Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laik düzenin bir an evvel defolup gitmesi için

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

ya adamların ne olduğu nerden geldiği belli. bunları destekleyenlerde zaten farkında bunun. kömüre bulgura oy verenleri saymıyorum tabi. pek bişey değiştirmez gibi bu doğan-tayyip kavgasından doğan bu tarz haberler.
(bide bu adamların cidden değiştiğine, artık şeriat vs istemediklerine inanıpta destekleyenler var galiba, onlarıda saf olarak nitelendirebilirim evet)
Sosyal ağlarda paylaş

asıl ben sizi anlamıyorum arkadaşlar. adam akp savunuculugu yapmıyor ki sadece herşeyden her haberden şüphe ediyor ve hepsinin amacını düşünüyor , bunları da gelip yazıyor. sizin abartı veya körüklenmiş laflarınıza muhalefet ediyor sadece. size göre abartılmış olmayabilir ancak ona göre abartılmış olması aşırı şüpheciliği yüzünden olamaz mı? adamın tek yaptığı sadece gerçekleri görmeye çalışmak. insanları yargılamayın bu kadar çabuk. yapmayın. etmeyin. horizon , sir , sam dediğiniz adamlarda sizin gereksiz yargılamalarınız yüzünden daha da inatçı oluyorlar normalde olmayacakları bazı konularda bile.
bunu yazdım simdi beni de akp li falan yaparsınız ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

ehah savunmak ne demek anlamıyorum ki? ben bunu savunsam nolur, savunmasam nolur. akp gidecekse ekonomiden gidicek, 15 yıl önce söylenmiş laflarla anca kendi kendinizi etkilersiniz..abdullah gül'ün de söylediklerini basmıştı posta tam cumhurbaşkanı seçileceği sırada, noldu? kimin fikri değişti? sonuç değişti mi? yoo.

değişmesi de saçma olurdu zaten, çünkü kriter bu değil hiçbi zaman.

teşekkürler daemir, hiç değilse anlayan birileri çıkıyo arada =)
Sosyal ağlarda paylaş

amen

yalnız adam parlamentoya ciddi ciddi ayar vermiş
ama demokrasi filan yalan olmuş o kötü
bi de 1993 de bush şimdi de j. bush

gelin itiraf edelim hangi komunist imza atmaz meclis ile söylediklerine, adam geleceği görmüş

diiifens: adam 15 yıl önce konuşmuş, belki değişti :)
hem akp ile alakası nedir tam olarak, söyledikleri ofsayt ise rejim karşıtlığından mahkemeye çıksaymış, olamasaymış milletvekili

son olarak bütün laik insanlara başarılar
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün laik insanlar, siz hiçbişiden annamıyonuz ha. Bakın, Taraf gazetesi belgesiyle orduya saldırıp Türkiye'nin özlediği, beklediği, ihtiyaç duyduğu, tüm vatandaşın büyük bi ciddiyetle ve ilgiyle takip edip sonucunu merakla beklediği, orduyla ilgili tüm fikirlerini değiştirip en güvendiği kurum listesinin tepesinden aşağı çektiği bir dönemde, Doğan medyanın vidyolu midyolu görüntülerle, zaten montaj mıdır nedir, sevgili milletvekilimize iftira atmasına prim verilir mi sanıyorsunuz?

Ne, "ikisi aynı şey değil" mi dediniz, e o zaman hayatta başarılar dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:
asıl her haberden şüphe ediyor ve hepsinin amacını düşünüyor , bunları da gelip yazıyor. sizin abartı veya körüklenmiş laflarınıza muhalefet ediyor sadece.

haber gerçek ise amacını sorgulamazsın.

misal avukat'da para aldığı için bizzat çıkar sağladığı için zanlının suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışır. ancak bu ortaya koyduğu kanıtların gerçek olmadığı anlamına gelmez. hiç bir hakim avukata veya savcıya "sen para aldığın için sölüyon bunları" demez.

çünkü söylenilen söz gerçek ise, söyleyenin veya amacının önemi yoktur.

said:
insanları yargılamayın bu kadar çabuk. yapmayın. etmeyin. horizon , sir , sam dediğiniz adamlarda sizin gereksiz yargılamalarınız yüzünden daha da inatçı oluyorlar normalde olmayacakları bazı konularda bile.

rahatsızlıkları varsa kendileri iletirler. gerek özel mesaj gerek forumdan. hem sir'ün zaten keyfi yerinde baksana taciz edip edip kaçıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Nedense bu vidyo bir anda ortaya çıkıvermiş yeni geçmiş ellerine.yazık...Tayyipten 1 nefret ediyorsam aydın doğandan 3 ediyorum.Bozuşunca hemen silahlar çıktı ortaya.Adamlar barışıyorlar kavga ediyorlar halkı da afedersiniz ayakta s...yorlar akıllarınca.Şuan tek sevindiğim olay akp nin de aydın doğanın da yıpranıyor olması.Türkiyenin bunlardan kurtulması lazım yesinler birbirlerini şerefsizler.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
amen

yalnız adam parlamentoya ciddi ciddi ayar vermiş
ama demokrasi filan yalan olmuş o kötü
bi de 1993 de bush şimdi de j. bush

gelin itiraf edelim hangi komunist imza atmaz meclis ile söylediklerine, adam geleceği görmüş

diiifens: adam 15 yıl önce konuşmuş, belki değişti :)
hem akp ile alakası nedir tam olarak, söyledikleri ofsayt ise rejim karşıtlığından mahkemeye çıksaymış, olamasaymış milletvekili

son olarak bütün laik insanlara başarılar

biz de laikler olarak bütün dansöz vatandaşlarımıza işlerinde başarılar diliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

bir gazete, patronunun isteği ve çıkarları doğrultusunda yerine göre muhalif, yerine göre yalaka bir yayın yapıyosa kusura bakma amacını da menşeini de çok rahat sorgularım.

refah partisi döneminde buna çok benzer şeyler söylemiş insanlar bugün milletvekili, bürokrat, hatta başbakan, cumhurbaşkanı. yasal yollardan seçilmişler mi? seçilmişler. öyleyse seçildikten sonra yaptıklarını, icraatlarını tartışmak yerine 15 yıl önce söyledikleri lafları neden tartışıyoruz? kaldı ki bir kovuşturma var mı o dönemde, bu lafları söyleyenlere yasal işlem uygulanmış mı, şu anda milletvekili veya bakan olmalarının önünde herhangi bir "hukuksal" engel var mı? yok.

kaldı ki bunlar bilinmeyen, "şok" sözler değil, o dönem refah partisinin ayan beyan yürüttüğü politikanın dışa vurumu. yani içinizden "aman tanrım, bunu söylemiş olamaz, nasıl olur, türkiye tarihinde böyle sözler söylenmemiştir" diyen var mı? o da yok.

kaldı ki bu konuşmalarla sadece kendi yaranızı kaşıyosunuz, seçmende bir etki yaratmıyosunuz. sizce akpye oy vermiş bi insan şu konuşmaya bakıp da "tüh be keşke oyumu vermeseydim" veya "bidaha verirsem namerdim" der mi?

seçmen cebine bakıyo, 15 yıl önce bi parti mensubunun zırvalamasına değil. o yüzden siz de önce ekonomiye bakın, bi adamın skandalından 330 milletvekilini zan altında bırakmanız mümkün değil.

taraf gazetesinin yaptığı bir suçu ve sorumlularını, belgeleriyle deşifre etmektir. ve bunu yıllarca bekletip gerektiğinde kullanacağı bir kart gibi cebinde tutmamakta, eline geldiği anda yayımlamaktadır. hem dağlıca konusunda, hem ergenekon meselesinde, hem deniz feneri konusunda bunu yapmıştır, her hukukdışı olayda da tutumu aynıdır. kaldı ki ordu, bir siyasi parti değildir, siyasetin alternatifi değildir, bir kurumdur ve halka, hukuğa karşı sorumludur. taraf gazetesi de ordunun siyasi düşüncesinin "türüne" değil, öncelikli olarak ordunun bizzat siyasetin içinde yer almasına karşıdır

ha bu beyanatta da veya bu adamın milletvekili olmasında da bir hukuksuzluk varsa savcılar gereğini yapsın. daha önce neden yapmamışlar sorulsun. ama kimse bana hürriyetin gerçek muhalif bir gazete olduğunu, "iyi gazetecilik" yaptığını anlatmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye gibi bir ülkede ordu siyasetin içinde olmasaydı neler olabileceğinin farkında mısın ? farkındaysan kötü niyetlisin değilsen de körsün.Detaya girmek istemiyorum bu ülkede ordunun söz hakkı olmaz zo-run-da.
Hürriyet ne ise taraf da odur merak etme taraf da kendine servis edilen haberleri (uydurmalar düzmeceler dahil) anında yayınlıyor haklısın.Olay zaten tarafa bu haberleri verenlerde.Onların keyfine kalmış nasıl ki aydın doğan arşivinden istediğinde çıkarıyor tarafı yönlendirenlerin de yaptığı o. biri sağ köşe biri sol köşe hiçbir farkları yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...