Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geleneksel beşiktaşlılar kanser oluyor şenliği


roket adam

Öne çıkan mesajlar

işletme gurusu, yönetim dehası, yüce insan, değerli şahsiyet, saygıdeğer başkanımız yıldırım demirören'in biz beşiktaşlılara armağanı... bu nadide şenliğin bu sezonki ayağı 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv beşiktaş maçı ile başlamış olup sezon boyunca çeşitli sürprizlerle devam edecektir.

şenlik kapsamındaki bazı etkinlikler:

1. gökhan zan'la solo test: canımız gökhan zan bizi çocukluğumuza götürecek, onun önderliğinde bu nostaljik oyunu oynayacağız.

2. ibrahim toraman ve ibrahim üzülmez'le terlikli maraton: bir başka eğlenceli oyun daha. şanslı beşiktaş taraftarları şenlikler kapsamında terlikle koşulacak dev bir maratona katılacak. kazanan taraftarlar beşiktaş'la birlikte tesislerde yiyeceği yemeğe terlikli olarak katılabilecek.

3. defans oyuncusu seçmece: beşiktaş taraftarlar arasında yapılacak çekilişle tam 100 talihli dünyanın değişik yerlerine defans oyuncusu bulmaya gönderilecek.

4. yıldırım demirören neden istifa etmeli konulu kompozisyon yarışması: şimdi düşündüm de bu pek iyi fikir değil. değiştiriyorum: yıldırım demirören neden istifa etmemeli konulu kompozisyon yarışması. mantıklı tek neden söyleyene 1 milyon dolar ödül ve metin-ali-feyyaz'la bir akşam yemeği...
(gofret beyin, 02.10.2008 22:35 ~ 22:37)
#14130905 :) :O :( /msg ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...