Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ardeth said: evde yanlızdım bütün bu hafta boyunca dolayısıyla 0 yetele topladım yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 geniş sülale, hala annem 20 ytl vericek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: 150 kafa. Geniş sülale(tu)lol geniş sülaledeno kadarcık mı =) pinti sülale o bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bi kişi verdi o da bonkör çıktı 100$ verdi. ilk gün uyuya kalmasam 20-30 daa toplayabilirdim. neyse better than nothing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 harçlık falan veren olmadı.annemden istedim oda kocaman adam oldun dedi.haklı ben veriyorum harçlık şimdi çocuklara.yeğenlerde var,kredi kartına abanıyorum:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Cuce said: Ardeth said: evde yanlızdım bütün bu hafta boyunca dolayısıyla 0 yetele topladım yalancı nereye yalancı arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 buraya yalancı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hayır oraya yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 200. Bi ayakkabı aldık zaten 85 kaldı. Oydu buydu derken bitti oda :( halbuki biriktirecektim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 65 oldu benim. büyük anneannem(annemin babasının annesi.ne deniyosa artık) 35 yetale vermiş sözde bana.annem vermeyi unutmuş.görmedim ben onu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar