Zegna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şimdi buyuk ekran lcd yada plazma dusunuyodum ama fıyatları fazla gelıyor. onun yerine 2. el soyle 700 mılyona fılan projeksiyon tv alsam koca ekranlı? varmı hıc aranızda kullanan sorun yasarmıyım kı? sunun gibi bisi yani, 700 ytl ye fılan alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 görüntüleri hep karanlık gibi gelir bana. hele ki ev ortamı, karşısına bi cam perde falan denk gelse hiçbişi gözükmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ı ıh bence alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hmm yansıma problemı oluo yanı? evınde kullanan yokmu hıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bildiğim kadarıyla aydınlık ortamda yeterince parlak değiller. İkincisi lamba ömrü. Aynı projeksiyon cihazları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 istanbuldaki kafelerin pek çoğunda izlemişliğim var maç vs.. bu tarz tvlerde. pek önermiyorum, hem izleme açısı çok geniş olmuyo genelde hem karanlıkımsı oluyo, hem görüntü kalitesi iyi olmuyo,hem yer kaplıyo deli gibi vs.. 2. elleri heel garantileri yoksa onarımları tüpleri vs çok pahalı oluyo 1000-1500 lira arası bi lcd televizyonu 10 üzeri taksitle al bi kaç ay sonra keşke buna vermeseydim bu kadar parayı bak şimdi bide lcd alasım var deme.(daha çok bunu oturma odasına koyalım salonada lcd alalım bari muhabbeti oluyo 2-3 ay sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bizde bi tane vestel vardi galiba, ama dedigin sey mi bilmiyorum, hicbi zaman sevmedim o televizyonu, essek kadar bide, goruntude iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 görüntü kalitesi çok kötü, yani tabi eski tüplü televizyonlardan iyi ama projeksiyon televizyonların izlenebilme açıları çok dar hafif yanına oturunca renkler bozuluyo. çook büyük, ve ampül ömrü kısa hele 2. el alıcaksın 1-2 sene sonra ses var görüntü yok yardımı isteyebilirsin bizde vardı, ekranın sağ üst köşesinde nasıl olduysa görüntü gitti, servise söyledik garanti bittiği için garip bi fiyat çıkardılar sonra zaman geçti bi yakınımıza vermiştik. kısaca uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 700 e lcd bulabılırsın hd olmayan lcd bı ara 800-900 arası mıgros ve carrefour larda lcdler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 950 liraya 32 inç lcd hd ready ler var. araştırın bulursunuz. vestel falan ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hayır alma bence film falan seyredilmiyor. siyahlar siyah değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 tamamdır vazgectim. ben buyuk ekran muhabbetine istiyodum 82 ekran lcdler fılan yetersız gelıyo mac keyfi 102 106 da fılan cıkıyor valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kesinlikle alma korkunç bişey. yanlardan hiç bişey seyredilmiyo. görüntüsü gün geçtikçe kararıyor. şişirme ötesi gereksizlikten doğmuş bi cihaz bu. ne renk var ekranında ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 herkes söylemiş zaten ama ben de söyliim, pekişsin :P hem dayımda vardı eskiden, hem de şimdi bi arkadaşımda var, berbat bişe zegnacım, uzak durasın... görüntüler çorba gibi, bi de bunlar çok zamandır üretilmiyor benim bildiğim ve yaşlandıkça da bozulmaya çok teşne aletler. dayımdaki 780 defa filan bozulmuştu, sürekli tamir parası... arkadaşımdaki de parazit yapıyo halihazırda filan. alırsın patlar elinde, amman diyim. cıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 15yıl öncesinin teknolojisi almak tabii ki de mantıklı değil ama öyle dediğiniz kadar da kötü değil yaf. gece ışıkları kapatıp film fln seyredince güzel oluyor. he bi plazma ile lcd ile yarışamaz tabii ki. ama mevcutta varken gayet güzel kullanılıyor (zaten kaç öğrenci evinde 120ekran var ki :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 senko said: gece ışıkları kapatıp film fln seyredince güzel oluyor. işte problem o abi, sadece ışıkları kapatınca adam gibi bi görüntü veriyor bu aletler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bende ışıkları kapatınca siyah olması gereken yerler gri-mavi-siyah tonlarında abüzük bi renk oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar