Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yine söyledim yine söylüyorum, assist train yapmıyorsan dot spec daha iyidir, healerlar herkesi tutamaz focus heal olmadan full dotladığın zaman, ki dot spec mobility de sağlar, t4 de felan tor arnoc gibi dar yollar cok az
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Buna ben de katiliyorum ama oyunda target of a target olmamasi assist train'i zorlastiriyor. Zaten bu mentaliteye ya da dusunce olgunluguna sahip olmayan oyuncuya da "kafasinda KARGA cikan oyuncuya aban" ya da "/assist Sorieno yaz" demek hic bir sey ifade etmiyor.
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sam said: o 40k dmg gerektiği anda focus edilmiş ve birilerini öldürmeye aktif olarak katkıda bulunmuşsa, bir milyon hot ile kapatılabilen bir milyon dot dizip yapılan 100k dmg'den daha çok işe yaramıştır bana göre. healerların AP regen oluyor nasılsa, KB ile sonuçlanmayan dmg'nin kıymeti pek yok. öte yandan ihtiyacı olana gerektiği yer el uzatabilen bir facemelter takım şebek değilse duruma gerektiği şekilde adapte olabilmek açısından yerini boşa işgal etmiyor. specialization elbette ki önemli ama "facemelt form açtım, sıfır heal ben artık shadowmage'im" gibi aptalca bir konseptten daha faydalı etrafına. Herhalde tank olarak benim %55 corparelıma hala 750 damage vurabilen sorclar olmasa yatmıcam bende kolay kolay. Karşıda moral abiltyleri ile birlikte 2si targetladımı healer melaer hak getire gidiyoruz gümbürtüye.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yok valla szass, o gün sana söyledim. doğruya doğru, oyunda bana hedef değiştirten tek rakip kalkan giyen IB. SM bile corp resist taktik olmadığından iyi kötü şansını deneyebiliyorsun ya tutarsa diye. ancaka mara gidip de pulverize filan basarsa yoğun focus ile. ama IB'lerde sıkça gördüğüm bir hata hp azalmaya başladı mı arkalarını dönerek kaçmaya çalışmaları. halbuki geri geri yürüseler block nedeniyle üstlerindeki hotlar > doombolt bombardımanı. wow gibi değil yani kalkan giyen adam burada leonidas mode takılıyor, üst üste 4 doombolt blockladı IB geçen gün. artık hiç uğraşmıyorum heh
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Yok zaten öyle değildir demedim ;) dediğim gibi distrup %12 civarında block kısmına girmiyorum büyü konusunda sanıyorum mekanik karışık yada ben anlamadım Resist %55 ama genede Sorc odaklandımı his ediyorum :P 750 bu halde iken vuruyor(tabi dediğin gibi block kısmı falan olmasa kim bilir ne olur hehe) Tabi en güzel yanı ;) 20 saniye corperal resist bufflayan skillimizin büyü yediğimizde %50 attack speed artırması :P edit:typo
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 su oyunda spell reflect olsaydı ne oynarım black orcla be %134 blockla
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sorceress'ın durumu nasıl beyler? bugun warhammera başlayacagımda, aynı zamanada k8p de başlamayı dusunuyordum ama k8p dest için baya negatif şeyler yazılmış 6-7 ay önce. hala böyle mi durum? bilgilendırırsenız sevınrıım.
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Oyun şuanda range dps'ın tam azına layık konumda K8P'de.2 günde 400 db yapmişim... Sorcer'a gelince char olarak her zman ilk ve en kolay hedefsin ama iyi bir takımda senı koruyan ınsanlar olduğuda keyif alabilirsin rr 55 ten sonra itemlerınde yapiliysa aldiğin zevk articaktır.Back Slash tan kendine %35 şansla 750 wurma ihtimalın war ve aksiyon sirasinda onu ayarlamayi pek düşünemıyorsun genelde. Kasarken'de paper setin olduğu için cok dmg aliyorsun ama aynı şekılde cokta dmg verebilirsin solo kasıcaksan zorluyor ama grupla kasarken hem sen hem grubun seri kasarsınız. K8P'de oynayan biri olarak şuanda serverda dest hakimliği var ama bu hakimiyet organizasyon eksikliği yüzünden ve nerdeyse serverdaki %60 aktif oyuncunun ( 40 lvl ) Invader'larını fullemesinden hergün altdorf'a kasmıyor....Ama girdiğinde aktif pvp zonu bulman cok kolay :) K8P'de Sorc popülasyonu oldukça fazla diğer range Dps magusa göre...
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 teşekkürler cevabın için, ben şöyle söyleyeyım 10 günlük trial oynadım; ilk başta choppa açtım level 10 yaptım güzel zevkliydi baya tarzıma yatkın, daha sonra shadow warrior açtım bunuda level 7 yaptım buda baya hoşuma gitti uzaktan baya sağlam ve seri dmg verebiliyor gibi. ve son olarak sorceress açtım onuda level 5 yaptım ve shadow warriora oranla çok daha fazla dmg yapabildiğini gördüm. Şimdi 3 üde farklı tip class ve 3 üde hoşuma gıttı. benım ıstedıgım rvr de direk dps'ye katkısı olacak bir class olsun, populasyonuda sorceresın çok fazlaysa bu benım ıcın bır negatıf etken, yanı daha az kullanılan ama etkili bir class tercih edebilriim. sonuç olarak önerebileceğiniz ne var? choppa,sw ve sorc arasında? diğer classları denemedıgım ıcın bir şey diyemııyorum zaten..
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 K8P için konuşuyorum diğer serverlardaki popülasyonu bilmiyorum :) Sorc'la cok dmg verebilirsin evet ama oyunu bitirebilmen'de önemli range olcaksan ben dmg vermeliyim diyorsan eğer ve dest oynicaksan Sorc 1 numaralı tercihin ama onun haricinde magus var benim çok beğendiğim daha çok takım oyunundaki anahtar rolündeki adam olarak....Magus' ile ilglili çok kısa bi bilgi verim.Magus ta dmg bazında nerdeyse sorc a yakın dmg ler verebilirsin ama senın charından asıl beklenen dmg vermen değil rakip takımı etkisiz hale getirmen charın ozelliği olarak rakip ırktan 6 oyuncuyu bir alan içine cekip o alanda etkisiz halde birabilir ve o alandaki oyunculara aoe dmg'e başlayabilirsin tabi takım oyunu içinde asıl görevii dmg olan sorc ta senın rif o alana aldiğin adamlara direk dmg verecektir ( tabidiğer dpslerde ) Squik k8p'de pek popüler olmayan bir char cok güzel ozellıklerı olmasına rağmen pek tercih edilmiyor... Oyunda normal lvl la birlikte renow lvl da var normal lvl max 40 renow lvl 80.Yaptiğin pvp lerde aldiğin puan ile renow lvl kazanıyorsun
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Arkadaslar Sorc neden çok zayıf bir class? benim gördüğüm ve çevreden duydugum kadarı ile böyle.. en büyük belası olan melee class lardan hiç birine herhangi bir üstünlüğü yok. Slayerlar öndeki grubu yararak gelip Sorc ları cart diye 2 vuruşta alıyor.. tanklar zaten neredeyse her büyüye resist verip yine sorc ları cart diye 3-4 vuruşta alabiliyorlar.. 2 sorc bile birlikte bi adamı alamıyor... bw lar deli gibi vururken Sorc lar hiç bir varlık gösteremiyor.. dmg da hiç te öyle aşırı bir dmg ı yok vuruyosun adamın canı inmiyor çok garip bir de nerf gelecek 1.3 ile.. merak ettiğim şey acaba biryerde yanlış mı yapıyoruz da böyle oluyor veya bu zayıflığın Ward mekaniği ile alakası olup olmadıgı.. full Annihilator setle dolaşan bir sorc hiç iş yapamıyor.. greater ward ile kuşanmış bir sorc görürsem oyunda bugün konusucam sanırım. eğer ward mekaniği ile alakalıysa devam edilir ama yine aynı şeyler yaşatacaksa bence sorc hiç oynamaya değmez.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 yanlış bişiler yapıyosun bence:) yoksa tankların en fazla canını yakan classdır sorc. tabi item stat bilmemne cok fark eder. yani öle 40 olup anhi set ile öle hayvani dps bekleme. ölem konusuna gelince healer yoksa herkes ölür:) k8p de var bazı sorclar üserine 5 adam biniyor ölmüyolar. healer meselesi.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 e ben onu bilmem ben sorclardan canı yanan bi tankım:P onu bu bakariz denen sorc bozuntusuna sorcaksın:)
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Önce charını bilmelisin charın paper bir char 1vs1de cok etkisi olmayan rakibe uzaktan saldırması gereken bir charda oynuyorsun...Eğer Mdps dibine girip seni reskill e bağladiysan yapabilceğin cok fazla birşey debufflarını kullanıp kaçmaya çalışacaksın eğer arkanda healer varsa kaçarsın zaten....(Mdps'lerin sayisi ve oyunbilgisinede bağli tabi bu ) 1.3'Te clasımıza özel nerf yok bütün aoe skilleri nerflenirken single targetlar bufflancak bu aoe build'te takılanlar için üzücü bi durum Rvr için ise RR'ne göre ayarlicağın buildler verim: http://www.wardb.com/career.aspx?id=24#9:544:9:552:0:0:25:563:9523:9512:9517::::670:674:671:672 http://www.wardb.com/career.aspx?id=24#13:8736:9:552:0:0:29:563:9523:9512:9517::::670:674:671:672 http://www.wardb.com/career.aspx?id=24#9:544:13:8744:0:0:29:563:9523:9512:9517::::670:674:671:672 Umarım işine yarar
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Arkadasım oynuyor Sorc ve bu yüzden Sorc u bırakma aşamasına geldi. Verdiğin linklerin işe yarayacagını düşünüyorum teşekkür ederiz bir de böyle deneyelim bakalım.
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Arién said: Arkadaslar Sorc neden çok zayıf bir class? benim gördüğüm ve çevreden duydugum kadarı ile böyle.. en büyük belası olan melee class lardan hiç birine herhangi bir üstünlüğü yok. Slayerlar öndeki grubu yararak gelip Sorc ları cart diye 2 vuruşta alıyor.. tanklar zaten neredeyse her büyüye resist verip yine sorc ları cart diye 3-4 vuruşta alabiliyorlar.. 2 sorc bile birlikte bi adamı alamıyor... bw lar deli gibi vururken Sorc lar hiç bir varlık gösteremiyor.. dmg da hiç te öyle aşırı bir dmg ı yok vuruyosun adamın canı inmiyor çok garip bir de nerf gelecek 1.3 ile.. merak ettiğim şey acaba biryerde yanlış mı yapıyoruz da böyle oluyor veya bu zayıflığın Ward mekaniği ile alakası olup olmadıgı.. full Annihilator setle dolaşan bir sorc hiç iş yapamıyor.. greater ward ile kuşanmış bir sorc görürsem oyunda bugün konusucam sanırım. eğer ward mekaniği ile alakalıysa devam edilir ama yine aynı şeyler yaşatacaksa bence sorc hiç oynamaya değmez. sorc bright wizardlara nazaran utility bakımından zayıf bir classtır.ama diger classlarla karşılaştırıldığında gayet güclü bir chardir.Oyunun en saglam dmg vuran skillerine sahiptirler.(Word of Pain ve Doombolt) Grubun zayıfsa 2 vurusta yatma olayı normaldir.Meeleye karsida eliniz kolunuz bağlı değil.Frostbite diye bir skiliniz var rakibi 5 snligine disarm ediyor.üstüne de 10 sn root atar kacarsin.Veya Triumphant Blasting taktigi ile sansın da yaver giderse rakibini knockbackleyebilirsin Disrupt olayının wardla alakası yok.İntin ne kadar yüksekse spellerinin defendlenme ihtimalide o kadar azalıyor. Arkadasının itemlari biraz kötü hehralde böyle düsünmesi normaldir.
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Oyun içinden 67 rr li bi Sorc ile konustum.. Talent dizilimi ve tactic seçiminin çok önemli oldugunu söylüyor tabi ki beklenen bir durum bu. Frozen Fury ve Tapping The Dark gibi tacticler hayatta kalmak için önemli diyor. Ve senin dediğin gibi Disarm ve Root gibi avantajlı şeyler var.
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 renown rankin kac? bakariz arkadasin verdiği buildler is yapar ama o buildlere sahip olabilmen icin renownunun 60 olmasi lazim:)
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 teşekkürler bakalım bugün deneriz.. eğer işe yaramazsa bulurum seni bakariz :D:D
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 single target dps morale 2 ni kullanip rakibine doombolt spamla.Hedefinin etrafinda birden fazla kisi varsa shattered shadows kullanabilirsin.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hehe nasıl işe yaramasını bekliyorsun abi? patır kütü adam kesebilecegini mi sanıyosun ki su an? hangi speci denersen dene karakteri adam gibi ögrenene, adam gibi premade kurana kadar rr60 ı devirene kadar sıkıntı cekiceksin:) benim order olrarak hic korkmadan dalıp kestigim sorc larda var ama yakınına yanasmaya cesaret edemediklerimde var misal strayer k8p de:) bu hayvan cok hızlı kesiyor beni. ama onunda tek avantajı her zaman arkasında bi kaç healerla girmesi. healer olmadan oda melee lere karsı cok bişi yapamaz yakından. ama adam bi garip. bana 2.5k vuran tek sorc:P
Öne çıkan mesajlar