Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Gs grupta 3. veya 4. olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Heerenven nasıl 2. torbada yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 khala said: bazı arkadaşlar metalist gsyi yener demiş, beşiktaşı hala çok büyük takım görüyor arkadaşlar sanırım :( gruba gelince çok rahat çıkacağımıza inanıyorum.metalist ve olympiakos deplasman olsaydı zorlanmamız kaçınılmaz olurdu da fikstür iyi geldi. ayrıca bizim grup c grubundan sonraki en zorlu grup olmus beşiktaşı büyük gördüklerinden değil, sizi küçük gördüklerinden yazıyorlardır bundan emin ol der başka bir pati konuda görüşmek üzere dileklerimi sunarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 khala said: bazı arkadaşlar metalist gsyi yener demiş, beşiktaşı hala çok büyük takım görüyor arkadaşlar sanırım :( gruba gelince çok rahat çıkacağımıza inanıyorum.metalist ve olympiakos deplasman olsaydı zorlanmamız kaçınılmaz olurdu da fikstür iyi geldi. ayrıca bizim grup c grubundan sonraki en zorlu grup olmus Ertuğrul o maç da oyuncuların yerleriyle oynamasa o maçın öle bitme ihtimali fln yoktu .. Artı ilk attıkları şans golü demoralize etti takımı .. Beşiktaş'ı yendi Gs'yi de yener mantığı ne kadar yanlışsa senin bu kurduğun mantık da o kadar yanlış bence .. Metalist'in gruptan çıkamayacağına iddaaya girerim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ilk maçı alırsak o gazla müthiş rahat çıkarız gruptan söyliyim..1. veya 2. olarak çıakrız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 2. çıkalım gruptan. fenerbahçe grubunda 3. olsun sonra fenerbahçe - galatasaray eşleşmesi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Masquerade said: 2. çıkalım gruptan. fenerbahçe grubunda 3. olsun sonra fenerbahçe - galatasaray eşleşmesi olsun. finalde karşılaşsalar bari niye baştan eliyosun birini böyle hayal kurarken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 çeyrekten önce aynı ülkeler karşılaşmıo lması lazım zorunlu olmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dEaThMooN said: khala said: bazı arkadaşlar metalist gsyi yener demiş, beşiktaşı hala çok büyük takım görüyor arkadaşlar sanırım :( gruba gelince çok rahat çıkacağımıza inanıyorum.metalist ve olympiakos deplasman olsaydı zorlanmamız kaçınılmaz olurdu da fikstür iyi geldi. ayrıca bizim grup c grubundan sonraki en zorlu grup olmus Ertuğrul o maç da oyuncuların yerleriyle oynamasa o maçın öle bitme ihtimali fln yoktu .. Artı ilk attıkları şans golü demoralize etti takımı .. Beşiktaş'ı yendi Gs'yi de yener mantığı ne kadar yanlışsa senin bu kurduğun mantık da o kadar yanlış bence .. Metalist'in gruptan çıkamayacağına iddaaya girerim .. Yapmayın ya sanki gole kadar top mu oynadı bjk ha attı ha atıcaklar diye bekliyordu herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Oraya kazanmaya gitmedik herhalde .. İlk maçtaki skor avantajımızı korumaya gittik .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 o mentaliteyle avrupa kupasi eleme macina cikan takim zaten elensin, hatta takimi kapatsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ukrayna'ya skor korumaya gitmeliyim, sanki milan deplasmanına gidiyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dEaThMooN said: Oraya kazanmaya gitmedik herhalde .. İlk maçtaki skor avantajımızı korumaya gittik .. Sen realistmişsin kutlarım , çevremdeki BJK'liler bırak skor avantajı veya galibiyetle yetinmeyi.5 atarız diye oturdular TV'nin karşısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 abi o değil de metalist maçı dışarıda olsa acaip sevinicektim. görücektim gs napıyo orada. ha burda da tehlikeli metalist o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 İki ayaklı maçlarda içerde avantajlı skor aldıysan dışardaki maç kimle olursa olsun korumaya gidersin ki İnönü'de bu takım pozisyon buldu .. Eğer o gün sahada düzgün bir beşiktaş olsaydı işler böyle gelişmezdi .. Metalist iyi bi takım değil ama küçümseyebileceğin de bir takım değil bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sakatlara bağlı durumumuz. ilk 11 çıksa yeneriz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 abi metalist nasıl iyi takım değil. adamlar mükemmel top oynadı bence. hayır yani sen iyi oynayamıyorsan bunda karşı takımın da payı var. sahanın her yerinde iki kişi bastırdı yav herifler. ayrıca acaip ayağa pas yapıyoalr. önü açık bence metalist in. bjk nin yerine onun çıkmasına üzülmedim ben açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 metalist cok iyi top oynadi hakederek cikti zaten gruptanda 1. yada 2. olarak cikicagini dusunuyorum burdaki macida ya metalist kazanir ya berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 lokum gibi kura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 linderoth yada mehmet topal ilk maca kadar iyileşiğ form tutarsa rahat cıkarız bence gruptan .. aa yok ayhan a kalırsak metalist e bile yeniliriz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ayhan son haftalarda güzel oyun çıkartıyor bence. gerek hırsı ve oyun kurucu profili baya iyi. çalışıyor. açıkçası ben beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Metalistte iyiki bi bjk'yi yendi yani...Bir anda grubun favorisi yapmışınız helal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ceksın bı 40 metrede geseye at demirören alsın seni devre arasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sotto said: Metalistte iyiki bi bjk'yi yendi yani...Bir anda grubun favorisi yapmışınız helal:) aynen beşiktaşlı basmış burayı =) takımlar zor ama olabilecek en güzel fiksür.hadi başarılar.işimiz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar