Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Radyo [Ekim 2008]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunu konuşacağın zaman açacaksın, konuşmak için de "Push to Talk" işte abla, orda sıkıntı yok.

Yayının kalitesini Input'un hemen solundaki "Encoder"dan AAC+ olarak seçerek arttırabilirsin.

When the Levee Breaks çok güzel bir seçim, gudlak.
Mesaj tarihi:
ay 8 senelik pati hayatımın burasında öm ile alıntıyı karıştırır oldum. gimli'ye dedim, size de diyim, aac+ filan yok bende, direkt mp3 encoder çıkıyo encoder listesinde sadece.
Mesaj tarihi:
Bariz bi değişiklik oldu bir anda.

Cızırtı falan yok bende şu anda. 48kbps Stereo'yu ben öylesine söylemiştim, onu kafana göre arttırabilirsin Ema. (Optimumu ne oluyor bilmiyorum, bu son yaptığın değil ama kesinlikle ahahah)
Mesaj tarihi:
sesin de gelmio zuhahahah
bi yayının içine en iyi 99 şekilde nasıl edilir by ema :p
bu eski teypleri hızlıya alınca ses tiz çıkar ya böyle öyle geliyo ve kesikli
Mesaj tarihi:
Bir şey soracağım ema,

input device ı, parça çalarken "winamp", konuşuyorken "soundcard" yapıyorsun deil mi?

Tamamen soundcard'da tutup da yayın yapabilrisin ama nedenini çözemediğim bir şekilde winamp la yapmaya göre çok daha kalitesiz oluyor.

Konuşacağın zaman inputu değiştirme yöntemiyle çalan parçaların kalitesini baya yukarıda tutabilirsin bence.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
Tamamen soundcard'da tutup da yayın yapabilrisin ama nedenini çözemediğim bir şekilde winamp la yapmaya göre çok daha kalitesiz oluyor.

Soundcard'ı seçince direkt hoparlörden alıp mikrofondan verdiğinden olmasın kalitesizliğin sebebi?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...