Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client ve çoklu dil desteği

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Almanya'dayım. Burda oyunlar sadece Almanca kutularda satılıyor. Normalde oyunlar da hep Almanca. O yüzden genelde Almanca kutu almıyorum.

Sorum şu: Kurulum sırasında yada sonrasında dil seçilebiliyor mu? Yoksa client tek dilde mi geliyor? Tek dildeyse Almanca kutu alıp İngilizce client'i internetten indircem. Boşuna 10GB indirmiyeyim diye sorayım dedim. Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunu internetten indirdim. Oyun icersinde dil secenegi gormedim ama belki vardir. Asil konu beta da denemek icin bos bir ispanyol server'ina girmistim. Tum skillerim ve questler, text'ler otomatik isponyolca olmustu. Oyun belki sadece girdigin server'in diline gore degistiriyordur arayuzu.
Sosyal ağlarda paylaş

a) addon uyumu
b) oyun single player degil, dolayisiyla terimleri sadece senin anlaman yeterli degil. almanlarla oynamadigin surece oyundaki her terimi almanca'dan ingilizce'ye bizzat cevirmek zorunda kalirsin. "Baba +20 Kampfgeschick veren bir Schwert var elimde, isine yarar mi?" sorusuna "o ne ?" cevabi almak istemiyorsan, ingilizce client daha angenehm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...