Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

old school rpg


Apache

Öne çıkan mesajlar

neler var bildiginiz?

belki oynamadıklarım cıkar arada.nox,divine divinity,lionheart bu tarzdakilerden.gerci hos pek zamanım yok ama arada boyle bir saat yurusem bile keyif alacagım yapımlar istiyorum.bastan belirteyim baldur's gate gibi planescape torment gibi uc saat npc lerle sohbet edip on iki saniyede action olan oyunları pek sevmiyorum,tempo gerekli.yenilerden bi tane roma temalı oyun denedim(ismini unuttum ^^) o da iyiydide sıktı işte.hatta böyle grafigi uo tarzında olsun keyiften ölürüm 3d pek hosuma gitmeyen bi yenilik rpg lerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üstteki üç oyun arasından iyi diyebileceğin arcanum var ama uzun vakit alır bol diyaloglu olaylı bir oyun. temple of elemental evil'ın oyun motoru falan çok eğlenceliydi ama o da genelde hack&slash aynen ice wind dalelarda olduğu gibi. ama sen aksiyon istiyorsun bu sebeple son iki oyun daha uygun hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

divine divinity de baya diyaloglu bg kadar olmasa da, aslında o iyi bir denge kurmuş sayılır bence ne aşırı diyalog ne aşırı rpg. Ama istediğin kadar aksiyon var mıdır emin değilim. Beyond divinity onun devamı daha fazla aksiyonlu daha az dyaloglu. Yanlız beyond divinty'i orjinal almadan çalıştırmak biraz zordu yanlış hatırlamıyorsam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arcanum pek açmaz zira dialogları daha ön planda, bide tech olsun magick olsun çok sistem çok eğlenceli ama oyun motoru baya hantal.

Icewind Dale ve Icewind Dale 2 söylenmiş zaten gayet iyi hack&slash oyunları. Ama Black Isle tarzı rpgleri sevmiyorsan Silver var eskilerden o da eğlenceli oyundur.

Temple of Elemental Evil bence yapılan en iyi D&D uyarlaması. Ama D&D kurallarına aşina değilsen onu da pek sevmeyebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcanum iyiydide galiba ben oynarken bug vardı teknik classla gidince oyun cile gibiydi.divine divinity de cok eglenmistim superdi boyle hatta cıldırıp dupre yi falan indirmistimm heuhe ama orada cuce yerinde takılmıstım sanırım the one olaraktan.dnd ye biraz onyargılıyım aslında cok buyuk hayallerle dnd online aldım fecii bi patlamıs oyunla karsılastım ama deneyecegim aslında benim merak ettiklerim hani boyle gun ısıgına cıkmamıs oyunlardı.grafik olarak kesinlikle nox,dd,uo ayarında istiyorum boyle o pixelleri hissetmek keyifli geliyor 3d de o tat yok ^^ ama pixel derken dwarf fortress gibi pek degil iste yukarıdaki uclu gibi.pool of radiance ve silver hiiic gormemistim bi onlarada bakacagım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...