Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seven Pounds [2008]

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
filmin yüzde 45inden hiçbişey anlayamamak dışında ortalamanın biraz üstünde bir filmdi
gelir idaresinden bir mal ne yapmaya çalışıyor diye çözmeye çalışmak kadar iğrenç bişey yokmuş
Mesaj tarihi:
Şu nedenden

Best movie will always be the average best movie that most people liked. There may be better movies out there but most people do not understand the essentials, the detailed glory of the truth.
Mesaj tarihi:
çok çok çok güzel bi filmdi.

will smith hayran bıraktı, rosario büyüledi, woody harrelsonu tanımlayacak sıfat yok zaten, inanılmazdı.

filmin soundtracki "afi - this time imperfect" olmalıymış. bu kadar güzel uymaz bi şarkı, birisi clip yapsın youtube'a koysun da izleyelim bu müzikle

there are no flowers, no, not this time
there will be no angels gracing the lines
just these stark words i find
i'd show a smile, but i'm too weak
i'd share with you could i only speak
just how much this hurts me
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ciddi anlamda izlediğim en iyi dramlardandı.

filmden baştan sona kopmadan zevk aldım. kesinlikle görülmesi gerek bence. umudunu kaybetme'yi geçti şu an gözümde, o derece.

will smith'te bana i am legend 'ı affettirdi. gerçi hancock u henüz izlemiş değilim ama olsun.
Mesaj tarihi:
seven pounds hakkaten çok başarılı bi film.

i am legend kötü film değildi bence.olsa bile will smith boşu yok.her filmde oynuo yani
Mesaj tarihi:
hancock ve i am legend'dan sonra önyargi ile yaklastim bu filme ama hakkaten izledigime degdi. cok güzeldi.

özellikle emily'nin ben'in gözlerine bakmak icin gittigi son sahne bitirdi.

Mesaj tarihi:
Red said:
onu nerden bulabiliriz.ben mutlu sonları sevmem.alternatif sonunu görmek isterim

digiturk veriyor idi bi ara. onun dışında internette de bi araştırabilirsin link falan :)
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bazı yerlerde negatif review'ler almış. Yakıştıramadım açıkcası. Bence harika bir filimdi. Drama olarak bir eksiği yoktu. Hiç sıkılmadan izledim valla. Gayet de duygusal ve anlamlıydı da. Bu filme bok atan köpek bokuna bassın (:P)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya kurgu tercihi olarak kaza sahnesini çok ileriye almışlar; kabul ediyorum oldukça vurucu bir sahneydi, ama bu tarz bir kurguyla çekilecek bir konusu yoktu bence filmin. Ya da en azından filmin geri kalanıyla hikayenin açıklığa kavuşturulduğu sahne bir bütün olarak ele alındığında pek de uyuşmuyor.

Onun dışında çok güzel film, tokat gibi de çarpıyor zaten hafiften; Will Smith de bir kez daha şaka gibi oynamış, gettin jiggy with it'den nerelere diyoruz.
  • Yeni Oluştur...