Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 boşverin mikrofonu, bakın size neler çalcam ben :) go-go-go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 olsun ben harikuleyte basıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Emaleth said: yapamıyore :( mikrofonu devreye sokmaya çalışınca yayın gidiyo :/ Winampın donup not responding triplerine girmesi bi durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 böbiler yokken faruken bayraktare vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Gimli said: Emaleth said: yapamıyore :( mikrofonu devreye sokmaya çalışınca yayın gidiyo :/ Winampın donup not responding triplerine girmesi bi durum mu? ı-ıh. aldığım feedbacklere göre çat diye yayın gidiyo direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 emacığım.. shoutcast arayüzünden input kısmından micle konuşacağın zaman soundcard input şarkı çalacağın zaman winamp inputu seçerek mikrofon kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Emaleth said: böbiler yokken faruken bayraktare vardı. ondan öncede tdk vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Estel_Anorien said: emacığım.. shoutcast arayüzünden input kısmından micle konuşacağın zaman soundcard input şarkı çalacağın zaman winamp inputu seçerek mikrofon kullanabilirsin. iyi de şekerlim, soundcard seçince gidiyo ses topyekün nedense.. tdk hep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Vivendi_Color said: Emaleth said: böbiler yokken faruken bayraktare vardı. ondan öncede tdk vardı. de ayri yazilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 crit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 soundcard'ı seçince zaten winamptan ne çalarsan çal şarkıyı iletmez. sadece soundcard'ın input girişine ne taktıysan ordan gelen sesi iletir. Öncelikle mikrofonun soundcard girişinden takıldığından emin olup ardından windows'un ses kaydedicisiyle ufak bir test yapabilirsin ablacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ema abla parçanın üstüne konuşmak istiyor sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 dory said: Vivendi_Color said: Emaleth said: böbiler yokken faruken bayraktare vardı. ondan öncede tdk vardı. de ayri yazilir. senin gibilere ihtiyacımız var. küçültselerde herkez cebinde taşıyabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hadi bitirdim ben, zaten ayarlar için girmiştim, advanced ayarlar için sonra yine gelirim. dinleyenlere teşekkürler. ahan da playlist 1. Chet Baker - Introduction (0:24) 2. Chet Baker - Wind (4:23) 3. Chet Baker - Maid in Mexico (4:24) 4. Chet Baker - Happy little sunbeam (1:40) 5. Chet Baker - Long ago (and far away) (4:43) 6. Chet Baker - Band aid (3:04) 7. Chet Baker - Line for lyons (4:11) 8. Benny Goodman Band - Big Band Swing (5:02) 9. Chrome Hoof - Tonyte (5:30) 10. A Flock Of Seagulls - Messages (2:52) 11. Reverend Horton Heat - Baddest of the Bad (2:27) 12. Messer Chups - Shandor Diabolik's First Love (2:49) 13. Man or Astro-Man? - Taxidermist Surf (2:53) 14. Man or Astro-Man? - Organ Smash (1:46) 15. Man or Astroman - Mermaid Love (3:20) 16. Messer Chups - Sex Change (2:39) 17. Henry Mancini - A Shot In The Dark (2:33) 18. Henry Mancini - Pink Panther Theme (2:38) 19. Henry Mancini - Experiment In Terror (2:20) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ilk yayınım bu, ses kalitesi hakkında yorum alabiler miyem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 cızırtılı baya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 alalaa ayarlar olması gerektiği gibi direkt ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hahah çok kısa bi macera oldu bu winamp error. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yok böle acemilik :D edit: neyse artık başka bahara. Tecrübeli birilerinden yardım alacaz artık. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben girdim yayına, dün gece 4-5 şarkı çalıp çıkmıştım aynı şekilde başlicaktım aslında ama o 4-5 şarkıyı aralara atarım yine istek varsa playlist burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 actik bakalim costur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 şu anda çalan şarkım bu geceki son parçam dinleyenlere teşekkür ederim benden sonra sanırım penth gelicek bi yere ayrılmayın playlisti de verelim tam olsun playlist garbage - medication vaya con dios - nah neh nah jordis unga - the man who sold the world the knife - marble house cat power - cross bones style the cardigans - erase and rewind shantel - disko boy portishead - airbus reconstruction no doubt - simple kind of life aimee mann and michael penn - two of us travis - re offender the black crowes - lucy in the sky with diamonds muse - recess luituma - laulu laiskana pitavi keane - we might as well be strangers apartment - fall into place audioslave - like a stone the gathering - box hoobastank - the reason in flames - metaphor antimatter - the freak show katatonia - omerta the offspring - intermission the offspring - me & my old lady anathema - release lacuna coil - soul into hades orphaned land - mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 penth hiç çekilmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ya pardon kullandigim program trial mis. bi yerden snra noise vermeye basladi serefsiz sfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar