanın güvenlik izinlerinden de everyone a izin vermek gerekir aynı zamanda...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hiç öyle sorunum olmadı. Direk wirelesstan ethernete bağlı diğer bilgisayarlara erişebiliyom evimde.

Us robotics 5465 access point kullanıyorum.

Hatta salondan 300 400kbps verim modem yakınlarından 1-2mb/sn verim alabiliyorum ana makinadan laptopa dosya kopyalarken filan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...