Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Evren kadar :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Yalnız demin Sinatra çaldı çok hoşuma gitti. Şimdi de Nat King Cole çalıyo yine ediyorum. Hep böyle çalsa bütün gün dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ozmana ouz ve ben icin ve genc asiklar sizin icin geliyo love is made for me and youuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Oğuz'un saç çıkarmasına içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Xaenin said: Yalnız demin Sinatra çaldı çok hoşuma gitti. Şimdi de Nat King Cole çalıyo yine ediyorum. Hep böyle çalsa bütün gün dinlerim. Eski Amerikan filmi vaktin gelmiş, git Casablanca izle bişey yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 La Vie En Rose'la beni kalbimden vurdun dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bu şarkı çalarken kafamı Oğuz'un keline yaslayıp dansettiğimi düşlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Casablanca değil de Gone With the Wind mi izlesem bi ara, hakkaten çok fena geldi sanırım. Başka gelen var mı arkadaşlar aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Asteroth said: Bu şarkı çalarken kafamı Oğuz'un keline yaslayıp dansettiğimi düşlüyorum. bende arkadan yaslayıp dansettiğimi düşünüyorum. ps:kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Touching me touching you touching all we have. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Osso said: Asteroth said: Bu şarkı çalarken kafamı Oğuz'un keline yaslayıp dansettiğimi düşlüyorum. bende arkadan yaslayıp dansettiğimi düşünüyorum. ps:kafasına Oh yumuşak yumuşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ne fantezileriniz varmış lan. Ayrıca tuba ben de sçs cnm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 olum ouz küstü banaya :( eskiden gelirdi bana içerdik beraber gelmio artık konuşmuyo bile slm diorum *** dio. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ozman ben size yaslancak daha cok sarki veriyim ps: kafasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ella Fitzgerald'ın sesiyle beraber ellerim yavaşça Osman'ın kalçalarına iniyor, usulca sallanıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Osso said: olum ouz küstü banaya :( eskiden gelirdi bana içerdik beraber gelmio artık konuşmuyo bile slm diorum *** dio. :( İstanbul'dasın gel İzmir'e içeri yine. Ayrıca msn açmıyorum bile artık anca geceleri, ondada sen yoksun osmanımm =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Asteroth said: Ella Fitzgerald'ın sesiyle beraber ellerim yavaşça Osman'ın kalçalarına iniyor, usulca sallanıyoruz... Ellama diyip ellarını belime alıyorum. Pyro said: İstanbul'dasın gel İzmir'e içeri yine. Ayrıca msn açmıyorum bile artık anca geceleri, ondada sen yoksun osmanımm =(( Ben her gece burdayım ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 "Güzel olduğun kadar küstahsın da" diyorum, kendi etrafımda bir tur atıp Osman'ın aklını başından alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oguzdan bana ozel geliyormus, tesekkur ederim efendim. cok naziksiniz ^^ o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bu şarkı benden aşkıma gelsin. Hatta aşkımızın kıskançlık noktalarından bir diyalog paylaşayım. Pyro: ee daha daha cnm dory[ONAIR] ucuyoruz!: osmana gidersen dory[ONAIR] ucuyoruz!: ebeni ******* AHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Pyro benim olacak binicem üstüne vurucam keline vurucam keline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 osman parantezlerden nah yapmayi bilmiyorum ama işte ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kafa derin osmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Rencide etmeden lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kanka yerin ayrı senin biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar