Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 neler yapcas pencereden baksam izlerim sizii ivy de gelsin en son threesome bulusma yapmıstık parkta ^^
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bilmirem, önce bi yere oturur, iki lak lak ederiz, sonra karar veririz topluca. Var mı öneri ?
ivy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 aslında yarın bi bahçeliye inmem lazım alcak şeyler var yarın buluştuktan sonra bi alo falan derseniz iyi olur gibi sanki inş gelebilirim diyim
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Güncel Liste Lexius Cerebralis Llama Baluu Spastik_Serce Kingpin One Laraken Fede (aksam 8-9 gibi) Ivy ( belki, ararız gel derize döndük an itibari ile ) Apache (belki)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ankara'ya birseyler oluyor.. hesabini sorucam geri donunce sdf korax sen de bana yardim edicen
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 humm akşam yolu kızılaya düşenlerle görüşürüz, mücver ve llama sizin gelmeniz farz : ).
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ule ule ule bensiz ankara bulusması haaa... ulan dogan ulan can ulan kerim insan bi mesaj falan atar bea paitye girmedik bulusmayı kacırıoduk. ben ve cebimdekiler de geliorz... :D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Laraken said: humm akşam yolu kızılaya düşenlerle görüşürüz, mücver ve llama sizin gelmeniz farz : ). rakı var rakı devam ederiz gece :p
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 MarcOConner said: ule ule ule bensiz ankara bulusması haaa... ulan dogan ulan can ulan kerim insan bi mesaj falan atar bea paitye girmedik bulusmayı kacırıoduk. ben ve cebimdekiler de geliorz... :D O.o sercan bey ben sizin ankara'da olduğunuzu bilmiyordum, ısparta güzelisin genel anlamda.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ossun bayram geldik ankaraya geliom bulusmaya alıcam hesabınızı valla :D oha cok kafiyeli oldu şizofreni belirtisi ...:D
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sercan bensiz buluşmaya mı gidiyon abi ):
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 utku sende yokmusun yaw o zaman gelmiom:D yada sen gel hadi beraber gidelm :D gidiom evet utku kusuruma bakma:D:D
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 tamam abi antalyaya da geliom pazar gunu saat 8 de antalyadaym :D karsıla o zaman beni...:D
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 lan pazar 9da otobüse biniom ben de ankaraya dönüom, otogarda simit yeriz artık eheh.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 o zaman gelmiom yolda ıspartada inerim evime giderm naapalm hakkını kaybettin.:D
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben yawastan cıkam ustumu giyine maalum eryamandan geliom..puhuaha
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bi kaç işim var onları halledip 3 e yetişicem sanırım ben de ^^ maximum 15 dk falan geç kalabilirim
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hala topice bakan varmıdır bilmem ama gelmeye niyetliyim. BK, Kırmızı ve Kahve Dunyasınn az ustundeki BK deilmi ??
0ne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bende hemen altındaki internet cafede 5 nolu makinada oturmaktayım 3 gibin çıkarım.
Öne çıkan mesajlar