Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball 08-09 Hazırlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Draft tarihini de beliyleyelim bi ara da ona göre işler ayarlansın,sonuçta draft'a katılamyınca ligde de durmanın alemi olmuyor.Herkese uyacak bir zaman olsun ve mümkünse Nba başlamadan.
Mesaj tarihi:
nba.com da NBASA başlamış. Fiyatlar daha uçmadan bi rooster yaptım pek de kafa yoramadan üstüne. Şöyle harcadım paramı:

PG Deron Williams 55$
SG Kevin Durant 40$
G Tony Parker 24$
SF Hedo 30$
PF Kevin Garnet 50$
F Carlos Boozer 45$
FC Milsap 17$(kelepir)
C Greg Oden 26$
UTL Kyle Corver 11$

Ehehe şimdi baktımda listeye Jazz taraftarı olduğum biraz belli oldu sanırım. Okur ve Krilenkoyu da düşündüm çünkü takıma almayı.
Mesaj tarihi:
Merhaba, ben aranıza yeni katıldım ancak bu ligde yer almak çok istiyorum. NBA çok ilgi gösterdiğim bir alan ve kurulacak ligde yer alırsam sonuna kadar takımımla ilgileneceğime söz verebilirim.

Umarım bana da yer vardır.

Saygılar
Mesaj tarihi:
ace said:
Merhaba, ben aranıza yeni katıldım ancak bu ligde yer almak çok istiyorum. NBA çok ilgi gösterdiğim bir alan ve kurulacak ligde yer alırsam sonuna kadar takımımla ilgileneceğime söz verebilirim.

Umarım bana da yer vardır.

Saygılar

ben kefilim arkadaşa
Mesaj tarihi:
sostizm said:
nba.com da NBASA başlamış. Fiyatlar daha uçmadan bi rooster yaptım pek de kafa yoramadan üstüne. Şöyle harcadım paramı:

PG Deron Williams 55$
SG Kevin Durant 40$
G Tony Parker 24$
SF Hedo 30$
PF Kevin Garnet 50$
F Carlos Boozer 45$
FC Milsap 17$(kelepir)
C Greg Oden 26$
UTL Kyle Corver 11$

Ehehe şimdi baktımda listeye Jazz taraftarı olduğum biraz belli oldu sanırım. Okur ve Krilenkoyu da düşündüm çünkü takıma almayı.

26 $ Greg Oden için çok iyi,beklenen müthiş patlamayı yapamasa bile,istatistikleri sağlam olacak bu sezon.Yani Millsap'den sadece 9 $ pahalı olması ve KG'nin yarı fiyatına olması şaşırtıcı.Underdog gider.
Mesaj tarihi:
İsmim Ata, geçen sene forumu incelerken ilgimi çekmişti fantasy basketbol başlığı. NBA ile ilgili haberleri genelde takip etmeye çalışırım, kalburüstü oyuncular dışında oyuncu dağarcığım geniş değildir(utah ve orlando benchi dışında).

Umarım lige kabul edilirim.
Mesaj tarihi:
draft tarihi olarak haftaya pazar akşamı diyorum herkese uygunsa? saat olarak 8-9 gibi düşünülebilir.

Sadece bir fikir attım uyan/uymayan söylesine üzerinde oynamalar yapalım yeni önerilerle beraber.
Mesaj tarihi:
haftaya pazar uygundur bana da birazdan ligi açıcam rezervli arkadaşlara şifreleri yollayacağım geri kalan slotlar içinde geçen seneden takip eden arkadaşların fikirlerini alarak
istenilen kişilere şifreyi yollayacağım.
  • Yeni Oluştur...