Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Evet yeni bir sezonla yeni bir fantazi heyecanına başlamanın vakti geldi diye düşünüyorum. Ekimin son haftası sezon başlıyor ve fantasy ligimiz de bu tarihte başlıyor. Geçen seneki gibi sorunlar olmasın lütfen. İlgilenemeyecek olanlar yer işgal etmezse seviniriz. 1 hafta falan gibi uzun ayrılıklarda bana haber verirseniz ben takımınızı kontrol edebilirim. Onun dışında 2 hafta sonra oyunu takip etmeyi bırakacaklar lütfen kayıt olmasın. Your live online draft is set for Sun Oct 5 8:30pm EEST, which is 4 days, 6 hours, and 30 minutes from now. Evet draftımız pazar akşamı 8:30'da olucak. Kayıt olmak isteyenler bana özel mesaj atarak league id ve şifresi alabilir. Geçen sene aktif olmayan kullanıcıları hepimiz hatırlıyoruz ve bu sene pek almayı düşünmüyorum. Herkes draftına iyi çalışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 İyi, güzel de, tek bir lig kursak, iyice konuşup, tartıp, daha iyi olur. Böyle yapınca yine ne yapacağını bilmediğimiz oyuncular gelecek. Burda gelene, gelmeyene karar verip, tek lig kurup, doğru dürüst oynasak daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Geçen seneden tecrübe kazandık o yüzden öncelikli olarak geçen sene iki ligde de aktif olanları alıcam. Yer kalırsa yeni isimlere şans vericem 20 kişilik tek bir lig olsun diye düşündüm zaten ben de. Draft için de 4 gün gibi bir zaman var o zamana kadar tamamlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bu lig yalan olur kimseyle konuşmadan açmayın diyorum abicim antika mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ne konuşulacaksa burda konuşulsun işte. neden bu kadar dert oluyor anlamak mümkün değil. draft tarihi uymayanlar mesaj atsın tarih ertelenir daha sezon başlamasına çok var. ortada açılmış bir lig de var isteyen katılsın diye. sanki yarın başlıyoruz gibi bir panik var anlamsız bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 fantazi ligin nesi tartisilicak? lig kurulur, insanlar katilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Abi tartışılır tabi...Her gün maç oynanan aylar süren bir lig sonuçta bu ve ilgilenecek adam lazım günü gününe,en azından günde 5 dk...Öbür türlü atıyorum ben X ile maç yapıcam adam beni 5-4 yeniyor,sonra benden daha zayıf kadrosu olan bi adamla X 5. hafta maç yapıyor,X ligi bırakmış oluyor zayıf kadrolu eleman onu 7-2 ile falan götürüyor. Bu açıdan 20 çok takım bence,katıldığım 2 lig daha olacak ama Pati ligine de beni kafadan dahil edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 tamam şu an alım yapmıyorum lige konuşup tartışalım işte burda gelmek isteyenler fikrini beyan etsin. 20 çok diyorsa herkes çekeriz 14-16lara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yahoo acc yeterli mi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 20 yi unut zaten 14 veya 16 olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 öncelikli olarak geçen seneden ligimizi takip eden arkadaşlar giricek khala holy bulletride rlx mokoko supremallah dreagloth silphatos pha unuttuğum varsa affola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben yoktum geçen sene, ama Basketbol bölümünün aktiflerinden olmak yeterli referans ise, beni de sayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 benim saglam arkadas var ilgilenecek.. patiye de üye ama pek aktif değil. onu da sayın. nick: ace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 en birinci oncelikli ben varim bi kere. lebron ceymsi alip yenicem hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 pati dısından adam almıyoruz öncelikle üye olsun foruma benimde var bi ton adam oynamak isteyen de almayacağız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 adamın üyeliği var tanıyorum ben de. aktif değil sadece ama bu bölümü takip eder oyunda oynarsa. ekleme : bu arada sorun olmayacaksa eğer bu sene oynayanların msnleri birbirinde olursa çok daha aktif ve rahat iletişim kurabiliriz. tradeler konusunda fikir beyanlarını daha rahat alabiliriz herkesten. [email protected] Yiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Kayıt olan arkadaşlar ligi feshediyorum şimdilik konuştuktan sonra tekrar kurulması için. Yeni kurulan için tekrar öms atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 evet bu başlık altında karara bağlayalım kaç takımlı olacak, hangi gün draft yapacağız, kurallarımız neler olucak bunlar çözüme kavuştuğu anda ligi açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ya ne kadar çok takım o kadar iyi bence, ama herkez ilgilenmezse yattaraya bağlıyor lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 takımlar çok oldukça skiller konuşuyo orta halin altındaki oyuncular hakkında çok az bilgi sahibi olduğu için insanlar daha eğlenceli oluyo draftın o safhaları =) ilgilenen insan bulmak zor sanırım o sayıda. kaç kişi çıkarsa ona göre 16 falan da güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 khala said: pati dısından adam almıyoruz öncelikle üye olsun foruma benimde var bi ton adam oynamak isteyen de almayacağız yani. Bence de pati dısından adam alınmamalı zaten. Pati ligi diyip dışarıdan adam almak sacma olur, kimsenin böyle birşeye yeltenecegını de dusunmuyorm... gercek anlamda ligle sonuna kadar ilgilenecek kişi sayısı kadar ligde oyuncu sayısı olabılır. Bunu 10 12 14 16 gibi rakamlarla belirlemeye gerek yok. Gercekden ilgilenecek arkadasların sırayla nicklerini vs belirtmeleri yeterli olur. Kaç kişi olursak ona göre lig kurarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 O yüzden şu andan itibaren Holy arkadaşımız yazsın bakalım kaç gercek kişiyiz bu işle ugrasacak. Bi liste cıkartalım sonra da gL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 14 kişi kesin olursa 16 kişi olucak lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 16 ilgilenen olursa çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar