la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şu an başladı istanbulda ne güzel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 göztepede de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bursada yağmur vardı az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 HAI GUYS, CUOMD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 mulgear6 said: göztepede de var o_O ben de göztepedeyim... fenerbahçe lisesine ne kadar yakınsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kozyatağında hava kafayı yedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 la_bombonera said: mulgear6 said: göztepede de var o_O ben de göztepedeyim... fenerbahçe lisesine ne kadar yakınsın? OLAMAZ GÖZTEPEDE PATİ Mİ VARMIS? :O (eheh) dentamedin ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Masquerade said: bursada yağmur vardı az önce. bursa bugun cok dengesızdı yahu 4 mevsimi yaşadık sanki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Czentovic said: Masquerade said: bursada yağmur vardı az önce. bursa bugun cok dengesızdı yahu 4 mevsimi yaşadık sanki :d saat 4 de uyandım ve hep bilgisayar başındaydım.Az önce kola almaya gittim bakkala yağmur hafifden atıştırıyodu.Ama sabah saat 6:30 7 gibi acayip yağıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 az önce yıldırımlar eşliinde eniştemle beraber içtik... eğlendik... seviom fırtınaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Beyoğlunda da var Digiturke sövdüm hatta yayını gittiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ohooow bursadan bildiriyorum imdaaaaaaaaat :/ deli fırtıunaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şu an bursa çok güzelll.... walla bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 mulgear6 said: la_bombonera said: mulgear6 said: göztepede de var o_O ben de göztepedeyim... fenerbahçe lisesine ne kadar yakınsın? OLAMAZ GÖZTEPEDE PATİ Mİ VARMIS? :O (eheh) dentamedin ordayım YOKSA SİZDE Mİ GÖZTEPEDESİNİZ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar