pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 serce % kac olmus char sdfsf. bu arada ben kacırmısım olayı,ne oldi la ??
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Auhauhauh... Olm, olayın oluşumunu gerçekleştiren sensin zaten :D
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bir bayanı beklemek ( ahh ivy ne hallere girmişim seni beklerken); Resmen mankenler gibin poz vermişim yaw.Hemen bi ajansa bu resmi gönderip konuşmlara başlamalı :D
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 0ne kaka baluu pis baluu :) minik + serce (arkada) cerebralis ve Llama cig koftecide tıkınmaca marco dan da beklemekteyiz foto.
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hakaret var banlasın dslkjgskl
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lex bu hal ne. nasıl spartalısın sen. :/
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Yandan çekmeyin şu adamın fotoğrafını diye kaç kez dedik.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Çok fena duruyo ama o göbek yaw.Bide 4 er tane çiğköfte dürüm yediler serçeyle.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Baluu said: Yandan çekmeyin şu adamın fotoğrafını diye kaç kez dedik. +1
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 0ne said: Baluu said: Yandan çekmeyin şu adamın fotoğrafını diye kaç kez dedik. +1
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 abi semihle bir araya gelince deli gibi yiyoruz + gülmekten çenem ağrıyor. alın şunu yanımdan dıye kaç kere dedim >:D<
ivy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 teşekkür ederim beni erkeğe benzettiğin için hey allam
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ivy said: teşekkür ederim beni erkeğe benzettiğin için hey allam sen aldırma bunları
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bundan sonra bütün yazım hatalarımı sen düzelt beybi ;) teky you
ivy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 oha? utku naaaptın? soru sormuyor orda mı birleşik iyelik eki o soru değil öperim. ayrıca pascala da uyuz olcaktım da vazgeçtim amcam yaşımda büyüğüm sonuçta yaşım kadar çalışma hayatı vardır
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 pascalnouman said: ivy said: pascalnouman said: sahsen ben pek bi eglendim.bir dahaki izmir dısı bulusmada gorusmek uzere Llama :)-D gelenler hakkındaki nacizane izlenimlerim : Baluu : benden daha cilgin bir eleman Llama : artık suphelenmeye basladı benden cerebralis : sacını boyatmıs gene guzel olmus 0ne : anne ben evente gittim gelicem yazmıs msn e Spastik_Serce : gogogo 80 MarcOConner : o seyi kafana takmayacaktın yigidim..ya da o kartı yok etcektin Lexius : cevresi genis bi arkadas ben de geldim sanki buluşmaya? O.o kusura bakma kafam dalgın bu aralar. ivy : green day in solistine benziyor.fotofobisi var.. iyi de foto fobisi olsa neden şu resim de en sağda dursun ki?
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ivy said: oha? utku naaaptın? soru sormuyor orda mı birleşik iyelik eki o soru değil hayır. ben haklı söylüyorum.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ivy said: ayrıca pascala da uyuz olcaktım da vazgeçtim amcam yaşımda büyüğüm sonuçta yaşım kadar çalışma hayatı vardır saol ya ama sinirlerimi aldırdım bosuna ugrasıyorsun ;)
Öne çıkan mesajlar