Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ivy said: oha? utku naaaptın? soru sormuyor orda mı birleşik iyelik eki o soru değil X( :)-D izmire beklerim ;)
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 pascalnouman said: kaka baluu pis baluu :) balunun yaramaz çocuk pozunu geçtik marcodaki bakışlara anlam vermeye çalışıyoruz
0ne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 cerebralis said: pascalnouman said: kaka baluu pis baluu :) balunun yaramaz çocuk pozunu geçtik marcodaki bakışlara anlam vermeye çalışıyoruz Bakışları geç,aşşalara bak.Ordan bi el hareketi var sanırsam fotoyu çeken kişiye.Yamuluyorsam söyleyin.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 abi çok şen bi buluşma olmuş. herkes çok mutlu ya. kıskandım.
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 valla gayet şen şakrak,bol gülücüklü,bol çiiköfteli,bol cımbızlı bi buluşma oldu.. ii oldu:)
0ne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Cımbız olaayı süperdi ama ya.Marco nun fotoyu elimizde imkan varken bilgisayardan paticiğe sunmak için benim fotoğraf makinamdaki hafıza kartını Lex in macbook una taktık ama onca uğraşa rağmen çıkmadı.Son çare cımbız aldılar anca çıktı.Kartı geçtim foto paha biçilemez yaw. Yeni buluşmalarda buluşmak üzere esen kalın efenim.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 cerebralis said: valla gayet şen şakrak,bol gülücüklü,bol çiiköfteli,bol cımbızlı bi buluşma oldu.. ii oldu:) " suphesiz ki en imba bulusması oldu patinin " :P
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hayır. zenci rektörlü buluşmamızın üzerine tanımıyorum.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 yalnız zenci rektorlu bulusmada da olay vardı galiba yine bendim olay :D
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Lexius said: marco uzun sever arkadasım erkekten hoslanmıyorum yaa:D:D
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 buldum kabloyu sonunda atıorm şindi fotoları... :D
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 cereb... :D baluu marcoyani ben sonunda bitti yani... baluu reklam kokan hareketler bunlar... hepsi aynı anda olmuyo...
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 haa bide bunu buldum lhama dansa kalmaya calısıyo..:D
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ginaly said: hayır. zenci rektörlü buluşmamızın üzerine tanımıyorum. :D:D:D:D:D:D of ne gündü ya :D
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 oh yeni fotolar da gelmiş, cıstak cıstak.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 zenci rektör ve barkodda çay içtiğimiz buluşmalar deliydi. ben mi önermiştim rektörün zenci olmasını :D
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Çay dedin de, canım nasıl çekti delioğlan. :D
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 o diil de boş çikilata kutumu gördüm bi hüzünlendim :S
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Lexius said: kaçak çayla yicektik biz onu xD ah ulan
Öne çıkan mesajlar