Cantona Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ahaha video, Türk futbolunun gerçek Şabanını gösteriyor. http://dokuzaylik.blogspot.com/2008/09/fenerbaheli-emre-b.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 eğlence topici olsa daha uygun olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ahah hangi filmiymiş bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Emre saçmalıyor kendince... FB'ye transfer olmadan önce ingilteredeyken her hafta sık sık görüşüyoruz dedikleri tuncay bile "emre koyu gs li bense fb liyim ama burada kardeşiz" falan diye açıklama yapmıştı. Prim yapma çabaları bunlar. Emre FB'ye transfer oldu, GS kulübü çok bir kınamadı. FB'de çok mutluyum iyi ki gelmişim çok süper falan dedi, tribünlerde ilk hafta hariç tepki olmadı. Sonra FB'de iyi oynayamayınca önce "Ben çocukluğumda GS'li deil FB'liydim" dedi taraftarın gözüne girmek için, yine tepki almadı GS'den, en son şimdi de "yahu GS'ye gol atsam ne güzel olur" dedi. Zorla kaşınmak buna derler heralde. Hayır inatla FB'lilerin gözüne girmek için GS düşmanlığı yapıp kazıyor da, bir de iyi oynayamaz fenerliler tarafından da dışlanırsa bir daha ne yüzü kalacak merak ediyorum. Cepten yiyor kredisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 örnek : fatih akyel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar