Pyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Resmen inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 arkadaş post geliştiriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 inanıp inanmamakla alakası yok bu konunun. bilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntem. subliminal telkin yöntemi deniyor buna. amerikadaki mağazaların bu yöntemle müşterilerine daha çok alışveriş yaptırdıkları ortaya çıkartılmış. subliminal mesajlar içeren müzik dinletilmesi yasaklanmış sonra. ara:subliminal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 on dakkada egom tavan yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 fizik güzeldir fizik güzeldir fizik güzeldir fizik güzeldir fizik güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 çok söyleyince anlamsızlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Cotto said: arkadaş post geliştiriyo...Senide geliştirmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Aydınlat bebeğim beni,seni bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sanırım aradığın tarzda bişi var bende 1 saatlik böyle terapi tarzında hipnoz tarzında falan bişey.kişisel gelişimle falan da ilgili yani özgüven vs.isteyen varsa pmden ulaşın. bu arada bişey sorulmuş cevaplandırayım kendimce, bencede çok geçerli bi işlevi yok bunların ama tamamen es geçmemek lazım kişisel gelişimi hızlandıran tetikleyen (enzim neyim gibi) bişey çok kitap okursan çok terapi görürsen falan daha hızlı olgunlaşırsın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar