BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 zor değil ki guild olarak bi kopuyolar 1 günde 1 milyon adenayı topluyolar, bir forumda görmüştüm oyuna yeni başlayan bir karakterin gün sonundaki resmini koymuşlardı[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ne diim abi biz yapamadigiizdan imkansiz gozukuo o zaman valla acaip sinir olmustum ki dusunun 3üncü gunmu 4üncü günmü de bow u alan adam lvl 20+dir 3 gun icinde lvl 20 olan adam shu an kactir hayal edin yani[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 lvl 57 war galiba...biz ezik kaldik hocam +20 gezelim biz ondan belki oynamicam ben ne biliyim herkes cok ilerledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Ya lineage 2 ye devam edesim varda, hakikaten insanı bezdiren şeyler var oyunda. Kontroller zaten iğrenç. Ölünce exp kaybetmeyi anlarımda lvl düşmesi biraz saçma olmuş. PvP den zerre anlamayan biri olarak her ölüşümde değerli itemlarımı kaybetmek bana biraz koyuyor açıkcası. Her karakterin birbirinin aynısı olması kötü olmuş. Tamam swg deki gibi detayli grafikler, mimikler istemiyorum ama ne biliyim bütün orcların yüzlerinin aynı sekilde boyanmış olması ve sadece 3 çeşit saç tipi seçebiliyor olması bana yetersiz geldi. Onun dışında gerçekten eğlendiğim bi oyun ama 50$+15$ a değermi bilemiyorum.[signature][hline]Muhendis A'ab Eclipse Star Wars Galaxies Muhendis Atlantean Anarchy Online Enginar Lionna Lineage 2 Orange Meteor Prime City Of heroes Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Para olayi kolay gidip mavi yesil keserseniz gunde 400 k kadar yapabiliorsunuz. Oyuna deger mi degmez mi simdilik bilmiorum ama deymese ne olacak bir sure sonra beyenmessek mutlaka beyenen insan cikar satariz acc. olur biter[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablero Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bende devam ediom. :) Diablero Dark elf. [Bu mesaj diablero tarafından 24 Nisan 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Muho bab sole dewam edelim dersen ederis bende kararsizim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 devam devam :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 18 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 lol kedi'nin gaz kampanyasına bayıldım yanlız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Lo parayı nere vercez ben bulamadım bulan eden varsa bana da soylesin .verem hemen parasini.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar