Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Hakikatten = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Asteroth said: Soloya yazık oldu. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bende niye ses kalitesi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 +1 emacığım çok çatırdıyor, ses kalitesini ayarlardan artırabilir misin 1-2 kademe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ahan da ayarlarım. söyleyin ne yapacağımı, ben anlamıyore neyi nerden artırmak lasım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 encoderı AAC+ encoder yaptın mı ema? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bunu konuşacağın zaman açacaksın, konuşmak için de "Push to Talk" işte abla, orda sıkıntı yok. Yayının kalitesini Input'un hemen solundaki "Encoder"dan AAC+ olarak seçerek arttırabilirsin. When the Levee Breaks çok güzel bir seçim, gudlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ay 8 senelik pati hayatımın burasında öm ile alıntıyı karıştırır oldum. gimli'ye dedim, size de diyim, aac+ filan yok bende, direkt mp3 encoder çıkıyo encoder listesinde sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Muhtemelen 24 kbps 22.050kHz Mono'da duruyordur, onu değiştirip 48 kbps Stereo falan yapmayı dene bi bakalım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yaptım. bakın bakalım. bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 son yaptığın oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 son yaptığın olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bariz bi değişiklik oldu bir anda. Cızırtı falan yok bende şu anda. 48kbps Stereo'yu ben öylesine söylemiştim, onu kafana göre arttırabilirsin Ema. (Optimumu ne oluyor bilmiyorum, bu son yaptığın değil ama kesinlikle ahahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 sesin de gelmio zuhahahah bi yayının içine en iyi 99 şekilde nasıl edilir by ema :p bu eski teypleri hızlıya alınca ses tiz çıkar ya böyle öyle geliyo ve kesikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yeah yeah yeahs çalmaya başladım, 32 kbps'ye düştüm. feedback pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Böyle dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 gayet güzel geliyor ses :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ayrıca Lullaby kesilmez öyle, teessüf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oh be. maymun olduk burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bu vast-free'den önceki şarkı neydi bakamadım adına bitti. çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bir şey soracağım ema, input device ı, parça çalarken "winamp", konuşuyorken "soundcard" yapıyorsun deil mi? Tamamen soundcard'da tutup da yayın yapabilrisin ama nedenini çözemediğim bir şekilde winamp la yapmaya göre çok daha kalitesiz oluyor. Konuşacağın zaman inputu değiştirme yöntemiyle çalan parçaların kalitesini baya yukarıda tutabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 öyle yapıyorum, teşekkürler öneri için. vast'tan önceki parça dire straits - brothers in arms idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ZaugnaKhaldun said: Tamamen soundcard'da tutup da yayın yapabilrisin ama nedenini çözemediğim bir şekilde winamp la yapmaya göre çok daha kalitesiz oluyor. Soundcard'ı seçince direkt hoparlörden alıp mikrofondan verdiğinden olmasın kalitesizliğin sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ŞARKILARI ÇOK ERKEN GİRİYOSUN, DEDİKLERİNİN YARISINI ANLAYAMIYORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 BAARMA BANA! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar