Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

projeksiyon tv

Zegna

Öne çıkan mesajlar

şimdi buyuk ekran lcd yada plazma dusunuyodum ama fıyatları fazla gelıyor.

onun yerine 2. el soyle 700 mılyona fılan projeksiyon tv alsam koca ekranlı?

varmı hıc aranızda kullanan sorun yasarmıyım kı?

sunun gibi bisi yani, 700 ytl ye fılan alınabiliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

istanbuldaki kafelerin pek çoğunda izlemişliğim var maç vs.. bu tarz tvlerde. pek önermiyorum, hem izleme açısı çok geniş olmuyo genelde hem karanlıkımsı oluyo, hem görüntü kalitesi iyi olmuyo,hem yer kaplıyo deli gibi vs..

2. elleri heel garantileri yoksa onarımları tüpleri vs çok pahalı oluyo

1000-1500 lira arası bi lcd televizyonu 10 üzeri taksitle al bi kaç ay sonra keşke buna vermeseydim bu kadar parayı bak şimdi bide lcd alasım var deme.(daha çok bunu oturma odasına koyalım salonada lcd alalım bari muhabbeti oluyo 2-3 ay sonra)
Sosyal ağlarda paylaş

görüntü kalitesi çok kötü, yani tabi eski tüplü televizyonlardan iyi ama projeksiyon televizyonların izlenebilme açıları çok dar hafif yanına oturunca renkler bozuluyo.

çook büyük, ve ampül ömrü kısa hele 2. el alıcaksın 1-2 sene sonra ses var görüntü yok yardımı isteyebilirsin

bizde vardı, ekranın sağ üst köşesinde nasıl olduysa görüntü gitti, servise söyledik garanti bittiği için garip bi fiyat çıkardılar sonra zaman geçti bi yakınımıza vermiştik.

kısaca uzak dur.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes söylemiş zaten ama ben de söyliim, pekişsin :P
hem dayımda vardı eskiden, hem de şimdi bi arkadaşımda var, berbat bişe zegnacım, uzak durasın... görüntüler çorba gibi, bi de bunlar çok zamandır üretilmiyor benim bildiğim ve yaşlandıkça da bozulmaya çok teşne aletler. dayımdaki 780 defa filan bozulmuştu, sürekli tamir parası... arkadaşımdaki de parazit yapıyo halihazırda filan.
alırsın patlar elinde, amman diyim.
cıs!
Sosyal ağlarda paylaş

15yıl öncesinin teknolojisi almak tabii ki de mantıklı değil ama öyle dediğiniz kadar da kötü değil yaf. gece ışıkları kapatıp film fln seyredince güzel oluyor. he bi plazma ile lcd ile yarışamaz tabii ki.
ama mevcutta varken gayet güzel kullanılıyor (zaten kaç öğrenci evinde 120ekran var ki :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...