Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel Warhammer Anlarınız

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

En güzel an değilde. 1v2 1v3 çok zevkli oluyor nooblara karşı. Marauderı bu yüzden seviniyorum. Anti-melee(Damage on melee hit), anti-caster(damage on cast,interrupt), anti-tank(armor-defense reduce) olabiliyor gerektiği yerde ayrıca kaçanlara karşı çok etkili oluyor.Ayrıca henüz almadım ama ilerde %75 healing reduce ile tam bir baş belaası olacağından eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Witch elf in biriyle partide quest yapıyordum. Ayrıca arkadaşım yeni witch elf açmıştı bir yandan da onunla konuşuyordum. ark'a whisper atacağıma partiye "witch elflerin damage'i baya iyi" yazdığımda. partiden "evet öle:)" diye cevap gelmesi. tam da " sorry wrong channel" yazmaya hazırlanırken :)
Sosyal ağlarda paylaş

mourkain temple, artifact taşıyorum ve 400 - 100 gibi bir skorla öndeyiz. artık 1.5k hasar vermeye başlıyor artifact, toplamda 3100 hp mi ne var zaten. yanımdan geçen archmage in biri healladı, sonra nedense ön saflara gitmek istedi 3 sn sonra öldü.

yanımda bir warrior priest belirdi ansızın, o sırada da artifact hasar verdi. adam 6 sn boyunca çevirdi yüzünü oraya buraya baktı, kendine heal spamledi durduk yere , dayanamadım heal atabilirsen müteşekkir olurum dedim.

adam bana döndü, klavye kullanıyordu muhtemelen.

bir tick daha, üflesen ölecek kadar hp kaldı.

adam yakınıma geldi yavaş yavaş.

HEAL FFS dedim artık, ama adam bön bön bana baktı.

~5 sn sonra öldüm.

adam 4-5 sn daha boş boş etrafa bakındı, artifact yerde duruyor.

sonra da önlere doğru hücum etti, karşıdan gelmekte olan doksan tane sorc ve chosena karşı bir kahraman bakkal edasıyla ilerledi , iki üç vurdu öldü.

destruction artifacti aldı, 4xx-500 yenildik.

mutluluktan göz yaşları sel olmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Tor Anroc'da tam böyle oo kral healerım kesseler acımaz diye geziyordum, tam oyun biterken bayrak zımbırtısı 1 shotladı. 2800hp var, 3000+ birşey vurdu tam hatırlamıyorum lol.

Hehe var bende o 5% HP title'ı, Bomberclaad etrafında turlamak ayrı birşey. Karak'da Destruction oynayanlar mutlaka onla karşılaşmıştır. Oyunun giriş demosundaki BW'nin Bomberclaad olduğuna dair efsaneler var :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...