Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 İşte öylee.. Bu gün doğum günüm.. Ama kutlayabileceğim pek fazla kişi yok şu an yanımda yakınımda :( 24 e girdim.. hey gidi.. zaman hakikatten hızlı geçiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Oleyyy!, doğum günün kutlu olsun Dragonmax!, iyi askarlikler, iyi alamanya mastırları bu arada :). 2 kızla aynı evde yaşamak topii senin miydi? efsaneydi yaw, çok gülmüştüm, değildi idiyse de salla yazdığımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Doğum günün kutlu olsun. Pati var ya biz ne güne duruyoruz di mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Dogum gunun kutlu olsun , nice mutlu senelere, pati beyligi var yaninda =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 nice sağlıklı ve mutlu seneler dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 aa aynı gün doğmuşuz :) doğum günün kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hepi pörtlek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 aquatik said: 2 kızla aynı evde yaşamak topii senin miydi? efsaneydi yav insan bi cvp verir, hehe şaka şaka, mutlu yıllar tekrar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 nice mutlu senelere =) keşke ben yeniden doğsam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yayayay çoook teşşekkürler :) saolun.. hepinizi çook seviyorum <3 ayrıca askerlikl ve master için iyi dilekleriniz için de çook teşekkürler.. bu arada evet 2 kızla aynı evde yaşamak topii benimdi :) topik patlama yapmıştı akabinde o zamanki sevgilim patiyi keşfedince, kız topii görmeden yetkililerden rica etmiştim sildirmiştim topii :P keşke sildirmeseymişim. (not: bu arada askere gideceğim için 4 ay önce taşındığım yeni evime internet bağlatmadım. o yüzden 2 günde bir girebiliyorum patiye. kusura bakma geç cvp verdiğim için aquatikcim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 :) harbi acaip matrak bi topikti, kendim okumakla kalmayıp, bir sürü tanıdığıma da okutmuştum o ara :), yazık olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar