Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işletme gurusu, yönetim dehası, yüce insan, değerli şahsiyet, saygıdeğer başkanımız yıldırım demirören'in biz beşiktaşlılara armağanı... bu nadide şenliğin bu sezonki ayağı 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv beşiktaş maçı ile başlamış olup sezon boyunca çeşitli sürprizlerle devam edecektir.

şenlik kapsamındaki bazı etkinlikler:

1. gökhan zan'la solo test: canımız gökhan zan bizi çocukluğumuza götürecek, onun önderliğinde bu nostaljik oyunu oynayacağız.

2. ibrahim toraman ve ibrahim üzülmez'le terlikli maraton: bir başka eğlenceli oyun daha. şanslı beşiktaş taraftarları şenlikler kapsamında terlikle koşulacak dev bir maratona katılacak. kazanan taraftarlar beşiktaş'la birlikte tesislerde yiyeceği yemeğe terlikli olarak katılabilecek.

3. defans oyuncusu seçmece: beşiktaş taraftarlar arasında yapılacak çekilişle tam 100 talihli dünyanın değişik yerlerine defans oyuncusu bulmaya gönderilecek.

4. yıldırım demirören neden istifa etmeli konulu kompozisyon yarışması: şimdi düşündüm de bu pek iyi fikir değil. değiştiriyorum: yıldırım demirören neden istifa etmemeli konulu kompozisyon yarışması. mantıklı tek neden söyleyene 1 milyon dolar ödül ve metin-ali-feyyaz'la bir akşam yemeği...
(gofret beyin, 02.10.2008 22:35 ~ 22:37)
#14130905 :) :O :( /msg ?
  • Yeni Oluştur...