Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kain de bir Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar . biz Kainde şu an 4-5 kişiyiz ve bir caln kurduk (henuz adını vermek istemiyorum çünkü her an değişebilir ) ama bir haftaya kadar minimum 8 kişi olucaz .
hepimiz paylaşmayı seven ve yardımlaşan insanlarız . bu hafta sonundan itibaren clan questlerini yapmaya başlicaz( ark larım biraz daha güçlenmesini bekliyoruz) . bize katılmak isteyen arklar olursa bana özelden ulaşabilirler .

Hydra lvl 22 Elven Wiz.[signature][hline]an AmokRunNner
Mesaj tarihi:
Nedir bu clan'ın durumu? Lionna'da kimse kalmayınca düşünmeye başladık kardeşimle geçsekmi şeklinde.

Bide Kain'e, primetime'da -Bartz gibi- giriş sorunu mevcut mu?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Mesaj tarihi:
yok be genelde giriyor :)
zaten parali olunca daha da rahatlar , 10 000 kişi oyunuyorsa su an en az bir 2000 tanesi bırakır gibime geliyor.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 26 Nisan 2004 14:17 tarihinde demiş ki:
Nedir bu clan'ın durumu? Lionna'da kimse kalmayınca düşünmeye başladık kardeşimle geçsekmi şeklinde.

Bide Kain'e, primetime'da -Bartz gibi- giriş sorunu mevcut mu?

hoca öyle deme favori sunucunuz hangisidir diye oylama yapmışlar official sitede, %17.2 bartz, %17.1 lionna ;) yani ikinci favori sunucu lionna :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
bu oyuna giris olai direk baglantiyla ilgili ya 1mb baglantisi olan cafede gecenin 12sinde bir (1) defada girebilio arkadaslar ben 256 adsl ile ayni saate 10 defa deniyorum[signature][hline]

Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

• Yeni Oluştur...