Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende Toughness ve Wounds'un üstüne gidilmesi taraftarıyım. Herhalukarda sahada en çok dmg veren sınıflardan biriyken, Healer seni görene kadar ayakta kalabilmek en iyi strateji. Zaten panzehir sınıflardan birine yakalandınmı elbiseni yırtıyorlar...

Bir potion takviyesi ve Talisman bir arkadaş ile survivability gayet iyi bir noktaya taşınabilir.

Buarada Black Horror almayan olmayacak herhalde. Benimde ilk okuduğumda gözüme çarpan bir özellikti. Fakat Backlash oranları kesinlikle nerflenmeli. Kalabalık ortamlarda kim vuruyor, backlash ne oluyor derken kayıyorsun direkt, çok büyük ve abartılı bir dezavantaj.
Mesaj tarihi:
backlash üzerinde bit hot varken efektif olarak zaten yok, dmg listesinde birinciliği kaptırmayan sınıfın olsun o kadar riski.

toughness bize pek yaramaz zira armor neyim yok, melee'ye karşı işe yaramaz zaten root filan tutmamışsa. e zaten yediğimiz nukeler de okkalı, düşük dmg'li saldırılara karşı daha efektif bildiğim kadarıyla.

eğer eşyanın üzerinde varsa tamam ama int & wounds'dan feda edip almaya değecek hiçbirşey yok.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle Int ve Wounds. Ancak arada denk gelirse Initiative'e de vermekte fayda var. Bazen critler can sıkıcı olabiliyor. Hele bir de DoT'tan crit yazmaya baslayınca uzuluyor insan.

Backlash icin cok tasalanma. Her ne kadar Dest tarafı rez ve heal ozurlu olsa da arada iyi huylu, Order olacakken ayagi kayip Dest'e dusmus oyuncular da mevcut. Bunlar senin ne yapmaya calistigini anliyor ve backlashlerini telafi ediyorlar. Ozellikle Tier 4 pvp instancelarda cok aci veriyor backlash ancak healerlar ilac oluyor bir sekilde.

PvE icin de backlashsiz zaten bir ayagin cukurda geziyorsun. Backlashi hep %80 - 100 civarında tutarsan 3-4 lvl ust mobları 3-4 burusta alırsın.

Diger bir konu da renown rankinden gelen puanlarla alacagin ozellikler. Burda ben rank 32'ye kadar hep int gittim. Tavsiye ederim. Bu agacin en alt bolumunden de crit'leri almanı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Faydalı bir mesaj oldu, saol.

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=81086

Şurada güzel bir tartışma dönüyor. Genellikle Sorcerer'ın Wizard'a göre daha pasif açılıma gittiği kanaatinde herkes. Mesela Wizard Boiling Blood açtığında Sorc. Word of Pain açıyor vs.

Dengesizliğin başlayıp büyüdüğü nokta bu olarak yorumlanmış ki banada mantıklı geldi.

Backlash'e gelince, dediğin gibi Dark Soul'u arada boşaltmak ve yüzde 50-70'de tutmak iyi bir çözüm olabilir ama oyun sırasında baya bir ekstra konsantrasyon gerektirecektir...

Sorcerer yetenek ağacı GOA tarafından baya kurcalanacak kanaatindeyim. Mesela Word of Pain gibi 4.5 saniye'de cast edilip 10 saniye etki eden debuff'lar Sorc oyuncuları tarafından baya eleştiriliyor. yşnede oyunda en zevkle oynadığım karakter.
Mesaj tarihi:
dhar wind herhalde rank 2'den bu yana kullanmadım (tuş bile atalı değil) zira dmg zayıf kalıyor DM 100 critleri olmadan, özellikle pvp'de kimseyi öldürmek mümkün değil. resistler de kolay elde edilebilir olduğundan zaten kimi zaman yarı yarıya kadar düşebiliyor vereceğiniz dmg.

pve derseniz orada da backlash yemeyeceksiniz de ne olacak, zaten dmg yiyorsunuz mobun her ölmediği saniye.

healer varsa zaten dert değil backlash hiçbir şekilde, bir tick bile tamam. yeterince wounds varsa zaten sıkıntıya düşmezsiniz kendinizi öldürecek kadar. ya düşman ölür ya da healer kapatır açığınızı.

bu denli ofansif potansiyel olup da idareli kullanmaya çalışmanın gereği yok, bunu yapacak zaten başka sınıflar var. bizim yapmamız gereken kapasitemizi son haddinde kullanmak, ancak o şekilde farkımızı ortaya koyabiliriz.
Mesaj tarihi:
Ben pvp oyunlarinda combata girmeden önce 100 lüyorum dark magici sonra shattered shadowla ( eğer toplularsa ) ve aoe dotlariyla temizliyorum. En çok öldürüğüm classta o aptal ateş büyücüleri çok basit ölüyorlar
Mesaj tarihi:
Salire said:
Ben pvp oyunlarinda combata girmeden önce 100 lüyorum dark magici sonra shattered shadowla ( eğer toplularsa ) ve aoe dotlariyla temizliyorum. En çok öldürüğüm classta o aptal ateş büyücüleri çok basit ölüyorlar

tamamen aynı yöntem :D
Mesaj tarihi:
focused mind kullandıktan sonra shattered shadow güzel oluyor. onun dışına ben pek kullanmıyorum. herkeze chillwind cone curse ve cone attack yaptıktan sonra genelde tek target a focus oluyorum.
Mesaj tarihi:
shratred shadowu(yanlsi yazdim galiba) atana kadar... aoe le pwp olmaz tamam hos ama pwpde bunu deneyenler komik oluo doombolt kadar cooldown var bide adam beraber gezmio az ayrilio gruptan gg elde var 0 dmg bisi..ben genelde bi hp geziyorum varsa %40dan asagi bisi direk onlara sirayla takilyorum sora direk birine abanmaca...
Mesaj tarihi:
mekana ve oyunculara bağlı bunlar hep, bazısı içiçe duracak kadar sağduyudan veya rakip hakkında bilgiden yoksun oluyor. focused mind açınca dest spec'siz bile grubu dağıtacak (öldürmek değil ama ya geriye kaçacaklar ya da bizimkiler bitirecek) kadar hasar vermek mümkün.
Mesaj tarihi:
Shaklaban said:
shratred shadowu(yanlsi yazdim galiba) atana kadar... aoe le pwp olmaz tamam hos ama pwpde bunu deneyenler komik oluo doombolt kadar cooldown var bide adam beraber gezmio az ayrilio gruptan gg elde var 0 dmg bisi..ben genelde bi hp geziyorum varsa %40dan asagi bisi direk onlara sirayla takilyorum sora direk birine abanmaca...

şimdilik sadece mountain de (tier2) takılıorum aoe için sadece. orda artifact almaya gelicem derken sıış tepiş duruo herkes işte o zaman süper :D
Mesaj tarihi:
çok zewkli bi class ama t3 de yorulup bıraktım açıkçası..

kafamda zaten hedef tahtasi ile dolaşıp duruyorken, hayatta kalabilmek için hem cc ile uğraşıp(fear + detaunt + fear + chill + snare vs.vs.), hem de backlash ile kendimin en buyuk dusmani olmam benim gibi yasli bi adami yordu..
Mesaj tarihi:
valla başka bir sınıf oynayınca gördüm senaryolarda sorc oynamak ne kadar ez mode imiş. backlash alıp başınıza koyun heh, devamlı önde etten duvar oluyor. sorc'umun üçte biri dmg yapınca seviniyorum hem. (:P)
Mesaj tarihi:
Sorcererım.Oldukça memnun ve mesudum.

backlash olayından hiç rahatsız değilim.
Aksine beni çok farklı bir kafaya soktu.
öyle bir güclü oluyorum ki gücüm kendime bile zarar veriyor modunda oynuyorum.Buna inandım yani.İnanmamakta elde değil yani level 19 olmama ramen 900 rahat vuruyorum ki 1000 küsur görmüşlüğümde bol.
Sonuçta oyunda mana yok ve action point bitse bile hemen doluyor savaş ortasında olsa bile.Bu durumda zaten sorcerer bir noktada durdulmalı.Bunuda kendine vurarak yapıyor işte.
insanlar açma kendini kesiyor dediler fakat benim şu anda onlara diyeceğim tek şey becerememişiniz olur.
rvr de 80k küsur da görmüşlüğüm vardır.
Ciddi emek harcadığım her pq dada istisnasız 1. oluyorum.
Hayat bana güzel.
Mesaj tarihi:
teketekte zayıf denebilir ama oyunda dediğim gibi teketek durumları yok önemli olan yerlerde. sorc'u kovalayan insanlar en popüler hedefler zaten.

ha ayrıca focused mind ile doombolt yiyen bir insan çılgın heal almıyorsa ya da blocklamıyorsa neredeyse kesin ölüyor, alışmamışım öyle imbalığa bana hile gibi geliyor böyle 1500 1500 üst üste 4 kere critleyince. (:P)
Mesaj tarihi:
dün tor anroc mudur nedir oradaydım ilk defa. millet küfredio yok lav mav die. 3 kere lavdan kaçtım 4. kere de düşmedim zaten verdim dps i verdim dps i

canım sorceress im :D
Mesaj tarihi:
Fyrwenn said:
çok zewkli bi class ama t3 de yorulup bıraktım açıkçası..

kafamda zaten hedef tahtasi ile dolaşıp duruyorken, hayatta kalabilmek için hem cc ile uğraşıp(fear + detaunt + fear + chill + snare vs.vs.), hem de backlash ile kendimin en buyuk dusmani olmam benim gibi yasli bi adami yordu..

Sözlerimi geri yutuyoru aynen. Çünkü Agony den Calamity e verdim ve Gloom of Night açtım. İnanılmaz zewk vermeye başladı şu an sorceress. Daha millet bu dot un nooldugunu bilmedigi için, birbirlerine yakın durup bol bol dmg veriyolar.
Mesaj tarihi:
Bende Calamity'de uzmanlaşmanın verimli olduğunu düşünüyorum. Genelde görev dağılımı sağlam olan guild sorcerer'ları Agony'e kayıyorlar yabancı forumlardan izlediğim kadarıyla.

Calamity'de cast zamanı/performans ve cast'i tamamlayıp yer değiştirme stratejisi daha verimli sanırım.
Mesaj tarihi:
Bende bu Master Ability ler hakkında bilgi almak istiyodum yukarda yazılmış ama çok kısa geldi bi kez daha sormak istedim, Hangi yoldan gitmek neye dogru yöneltiyor karakteri, detaylı bi açıklama yapabilen olursa çok yardımı olur..
  • Yeni Oluştur...