The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: arcane, 20 Nisan 2004 18:19 tarihinde demiş ki: yemekler iyi olursa Sam'e katlanabilirim :P Samla bırbırınızı yersınız yemege ne gerek :)[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 am-an am-an gel hele sen biz seni nerelre götürürüz nerelere belli dğeil yani...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 siz yapın organizasyonu, ben burada ekran başından hazıra konuyorum.. :) çevik kuvvet'i de çağırın ama gerekirse arcane ile beni ayırmak için.. ;)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ne ayırması beee ... bahıs bıle oynatırız orda ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ben arcane e aytırıyorum o "vadaaaa" diye saldırdığı anda bitersin :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hiten mitsurugi dokuz başlı ejderha vuruşu yaparım ben, jöle taklidi felan kurtarmaz onu söyleyeyim..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ben de gelirim ha! ayrıcaa.. piknik miknik.. girmeyelim o işlere hayvan gibi organizasyon gerekicek. yeri belli biyer olsun icabında insan geç gelicekse de gelebilsin rahatça. nebiliyim bi teras kafe felan. mihrimah sultan... gibi. katılım olursa kapatılır da yani.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bence burada maç zamanı devreye girer kebaptan sonra ise garanti alırım :D[signature][hline]oyunuzu bana verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 HAYIR! OLAMAZ! OLAMAZ! OLMAMAMLI! Ya...olmaz be..haksızlık bu... Sam,geçen 1 KOOOOSKOCA hafta boyunca istanbuldaydım :p Neden neden neeeedeeen??? *!Camdan atlar gelir* NAYIR!NAPAMAZSINIZ! [hehe otobus paramı vercek varsa bende geleyim? ;)][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 mumi hadi yaaaaaa!!! eh valla geçen hafta hastane hastane koşturdum, tahlil 23 nisan sonrasına kaldı diye de geri döndüm hemencecik, haftasonu duracak olsaydım zaten geçen haftaya şeyedecektim buluşma olayını.. ben reelde dövemem arkeyn'i ama uzun hava okursak geçerim.. :-p[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 halfmumi bi mesaj atsaydın icqdan be güzelim. hani görüşücektik...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ah be :( Neyse,yazın bodrumda bulun sen Sam :) Bir çayını içmeye gelmezsem olma...Şöyle birde Bodrumu göreyim :] Datça felan... Sağ baştan say... Tatile çıkılacak... Çık... Horace sanada bi daha ki sefere söz verdim gitti ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bonecrusher size bir "Innocence" bakışı atar kalırsınız öyle. Ben böyle masum bakan birini görmedim yahu eheh.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: BonePART, 20 Nisan 2004 20:34 tarihinde demiş ki: sharkycim gel sende gel senne linux ve kapali kalan paticik uzerine ufak bi konusmamız war *!Silthanas Arcane Dralnu Phalanx Fizban Szasstam bi anda BonePART'in arkasinda golgeden cikalar ellerinde sopaylan* lol. Siz bence toparlanıp UltraTV 'ye bir uğrayın. Olayın bizim sunucu ile pek ilgisi yok çünkü :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hmmm mihrimah sultan güzel yer, nargilesi tophanedekinden 4564 kat daha iyi, manzarası güzel, oyun oynanabiliyor, süper türk kahvesi var. daha ne olsun? oraya gidiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yaaaa niye ankarada yapılmıo bööle şeyler??? :( :([signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 kalabalık fobim var diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 o kadar neşeli bir kalabalığam bir de kem gözlerden korusun diye nazar boncuğu lazım ama[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ne diyosunuz ahali. mihrimah uyar mı?[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 orası neresi bu biiiiir fiyatları nasıl bu ikiiiii akbille oraya ulaşılırmı bu üüüüüç[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 öğrenci adama uyarmı dööört dönde g*tünü öööört[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 orası kumbaracı yokuşunda galatasaray tünel arasında. fiyatları... orta :D taksime ulaşım kolaydır. öğrenci adamına göre değişir. relatif sorularla gelmeyin kardeşim bana!![signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: sharky, 21 Nisan 2004 12:16 tarihinde demiş ki: lol. Siz bence toparlanıp UltraTV 'ye bir uğrayın. Olayın bizim sunucu ile pek ilgisi yok çünkü :) ultra tv ye bi ara uğricaz zaten 6 senedir aldığı bu ayda 20 dolarlık sözde bakım ücretini konuşmak üzere..[signature][hline]oyunuzu bana verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Sam sen ne diyosun? Böyle yemekli memekli kebaplı bişi mi olsun yoksa düz muhabbet ortamı mı? Mihrimah nası bi yerdir bende bilmiyorum ama nargile+muhabbet+oyun bana uyar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ada pikniğimizi gelenekleştirelim. oyumu piknikten yana kullanıyorum.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar