utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ses iyi. oi va voi benim en sevdiğim şey. süper oldu geceyi onla kapamak. iyi yayınlar, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 net net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mikrofonun sesi açılabilirse ideal olur, şarkı aralarında sesi açıp, şarkı çalarken kısmak zorunda kalıyorum. Bir dengesizlik mevcut ikisi arasında. Edit; Şu an daha iyi sanırım mikrofon, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 tekno tekno tekno tekno uptisuptisuptsi dikdigidikdigidikdigi dumtakadumtakdumtakadumtak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Yayın pek güzeldi, tebrikler. Biraz geç oldu ama, başka şeylerle ilgilenirken mesaj atmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 cem adriana nispet yaparcasına 4 saat sonraki veritabanı dersine geç kalmayı göze alıyorum. 3-4 parça cem adrian serisi patlatıp yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 once OST calicam, 1 saatim var derse. album super, film de super, izlemeyen varsa mutlaka izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sus ve dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 abo adam kizdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 carpicam simdi suratina ekmek. album bitti ama giyinirken de 2 3 sarki caliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 nereye gidiyorsun breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 java labi koymus denyolar 16.40a okula gidiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 caniceymis. o zaman benim istek parcayi patlat dersin super gececektir. bu arada asistanin burcak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 allah korusun be, imdak. bi donem daha katlanamam. ozlem asistan da, hoca degisti cem denen tip gitti, yerine majid geliyo, o kim, bu hafta tanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 tanimiyorum yeni herhalde. Artist cem berbat bir adamdir ya, ama notu boldur :) Burcakta ogrenciyken oyle degildi. hoca olunca idealist olmus bi hallere gelmis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 birak ya, deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 deneme yayınına girdim, bi feedback verirseniz ayarlarımı yapiym ediym. yoxa dayarım valla chet baker'ı sabaha kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Hiçbir şey duyulmamakta mesela. Edit; Düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 heyyoo.. ses nası anacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Temiz geliyor ses, ideal olduğunu düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 eheh bu aşamayı atladığımıza göre daha advanced teknolojilere koşabiliriz. yannız o arada 6 kişi oldu, artık prova rezilliğine gelemeyecek kadar çok pati dinlemede :P berbat şeyler çalıp sayıyı azaltmayı planlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sesin bayağı kalınlaşmış ve neden ingilizce konuşuyorsun diyip sazanlamak istedim birden. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 :D evet yorum da isteriz tanıtım da isteriz. Kuru kuru chet baker gider mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yapamıyore :( mikrofonu devreye sokmaya çalışınca yayın gidiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar