Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İBB bursu başvuru problemi

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Belki bir anlayan olur, kendilerine pazartesiye kadar ulaşamıycaz malum..

İBB'nin eğitim bursuna başvurmak istedik kız arkadaşım için, sitede de şuna benzer bir ibare var; "... özel üniversiteler için ÖSYM tarafından burslu programlara yerleştirilen veya öğretim ücretinin tamamı üniversite tarafından karşılanan ..."

Arkadaşım da öğrenim bursu aldı ama başvuru formunda Yeditepe Üni. - Yüksek Lisans seçince "seçtiğiniz programa burs verilememektedir" diyor. Elden başvuru diye bişey de yokmuş sanırım, sırf sitedenmiş.

Nasıl ederiz, bişey edebilir miyiz ya da?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Drigeolf said:
Sen de ben başvurmiyim diye yazmıosun galba?

Şu saldırgan, gereksiz mesajı atana kadar Google'a girer, "ibb burs" yazar, ilk linke tıklar ve istediğine ulaşırdın. Birkaç kat daha hızlı olurdu sanırım.

helal abi söyleme rakip gelmesin :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar hayat tecrübesi geniş, aşmış insanlar olmuş herkes maşallah. Bazı senaryolar yaratıp körü körüne inanıyosunuz, tamam %50 yozlaşmış olabiliriz de bunu illa %100 gibi göstermenin de alemi yok. Bayılıyoruz komplo teorisine. Gözümün önünde "öylesine başvuran" kaç tane adama çıktı senelerdir şu burs.

Random olması ayrı saçmalık zaten. İnsan gibi elden belge iste, bazı şartlar koy, bir ay geç açıkla, gerçekten ihtiyacı olana verme oranın %30'lardan %80'lere çıksın. Herşeyin kolayına kaçıyorlar. Bir arkadaşım kazara yüksek lisans işaretlemişti lisans öğreniminde, yüksek lisans parası bağlanmıştı öyle şansına. Anası babası sağ, durumları iyi, arabası var, kirada değiller, yanlış işaretlemiş, havadan 120 YTL mi ne aldı bi sene. Ne bu şimdi, böyle sistem mi olur, burs mu olur..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...