Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahoo Fantasy Basketball 08-09 Hazırlık


Holy

Öne çıkan mesajlar

Evet yeni bir sezonla yeni bir fantazi heyecanına başlamanın vakti geldi diye düşünüyorum. Ekimin son haftası sezon başlıyor ve fantasy ligimiz de bu tarihte başlıyor. Geçen seneki gibi sorunlar olmasın lütfen. İlgilenemeyecek olanlar yer işgal etmezse seviniriz. 1 hafta falan gibi uzun ayrılıklarda bana haber verirseniz ben takımınızı kontrol edebilirim. Onun dışında 2 hafta sonra oyunu takip etmeyi bırakacaklar lütfen kayıt olmasın.

Your live online draft is set for Sun Oct 5 8:30pm EEST, which is 4 days, 6 hours, and 30 minutes from now.

Evet draftımız pazar akşamı 8:30'da olucak. Kayıt olmak isteyenler bana özel mesaj atarak league id ve şifresi alabilir. Geçen sene aktif olmayan kullanıcıları hepimiz hatırlıyoruz ve bu sene pek almayı düşünmüyorum. Herkes draftına iyi çalışsın :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen seneden tecrübe kazandık o yüzden öncelikli olarak geçen sene iki ligde de aktif olanları alıcam. Yer kalırsa yeni isimlere şans vericem 20 kişilik tek bir lig olsun diye düşündüm zaten ben de. Draft için de 4 gün gibi bir zaman var o zamana kadar tamamlarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne konuşulacaksa burda konuşulsun işte.

neden bu kadar dert oluyor anlamak mümkün değil. draft tarihi uymayanlar mesaj atsın tarih ertelenir daha sezon başlamasına çok var. ortada açılmış bir lig de var isteyen katılsın diye. sanki yarın başlıyoruz gibi bir panik var anlamsız bir şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tartışılır tabi...Her gün maç oynanan aylar süren bir lig sonuçta bu ve ilgilenecek adam lazım günü gününe,en azından günde 5 dk...Öbür türlü atıyorum ben X ile maç yapıcam adam beni 5-4 yeniyor,sonra benden daha zayıf kadrosu olan bi adamla X 5. hafta maç yapıyor,X ligi bırakmış oluyor zayıf kadrolu eleman onu 7-2 ile falan götürüyor.

Bu açıdan 20 çok takım bence,katıldığım 2 lig daha olacak ama Pati ligine de beni kafadan dahil edin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamın üyeliği var tanıyorum ben de. aktif değil sadece ama bu bölümü takip eder oyunda oynarsa.

ekleme : bu arada sorun olmayacaksa eğer bu sene oynayanların msnleri birbirinde olursa çok daha aktif ve rahat iletişim kurabiliriz. tradeler konusunda fikir beyanlarını daha rahat alabiliriz herkesten.

[email protected]
Yiğit
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

takımlar çok oldukça skiller konuşuyo orta halin altındaki oyuncular hakkında çok az bilgi sahibi olduğu için insanlar daha eğlenceli oluyo draftın o safhaları =)

ilgilenen insan bulmak zor sanırım o sayıda. kaç kişi çıkarsa ona göre 16 falan da güzel olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
pati dısından adam almıyoruz öncelikle üye olsun foruma
benimde var bi ton adam oynamak isteyen de almayacağız yani.

Bence de pati dısından adam alınmamalı zaten. Pati ligi diyip dışarıdan adam almak sacma olur, kimsenin böyle birşeye yeltenecegını de dusunmuyorm...



gercek anlamda ligle sonuna kadar ilgilenecek kişi sayısı kadar ligde oyuncu sayısı olabılır.

Bunu 10 12 14 16 gibi rakamlarla belirlemeye gerek yok.
Gercekden ilgilenecek arkadasların sırayla nicklerini vs belirtmeleri yeterli olur. Kaç kişi olursak ona göre lig kurarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...