Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 son 10dk iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Teoman'ın klibi vardı bu konulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 film kendini 30.dk da belli ediyor.tam sonuna kadar anlaşılmasa olay daha güzel olurdu ama güzel film son 10dk dram izledini anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Iyi de begeniler subjektiftir ya. Sen begenirsin kadini, ben begenmem, baskasi cok guzel bulur falan. Nesini tartisiyorsunuz ki burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 oyunculuklar kesinlikle iyiydi senaryo zaten müthiş ama film bitince depresyona sürüklenebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 filmin yüzde 45inden hiçbişey anlayamamak dışında ortalamanın biraz üstünde bir filmdi gelir idaresinden bir mal ne yapmaya çalışıyor diye çözmeye çalışmak kadar iğrenç bişey yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 rosario bence çok güzel bir kadın. filmde çok güzeldi. başta ne oluyor bitiyor anlamıyosunuz ama sona yaklaşırken jetonlar düşüo. çok güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 harika filmdi, 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oscar'a aday olucaktı olamamış. acep neden? gerçekçi gelmedi mi acaba akademiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Şu nedenden Best movie will always be the average best movie that most people liked. There may be better movies out there but most people do not understand the essentials, the detailed glory of the truth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 çok çok çok güzel bi filmdi. will smith hayran bıraktı, rosario büyüledi, woody harrelsonu tanımlayacak sıfat yok zaten, inanılmazdı. filmin soundtracki "afi - this time imperfect" olmalıymış. bu kadar güzel uymaz bi şarkı, birisi clip yapsın youtube'a koysun da izleyelim bu müzikle there are no flowers, no, not this time there will be no angels gracing the lines just these stark words i find i'd show a smile, but i'm too weak i'd share with you could i only speak just how much this hurts me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ciddi anlamda izlediğim en iyi dramlardandı. filmden baştan sona kopmadan zevk aldım. kesinlikle görülmesi gerek bence. umudunu kaybetme'yi geçti şu an gözümde, o derece. will smith'te bana i am legend 'ı affettirdi. gerçi hancock u henüz izlemiş değilim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 seven pounds hakkaten çok başarılı bi film. i am legend kötü film değildi bence.olsa bile will smith boşu yok.her filmde oynuo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 harika bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 çok baymıştım ben i am legendda ya . bi de alternatif son çekmişler, onu da izlemek gerek belki farklı şeyler hissettirir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 onu nerden bulabiliriz.ben mutlu sonları sevmem.alternatif sonunu görmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hancock ve i am legend'dan sonra önyargi ile yaklastim bu filme ama hakkaten izledigime degdi. cok güzeldi. özellikle emily'nin ben'in gözlerine bakmak icin gittigi son sahne bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 =.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Red said: onu nerden bulabiliriz.ben mutlu sonları sevmem.alternatif sonunu görmek isterim digiturk veriyor idi bi ara. onun dışında internette de bi araştırabilirsin link falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 alternatif sonu mutlu son ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 panzehirin bulunduğu mu alternatif, yoksa olay iyice abartılıp will smith'te mi kurtulmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bazı yerlerde negatif review'ler almış. Yakıştıramadım açıkcası. Bence harika bir filimdi. Drama olarak bir eksiği yoktu. Hiç sıkılmadan izledim valla. Gayet de duygusal ve anlamlıydı da. Bu filme bok atan köpek bokuna bassın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 süper ilginç bi konusu yok. ama will smith şov var. o yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Ya kurgu tercihi olarak kaza sahnesini çok ileriye almışlar; kabul ediyorum oldukça vurucu bir sahneydi, ama bu tarz bir kurguyla çekilecek bir konusu yoktu bence filmin. Ya da en azından filmin geri kalanıyla hikayenin açıklığa kavuşturulduğu sahne bir bütün olarak ele alındığında pek de uyuşmuyor. Onun dışında çok güzel film, tokat gibi de çarpıyor zaten hafiften; Will Smith de bir kez daha şaka gibi oynamış, gettin jiggy with it'den nerelere diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar