Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Sindi ben lvl 21 im ama diyelim 25oldum ve rp puanim 14de sindi lvl 14 pwplerine mi gircem cunku dierleri icin too low demicekmi ya lvl oturu ondan almaz rp dusuk diede dierine sokmassa bana patlayabilme gibi bisi varmi ?? illa berabermi ilerlio bu sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 abicim sakin olup, dusuncelerini organize edip tekrar bir yazar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yazından bi bok anlamadım ayıptır söylemesi, ama bu iki kavramı açıklayayım karakter ranki bildiğin level renown rank pvp leveli. renown ranki normal rank i geçmiyo (sanırım 40 olunca 80 e kadar gidiyomuş ama 40 değilim :)) renown rankini senaryo rvr yaparak alıyosun. renown ranki aldıkça renown itemi açılıyo alman için. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 mum chamber demek istedi ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ha bi de adam sanırım şey demeye çalıştı: Rank olarak tier3 seviyesine gelmiş adam; renown rank da tier2 seviyesinde. Sorduğu şey de ben şimdi buna göre hangi tierin scenariolarına gireceğim. Ben öyle anladım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 artı renown skiller geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gireceğin tier normal rankına göre olacaktır, renown rank değil. renown/normal rank (base rank veya, adını unuttum) ın eşzamanlı yükselişi pvp yaparak ilerlersen mümkün zaten , öteki türlürenown sana fazladan stat, item erişimi skill vs sağlıyor, olayı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hemen adamn türkçesine ayar verin kaçırmayın :D gayet de anlaşılıo ne yazdıgı hızlı hızlı okuyunca. :D ben rank 14 rvr rank 8 im 14 e göre rvr ye giriorum sevgili topic sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 adam anlio :D ...eet ole demek istedigm lvl kastim ama rp az sora ulaaan ben naptim gibi bi cumle kurmak istemedim soriyim dedim....40olurum rp 3 olur sora kasarim farkmaz yani ? demek istedigim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 farketmez de rvr den alacagın itemlar level kasarken de yardımcı olur sana ayrıca senaryolardan pvp den de xp gelio beraber kas bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 arkadasim simdi ben de aynisini boyle yazsam herkes boyle yazsa hatta konuyla pek alakasi yok ama gelip admin de misal nefr var ya dinamik mi ne var ya onlar da boyle gelip yazsalar herkes direkt kafasina gore yazsa kutulu diye bir mod var misal onun kutusu olmasa biz giris gelisme ve sonuc bolumlerini takip edemesek bone yakindan da uzaktan da ayni notu verse bu forum olayinin bir anlami kalir mi bence kalmaz ama sencesini soruyorum aslinda sormuyorum sadece laf sokmak icin boyle uzun birsey yazdim aslinda ozunde ve en temelde demek istedigim ve diyecegim hatta yazarak ifade edecegim sey de sudur ki ben yanmasam sen yanmasan nasil cikar karanliklar aydinliga hesabi sen ben biz siz ya da onlar duzgun yazmazsa kim kimin yazisini nasil okuyacak di mi sorarim sana spontane forum mesajlari ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kutulunun kutusuna gireriz yalnız ha sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Başım döndü Mum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ZaugnaKhaldun said: mum chamber demek istedi ki: ayıp be hırsızlık var burda. plagiarism. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 demagoji yapma mum, adam 2 satır yazmış gayet de anlaşılıo ne yazdığı ohooo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Jadelith said: ZaugnaKhaldun said: mum chamber demek istedi ki: ayıp be hırsızlık var burda. plagiarism. Evet bariz ütmüş resmi yapıştırıyor her yere kendininmiş gibi. Ayıpsadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kendim yaptım mı dicektım lan salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mum_Chamber said: arkadasim simdi ben de aynisini boyle yazsam herkes boyle yazsa hatta konuyla pek alakasi yok ama gelip admin de misal nefr var ya dinamik mi ne var ya onlar da boyle gelip yazsalar herkes direkt kafasina gore yazsa kutulu diye bir mod var misal onun kutusu olmasa biz giris gelisme ve sonuc bolumlerini takip edemesek bone yakindan da uzaktan da ayni notu verse bu forum olayinin bir anlami kalir mi bence kalmaz ama sencesini soruyorum aslinda sormuyorum sadece laf sokmak icin boyle uzun birsey yazdim aslinda ozunde ve en temelde demek istedigim ve diyecegim hatta yazarak ifade edecegim sey de sudur ki ben yanmasam sen yanmasan nasil cikar karanliklar aydinliga hesabi sen ben biz siz ya da onlar duzgun yazmazsa kim kimin yazisini nasil okuyacak di mi sorarim sana spontane forum mesajlari ftw! Offf bu saatte bu yorumu okudum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 tuglalar dizilmis ama aralarinda cimento yok, o duvar fazla ayakta durmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar