Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sen donuna koysan sanki hergün ayrı biri görcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 o kadar paraya insan bi düzgün bişi alır bi kereliğine. hem ford ka araba değil ki yau irice bi elektrik süpürgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 irin said: sütyen fransızcadan gelior ama onu napıcaz? parisien=parisle ilgili, sütyen=sütle ilgili gibi mi? tamam o zaman, sütlelalakadar olsun adı; sütyenin fransızcasını sormayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 xunn said: Hiçkimsenin görmemesi için sütyenine koyması kızın cinsel hayatı konusunda hazin ipuçları veriyor.off sen yapma bu yorumu plz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ya milyonerler gibi yaşamam demesini anlarım ama 7 milyon sterlini beleşten kazanmış biri olarak ilk yapacağm iş kimseye sölemeden en temiz 69 mustang i çekmek olur (yanınada gallardo) sonrasında aile arkadaş görür gözüm.ford KA marka arabam olacak olley diyenede "hacı bana kendimi küfürsüz ifade etmemi sağlayacak dersleri ver" derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 xunn said: Hiçkimsenin görmemesi için sütyenine koyması kızın cinsel hayatı konusunda hazin ipuçları veriyor.hikayeden cikarilacak ders senin popona sokamayacagin mi xunn efendi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sen rahat sokarsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 o sokabilir, adam penth ve okumuş. vardır bi bildiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sokmak için, eğitime öğretime ihtiyac yok! icinden geliyorsa yapar kimse sokamazsın edemezsin diyemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 onu diyorum işte kimse bişey diyemez, çünkü adam penth ve okumuş. adamın karizması force u ile voltran oluşturuyor adeta. yavşamak için demiyorum ama hoşlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben de senden hoslaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Penthesilea said: xunn said: Hiçkimsenin görmemesi için sütyenine koyması kızın cinsel hayatı konusunda hazin ipuçları veriyor.hikayeden cikarilacak ders senin popona sokamayacagin mi xunn efendi sdfds HAHAHAHAHAHAHA (tu) edit : abi hastayım şu dış haber servislerine ahah said: It still hasn’t sunk in yet but we have already celebrated with a traditional family party - beans on toast, curly fries, cider and loads of ice cream. said: Ekmekle kuru fasulye en sevdiğim yemek onlardan vazgeçmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 for ka kaldı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 huun said: irin said: sütyen fransızcadan gelior ama onu napıcaz? parisien=parisle ilgili, sütyen=sütle ilgili gibi mi? tamam o zaman, sütlelalakadar olsun adı; sütyenin fransızcasını sormayın ama. soutien : alt tutucu anlamı gibi bişimiş.alt derken iç yani kıyafet içi fln gibi.işte ben bu yuzden dil okumadım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ford arabalar iyidir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 valla bana çıksa ben de almam porsche ferrari. sevmediim bişey neden alim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bana çıksa ... çıksaaa.. napcamı bilmiorum biletide pc min yanında saklardım genelde bardak altlığı oluyorlar geçen 10 numara oynamışım hiç bişi tutmamış ona bilemediğinde para veriolarmış yine ama şimdi cola bardağımın altına yapışmış ne zaman götürürüm bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 1 ytl 55ykr veriyolar harcadıgın emege degmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 fork ka sempitik bi aruba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar