roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 işletme gurusu, yönetim dehası, yüce insan, değerli şahsiyet, saygıdeğer başkanımız yıldırım demirören'in biz beşiktaşlılara armağanı... bu nadide şenliğin bu sezonki ayağı 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv beşiktaş maçı ile başlamış olup sezon boyunca çeşitli sürprizlerle devam edecektir. şenlik kapsamındaki bazı etkinlikler: 1. gökhan zan'la solo test: canımız gökhan zan bizi çocukluğumuza götürecek, onun önderliğinde bu nostaljik oyunu oynayacağız. 2. ibrahim toraman ve ibrahim üzülmez'le terlikli maraton: bir başka eğlenceli oyun daha. şanslı beşiktaş taraftarları şenlikler kapsamında terlikle koşulacak dev bir maratona katılacak. kazanan taraftarlar beşiktaş'la birlikte tesislerde yiyeceği yemeğe terlikli olarak katılabilecek. 3. defans oyuncusu seçmece: beşiktaş taraftarlar arasında yapılacak çekilişle tam 100 talihli dünyanın değişik yerlerine defans oyuncusu bulmaya gönderilecek. 4. yıldırım demirören neden istifa etmeli konulu kompozisyon yarışması: şimdi düşündüm de bu pek iyi fikir değil. değiştiriyorum: yıldırım demirören neden istifa etmemeli konulu kompozisyon yarışması. mantıklı tek neden söyleyene 1 milyon dolar ödül ve metin-ali-feyyaz'la bir akşam yemeği... (gofret beyin, 02.10.2008 22:35 ~ 22:37) #14130905 :) :O :( /msg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yanlız terlik parmak arası ise koşulmaz ole. cok can yakar walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 defans oyuncusu seçmelerine diğer takımlardan katılabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kaderımse cekerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 fenerbahçeden yabancı futbolcu transfer etmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yabancı olmak zorunda deil. yeterki kariyerinde fenerbahçede oynamış olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar