Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hani diyelim bir Paticik İstanbul Buluşması daha olsa, nasıl yapılır?

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 20 Nisan 2004 18:19 tarihinde demiş ki:
yemekler iyi olursa Sam'e katlanabilirim :P

Samla bırbırınızı yersınız yemege ne gerek :)[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Sosyal ağlarda paylaş

siz yapın organizasyonu, ben burada ekran başından hazıra konuyorum.. :)

çevik kuvvet'i de çağırın ama gerekirse arcane ile beni ayırmak için.. ;)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Sosyal ağlarda paylaş

HAYIR! OLAMAZ! OLAMAZ! OLMAMAMLI!

Ya...olmaz be..haksızlık bu...

Sam,geçen 1 KOOOOSKOCA hafta boyunca istanbuldaydım :p

Neden neden neeeedeeen???

*!Camdan atlar gelir*

NAYIR!NAPAMAZSINIZ!

[hehe otobus paramı vercek varsa bende geleyim? ;)][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Sosyal ağlarda paylaş

mumi hadi yaaaaaa!!!

eh valla geçen hafta hastane hastane koşturdum, tahlil 23 nisan sonrasına kaldı diye de geri döndüm hemencecik, haftasonu duracak olsaydım zaten geçen haftaya şeyedecektim buluşma olayını..

ben reelde dövemem arkeyn'i ama uzun hava okursak geçerim.. :-p[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Sosyal ağlarda paylaş

ah be :(

Neyse,yazın bodrumda bulun sen Sam :) Bir çayını içmeye gelmezsem olma...Şöyle birde Bodrumu göreyim :] Datça felan...
Sağ baştan say...
Tatile çıkılacak...
Çık...

Horace sanada bi daha ki sefere söz verdim gitti ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 20 Nisan 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
sharkycim gel sende gel
senne linux ve kapali kalan paticik uzerine ufak bi konusmamız war
*!Silthanas Arcane Dralnu Phalanx Fizban Szasstam bi anda BonePART'in arkasinda golgeden cikalar ellerinde sopaylan*

lol. Siz bence toparlanıp UltraTV 'ye bir uğrayın. Olayın bizim sunucu ile pek ilgisi yok çünkü :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

Sam sen ne diyosun? Böyle yemekli memekli kebaplı bişi mi olsun yoksa düz muhabbet ortamı mı? Mihrimah nası bi yerdir bende bilmiyorum ama nargile+muhabbet+oyun bana uyar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...