Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yoksa duşun su giderinden pompa zoruyla çıkardığım opeth o'su konusunda endişelenmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 benimde dökülüyo sanırsam saçım beyazladı ve kelleşiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 saç dökülmesinin mevsimi mi var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Benim saçımda 4 senedir felan beyaz var, ama uzuyor belki o yüzden dökülüyordur diyorum, ve avutuyorum kendimi. Ama su'daki katık maddeler nedeniyle olabilitesi yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 2pacAmaruShakur said: saç dökülmesinin mevsimi mi var ki derler ya hani mevsim geçişinde olur deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Eternalus said: 2pacAmaruShakur said: saç dökülmesinin mevsimi mi var ki derler ya hani mevsim geçişinde olur deyü sürekli kuzeye doğru git, mevsim değişikliklerinden etkilenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Benim Pantogar kullanmaya başladıktan sonra azaldı. Bi tane hap dökülen saçı çıkarmıyo şu mucizevi damlalıklı hedeler gibi ama dökülmeyi azaltıyo. Vitamin gibi bişey...ama benim baya dökülüyodu o yüzden başladım kazık çünkü biraz 75 ytl.. http://www.pantogar.com/tr/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 anaa goyun. bizim papağanada döküyorduk ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben de alıcam pantogar. * yumruğunu sıkarak ufka bak * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 steroid mi ne bu pantogar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 her mevsim döküyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 K E L A L N I N A Ç I L M I Ş A R K A L A R I S E Y R E L M İ Ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 benim dökülme bitmedi ki :( bir mevsim anlayışı yok durmadan dökülüyo allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 beh. sadece 1 space e izin veriyo lan forum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Demek ki bundan sonra kızlar daha çok bakacak size. Saçlarım ilk açılmaya başladığında kompleks yapmıştım, kenarları uzatıp kapatmaya çalışıyordum. Sonradan hatırlamıyorum kızın teki çok çekici olmuşsun böyle diyince kendime güvenim geldi xD Ne salladım bu arada, kelim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Baluu said: Benim saçımda 4 senedir felan beyaz var, ama uzuyor belki o yüzden dökülüyordur diyorum, ve avutuyorum kendimi. Ama su'daki katık maddeler nedeniyle olabilitesi yüksek. Çok aşırı bi dökülme yoksa endişelenmene gerek yok,dökülen saç yine aynısı ama uzun olduğu için eline geliyo ondan ürkütüyor.Kısalardada aynı miktarda dökülüyo ama gözükmüyor. Dökülüyor korkusu saç uzatmama nedenimdi.:( Pişman değilim yine olsun yine keserim (saçımı yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 N A S I L T E K S P A C E ' Y E İ Z İ N V E R İ Y O R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ya ayar oldum tatilden geldiğimden beri feci inceldi saçlarım, elime bile az geliyor artık bunalıma girdim resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 benim dokulmeye basladigina gore kesin basladi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 2pacAmaruShakur said: saç dökülmesinin mevsimi mi var ki Eğer gübrelenirse saçlar hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 MÜBAREK AYA SAÇ DÖKÜLME AYI MI DIOSUN SEN KAPATILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Dip not : Saç gübreleme seti 20 $ = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 benim bi saçım beyazladı kendisi şu an beyaz ve saçlarım dökülmeye başladı geleceğin kel adayıyım.. slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Eternalus said: steroid mi ne bu pantogar? Vitamin gibi bişi keratin felan var içinde.. edit: Tıbbi küf (bu ne lan?) B1 vitamini B5 vitamini L-Sistin Keratin p-aminobenzoik asit varmış tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar