Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Selam, Almanya'dayım. Burda oyunlar sadece Almanca kutularda satılıyor. Normalde oyunlar da hep Almanca. O yüzden genelde Almanca kutu almıyorum. Sorum şu: Kurulum sırasında yada sonrasında dil seçilebiliyor mu? Yoksa client tek dilde mi geliyor? Tek dildeyse Almanca kutu alıp İngilizce client'i internetten indircem. Boşuna 10GB indirmiyeyim diye sorayım dedim. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 client de dil seçeneği var ama orda farklımıdır bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Almanca var mı o seçenekler arasında? Varsa burdaki client'lerde de İngilizce vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 evet almanca var cd takınca direk zaten dil seçeneği geliyo karşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Hah iyi o zaman saolasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 amazon.de'den ismarladim ben, dil multi-lang client install sirasinda seciyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sanane lan dicen belki ama almanyada yaşıyan biri için almanca oyun niçin sorun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Sen filmleri Türkçe dublajlı mı tercih edersin orjinal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben oyunu internetten indirdim. Oyun icersinde dil secenegi gormedim ama belki vardir. Asil konu beta da denemek icin bos bir ispanyol server'ina girmistim. Tum skillerim ve questler, text'ler otomatik isponyolca olmustu. Oyun belki sadece girdigin server'in diline gore degistiriyordur arayuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Xaenin said: Sen filmleri Türkçe dublajlı mı tercih edersin orjinal mi? aynı şey değil işte, ingilizce olanlarda dublajlı oluyo o mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 a) addon uyumu b) oyun single player degil, dolayisiyla terimleri sadece senin anlaman yeterli degil. almanlarla oynamadigin surece oyundaki her terimi almanca'dan ingilizce'ye bizzat cevirmek zorunda kalirsin. "Baba +20 Kampfgeschick veren bir Schwert var elimde, isine yarar mi?" sorusuna "o ne ?" cevabi almak istemiyorsan, ingilizce client daha angenehm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 genelde multi-language clientlarda item isimleride degistigi icin, oyun icinde zorluk cikabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bu oyun ne tırtmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar