Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renown rank ve karakter ranki

Shaklaban

Öne çıkan mesajlar

yazından bi bok anlamadım ayıptır söylemesi, ama bu iki kavramı açıklayayım

karakter ranki bildiğin level

renown rank pvp leveli.

renown ranki normal rank i geçmiyo (sanırım 40 olunca 80 e kadar gidiyomuş ama 40 değilim :))

renown rankini senaryo rvr yaparak alıyosun.

renown ranki aldıkça renown itemi açılıyo alman için.

/thread
Sosyal ağlarda paylaş

gireceğin tier normal rankına göre olacaktır, renown rank değil.
renown/normal rank (base rank veya, adını unuttum) ın eşzamanlı yükselişi pvp yaparak ilerlersen mümkün zaten , öteki türlürenown sana fazladan stat, item erişimi skill vs sağlıyor, olayı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim simdi ben de aynisini boyle yazsam herkes boyle yazsa hatta konuyla pek alakasi yok ama gelip admin de misal nefr var ya dinamik mi ne var ya onlar da boyle gelip yazsalar herkes direkt kafasina gore yazsa kutulu diye bir mod var misal onun kutusu olmasa biz giris gelisme ve sonuc bolumlerini takip edemesek bone yakindan da uzaktan da ayni notu verse bu forum olayinin bir anlami kalir mi bence kalmaz ama sencesini soruyorum aslinda sormuyorum sadece laf sokmak icin boyle uzun birsey yazdim aslinda ozunde ve en temelde demek istedigim ve diyecegim hatta yazarak ifade edecegim sey de sudur ki ben yanmasam sen yanmasan nasil cikar karanliklar aydinliga hesabi sen ben biz siz ya da onlar duzgun yazmazsa kim kimin yazisini nasil okuyacak di mi sorarim sana

spontane forum mesajlari ftw!
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
arkadasim simdi ben de aynisini boyle yazsam herkes boyle yazsa hatta konuyla pek alakasi yok ama gelip admin de misal nefr var ya dinamik mi ne var ya onlar da boyle gelip yazsalar herkes direkt kafasina gore yazsa kutulu diye bir mod var misal onun kutusu olmasa biz giris gelisme ve sonuc bolumlerini takip edemesek bone yakindan da uzaktan da ayni notu verse bu forum olayinin bir anlami kalir mi bence kalmaz ama sencesini soruyorum aslinda sormuyorum sadece laf sokmak icin boyle uzun birsey yazdim aslinda ozunde ve en temelde demek istedigim ve diyecegim hatta yazarak ifade edecegim sey de sudur ki ben yanmasam sen yanmasan nasil cikar karanliklar aydinliga hesabi sen ben biz siz ya da onlar duzgun yazmazsa kim kimin yazisini nasil okuyacak di mi sorarim sana

spontane forum mesajlari ftw!

Offf bu saatte bu yorumu okudum asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...