Griswold Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Oha geçmiş olsun lan, iyi bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 amanıns gecmiş olsun ee ağrılarda azaldı mı simdi? arı deil agrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 çok geçmiş olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 İçki ve sigara beyinde nasıl tümer oluşturuyor adlı çok eğitici makaleye buyurun hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kanka bence senden umudu kesmişler. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 7/24 nası bi ağrıdır insan unutur yaw başının ağrıdığını artık çok sıradan bişeymiş gibi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Phyxantar said: kanka bence senden umudu kesmişler. geçmiş olsun Ultra vasıfsızım diye eliyorlar direk bapsitör. Ağrılar devam ediyor tabi, migren var yani. o 7/24 ağrı da, ilaç almadığım zamanlar oluyor. Ama ilaç alsam bile hafif bir ağrı var, ama alıştım artık. Etkilemiyor fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 PATA said: 7/24 nası bi ağrıdır insan unutur yaw başının ağrıdığını artık çok sıradan bişeymiş gibi geliroha benim onu aklım almıor almasın mumkunse de.5 dk agrıda hayattan vazgeciorm ben soz konusu kafam olunca.boyle kafamı kesesim bedenden ayırasım gelior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 benim de karnımdan yeni schwannoma diye bir tümör aldılar. daha gencecik yaşta böyle şeylerin çıkması üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar