mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 TrGamer said: Konami tarafından geliştirilen futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2009'un demosu yayımlandı. PC, PS3, Xbox 360, PSP, Wii ve PS2 platformları için hazırlanan ve Avrupa'da 17 Ekim 2008 tarihinde piyasaya sürülecek olan oyunun 1.05 GB'lık demosunu bu adresten veya bu adresten indirebilirsiniz. Demoda Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Barcelona, İtalya, Fransa takımları bulunuyor ve demo iki devreden 5'er dakikalık bir maç yapmanıza izin veriyor. download 1 download 2 bende şu anda indirmeye başladım. merakla bekliorm bakalım Konami geçen seneki hatalarını anlayıp düzeltmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sistem özellikleri neymiş 2008 ps3 te oynamıştım çok kötüydü ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Gayet güzel olmuş, sonunda restart seçeneği bile olmayan 5 dakikalık demodan anlaşıldığı kadarıyla en azından. Son oyunu beğenmeyenler bunu hiç beğenmeyebilir, kolpa gol sayısı daha da azaltılmış duruyor çünküm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 grafik farkı falan çok mu? ben low qualityde çok rahat oynuyodum 2008i hiç kasmadan. o low quality de ekran kartının bilmemne özelliği olmayışından, hiç normal bilmemneye geçemiyodum bile xD bunu da oynayabilir miyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?35,3574217 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ups gormemişim. kitlenbilir orda linkler werilmiş ztn. kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ps3 içinde yayınlanmışmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Baggio said: Gayet güzel olmuş, sonunda restart seçeneği bile olmayan 5 dakikalık demodan anlaşıldığı kadarıyla en azından. Son oyunu beğenmeyenler bunu hiç beğenmeyebilir, kolpa gol sayısı daha da azaltılmış duruyor çünküm. ben 2008i kolpa gol şeysinden dolayı beğenmemiştim şahsen. çok rahat gol atılıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 2008 iyiydi bence ufak tefek(!) buglar dışında. kalecileri 15-20 kat iyileştirirlerse pek bi sorun kalmaz sanırım. bi de adriano falan nerflenmeli. defanstan al sadece koşmaya basarak diğer kaleye kadar git. ceza sahası görününce şut çek. kaleciye çarpsın gol girsin. ibrahimoviçten top alama eliyle koluyla yaklaştırmasın sana hiç falan.dümdüz yürü seni geçsin. gibisinden şeyleri de düzeltirlerse eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 İbrahimoviçin karşısına da sağlam defans koydun mu o kadar geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 De gerçeğine uygun birşey yani sağlam bir defans oyuncusu karşısında olmadıkça ibrahimoviçin savunmayı yürüye yürüye geçmesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 adamlar çok sağlam oyun yapmışlar şuana kadar gözüme çarpan iki tane kötü yanı var top havada çok fazla süzülüyo ve depar atarken kamburlaşıyo futbolcular bunlar dışında mükemmele yakın bir oyun olmuş 15 ekimde full versiyon çıkcak. ulan bende açmıştım demo yayınlandıkdan 1 saat sonra benim konu nereye gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 oynadım ben de pc'de demoyu. pes08'den daha iyi olmuş. zaten ps3 versiyonu daha da iyi olacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Oynadım, beğendim. Yeniliğe ihtiyaçtan dolayı güzel gelmiş olabilir. Ama forma dizaynı çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 eregorn2 said: ps3 içinde yayınlanmışmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 FromTheHell said: 2008 iyiydi bence ufak tefek(!) buglar dışında. kalecileri 15-20 kat iyileştirirlerse pek bi sorun kalmaz sanırım. bi de adriano falan nerflenmeli. defanstan al sadece koşmaya basarak diğer kaleye kadar git. ceza sahası görününce şut çek. kaleciye çarpsın gol girsin. ibrahimoviçten top alama eliyle koluyla yaklaştırmasın sana hiç falan.dümdüz yürü seni geçsin. gibisinden şeyleri de düzeltirlerse eyw. adamı interle çok fena dövmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar