Karea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yeter ya druid derken şimdi disc prie çıktı başımıza druid neyse hadi kovalamayı öğrendik arena da yatırabiliyoruz az çok ama bu disc prie nasıl kesilir özelikle rog olarak duelde %10 şansla anca alabiliyorum disc priest leri o da manası bitiyor anca disc priest nasıl kesilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 nerf druids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 SnD açık tut, pain suppression sırasında gouge at energy regenle, flash healleri kickle. Pet çıkınca evasion açıp hoplayıp zıplamaya başla. Petten sonra bandagelaman gerekecek yine de eğer priest de reflective shield varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Yalnız çok rica edicem, rogue olarak ağlanmayınız. Yani disc priestin bir caster olduğu ve rogue olarak her 10 saniyenin 5'inde adamı kitliyebildiğin, üstünede milyon tane interrupt yeteneği ile adama flash heal bile attırmayacağın gerçeğini bir kenera bıraksakta bir classıda kesemiyeverin lütfen. Hani kesemedeğinizden değilde, bir classıda zor kesin bari diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 400 kusur resilince la manayı bitirip kesiyor beni rogue disiplin pri olarak sen nası kesemiyon onu anlamadım lanet olsun dwarf acmadıgım güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 rogue ağlarsa mage naapsın :/ wow bitmiş usta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Disc pri esit gearla roguea kaybediyorsa hemen Warhammer'a baslayip WoW'a bok atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 FreEmoon said: Yalnız çok rica edicem, rogue olarak ağlanmayınız. Yani disc priestin bir caster olduğu ve rogue olarak her 10 saniyenin 5'inde adamı kitliyebildiğin, üstünede milyon tane interrupt yeteneği ile adama flash heal bile attırmayacağın gerçeğini bir kenera bıraksakta bir classıda kesemiyeverin lütfen. Hani kesemedeğinizden değilde, bir classıda zor kesin bari diyelim. +2347829374 şu roguelar ,warlocklar, retri palalar filan whine ediyor ya , bitiyorum yani he.mage oynuorm 3 senedir, dağlara taşlara wurayım kendimi ben de madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Leyla ile Mecnuna selam söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Duelde garrote ve expose armor çok önemli. Bundan daha önemlisi planlı oynamak ve bu planı (ability rotasyonu diyelim) uygularken fear veya damage yememek, en azından vanishleri tamamen harcayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 rog da kesemiyosa kim kessin zilyon tane interrupt cc var :P Dics pri oynarken haliyle en çok rogran korkar ve zorlanırdım. Ha bi de şöyle bişey var. Ya iyi oluyor ya kötü. Ortasını görmedim. Ya hunter peti gibi gıdıklıyodu roglar, ya da ortadan 2'ye yarıyodu beni ne hikmetse. Manası çabuk bitiyor, bitirtçeksin işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 premedi +cheap shot +kidney shot +Vanish +Garrote +kick +Prep +Vanish +Cheap Shot +kidney shot +kick BLA BLA BLA Ben böyle kesiyorum. Hatta tam açıklamak gerekirse ağzını burnunu kırıyorum. dsadassdsaasd ne combo yaptım yalnız haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ubermensch said: Disc pri esit gearla roguea kaybediyorsa hemen Warhammer'a baslayip WoW'a bok atsin. "e$it gear" lafı çok degi$ken bi laf $imdi. karazhan geari ile e$it olmak var mh-bt karı$ık olarak e$it olmak var bt - sw karı$ık e$it olmak var physical dps için bu çok önemli çünkü gear'ın , özellikle silahın eklediği dps ve surviability artışı caster a göre daha fazla artıyor bi noktadan sonra. elinde dual azzinoth sw t6ları + guardian/brutal giymi$ rogue u az yava$ kes bence ona yakın bir gear da olsa, yok o gear la caster a ölüorsa o rogue zaten login menusudunde karakterini seçip D E L E T E yazsın, gitsin kız arkada$ falan yapıp orda $ansını denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 pvp muhabbetinde esit gear full brutaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 mesela ben rogue yi az oynadım şimdi disc pri kesicem diyelim hangi poisonları öneriyorsunuz silahlara ? veya caster ( healer ) lara hangisi makbuldür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Nomak said: Leyla ile Mecnuna selam söyle. lol aleyküm selam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ozii_x said: mesela ben rogue yi az oynadım şimdi disc pri kesicem diyelim hangi poisonları öneriyorsunuz silahlara ? veya caster ( healer ) lara hangisi makbuldür.. Main Hand Wound Off Hand Crippling İkinci bir Off Hand Mind Numbing. Hiç bir zaman değişmez bunlar. Değişmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Rogue doğrar priesti rahat rahat. Eğer expose armor'unu kickini üstünden eksik etmezsen, vanishini clos'unu iyi kullanırsan rahat alırsın. Ayrıca blind'ı sona saklamayınız, 1.5 dakika cdsi onun, harca sonra bir daha harca vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 2. vanish ten sonra garrote silence ı kullanmak caster lar icin bir tehlike deneyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 En iyi opener: Sap, ghetto premed ( sap i kırmadan cheapshot+restealth) Garotte, trinket, shs rupture, vanish premed, cheapshot 5cp expose. Zaten 4k ya yakın tickliyor dotlar, bundan sonra 2-3 cp daha biriktirip snd açıp yardırmaya başlayabilirsiniz. bleedler bittikten sonra renew de yoksa priestte çekinmeyin koyun blindi, trinketlarsa zaten kidneyde ağzına vurursunuz trinketlamazsa güzel bir opener daha çıkarın. Bir de lütfen benim yaptığım gibi kicklerde fail olmayın =win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gouge u cömert kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bi ara rogue lar stealth tan çıkınca direkt cos açıyorlardı priestlerin fear refleksi var diye.Ama bu zamanlarda kullanışsız.Şahsen bi disc pri olarak ben her zaman rogue a çok gereksiz yerde cos kullandırtmaya çalışıyorum.Fear yememek bence en büyük olay.Eğer ud rogue değilseniz tabii işiniz biraz daha zor.Bilmiyorum hiç evescrate felan attın mı reflective shielde ama bi aralar yaklaşık 2k ya yakın holy damage vurmuştu benim shield rogue a.O yüzden çok fazla damage yemeden o shieldi eritmekte önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 teşekkürler yorumlara arkadaşlar şimdi asıl sorunum şu çoğu arkadaş caster falan demiş disc prie için ama adam bişi cast etmiyor genelde , cast ettirmem de kolay kolay zaten ama hep instant adamın kullandığı şeyler trinket de kullanmıyor ve blind ı trinketliyor diğer class larda olduğu gibi vanish cos kullanmadan combattan çıkıp resetleyemiyorum , resetlettirmiyor ve adam ressi cap e ulaşmışsa , ki benim duel attığım eleman full brutal olmasa da cap ı yakalamış bi adamdı , sadece gıdıklıyorsunuz fear ı cos çok zor , o da instant anca %30 a kadar cos u saklayıp adamın son umudu olası fear ı cos laman lazım ki o zaman da üzerinde herdaim dot olduğundan vanish le reopener zor a giriyor + ks cs resist resist resist resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 MH wound Offhand Cripling ayrıca 2. bi silahda mind poison sürülü olsun macro ile onla shivleyip geri eski silahini tak onun harici hiçbirşey yapamasan bile adam wound poison yüzünden oom olup ölür (pete mutlaka evasion hatta vanish olup kaybolmasınıda bekleyebilirsin) su içmediği sürece priestin birşey yapaması lazim ama tabiiki 1vs1de hiç destek olmassa kesebilir mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 disc pri keseceksen tier6 gear deep combat ac adrenalini ne guzel iste :P ... ref shieldli pve geari olmayan bi disc pri rogue a yeniliyosa da noobtur ya da roguedan paso crit geldi... ben disc pri olarak arenada en fazla warriordan cekiyorum yani rogue a fear verip gonderebiliyosun da warrior surekli tepende arkadas surekli de mortal kafanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar