Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel gelişim, Pskolojik Destek ses dosyalari...

vimpir

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:
vimpir said:
DoruK said:
900lü hatlar
Allahindan bul çok içten söyledim dikkat et kendine bundan sonra:)

saolasın. şaka maka böyle bir desteğe ihtiyacın varsa uzman birinden alman faydalı olur gibi. izmirdeysen yardımcı olabilirim mesela.
Bu tip kitaplari okumak ban iyi geliyor sadece özellikle kişisel gelişimle ilgili ama bazen okumak zor geliyor ses dosyasi olsa tam süper olur
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
Sevgili Arkadaşım, sorulara cevap vermiyorsun. Bari neyin linkini verdiğini , neyin peşinde olduğunu ve insanlara ne anlatmak istediği açıkça anlat biz de anlayalım lütfen.
Sanırım dikkat etmedin tam olarak hangi soruya cevap vermedim söylermisin kişisel gelişimle ilgili ses dosyaları ariyordum bulduklarimida paylasiyorum nedir yanlis olan?
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi tane ego guclendirici dinledim dısarı cıkıp bakkalı dovdum gercekten etkılıyor ama sesını cok acmayın carpıyo rakı gibi heuhe.

saka bi yana gercekten bununla degisim gecirdigine inanan varmı,ne biliyim mesela arkadan sessizce konusan bi adam beni nasıl etkiler ki,ayrıca kastım baktım ne diyo acaba diye ses falanda duyamadım.mesela arada dısarı cık postala bagla en az on les istiyorumm dese boyle manyagın biri radyo sinyali satın alıp sabah aksam yayınlasa neler olur?

bana pek inandırıcı gelmedi hani ama deneyimleri olan varsa yazsın.mesela arkadasın kisisel gelisim kitabı vardı o da cok anlamsız gelmisti bana gulmustum ama boyle icsel devrim yaptıracak mesela yoga var bi guc var onda inanıyorum ona.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
ben bi tane ego guclendirici dinledim dısarı cıkıp bakkalı dovdum gercekten etkılıyor ama sesını cok acmayın carpıyo rakı gibi heuhe.

saka bi yana gercekten bununla degisim gecirdigine inanan varmı,ne biliyim mesela arkadan sessizce konusan bi adam beni nasıl etkiler ki,ayrıca kastım baktım ne diyo acaba diye ses falanda duyamadım.mesela arada dısarı cık postala bagla en az on les istiyorumm dese boyle manyagın biri radyo sinyali satın alıp sabah aksam yayınlasa neler olur?

bana pek inandırıcı gelmedi hani ama deneyimleri olan varsa yazsın.mesela arkadasın kisisel gelisim kitabı vardı o da cok anlamsız gelmisti bana gulmustum ama boyle icsel devrim yaptıracak mesela yoga var bi guc var onda inanıyorum ona.
Siteyi biraz incelersen o sesi kulagin duyamiyacagini ama beynin algiliyabildigini anlatiyorlar ayrica o telkinleri kendi kendine yaparakta kendinin farkina varabilirsin ama bu cok zor oluyor neyse detaya girmiyim inandirici gelmiyorsa zaten sonuc almak zor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...