Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Fede döverim, buluşma baltalama :D He he, olm maç günü kim gelir işkembeciye, saat 9:45 olmadan unutmuştum dünyayı :D Maç olmasa gelebilirdim ama : ) Bu arada biri aşti'den yapılacakları sormuş da, Aşti'de iniyorsun, yer altından ankaray'a geçiyorsun, ankaraya biniyorsun beşevler'de iniyorsun. Orda soruyorsun Bahçeli 7.caddeye nasıl giderim diye, onlar gösteriyorlar sana. Ama gene de tarif istersen, Burger King'e sırtını verip, sol'unda kalan yolu kaptırıyorsun böyle, sonra yol 2 ye ayrılıyor, sen soldan duz devam ediyorsun, diva pastanesi var tam köşe de, ordan giriyorsun 90 derece açı ile sola, kaptırıyorsun 12 dk yürüyorsun 2.taksi durağından ( bu durak solunda kalıyor, ilk durak sağ tarafta) sağ'a doğru yokuş yukarı çıkıyorsun, yaklaşık 70 metre sonra yokuş bitiyor, sol tarafında kalan 7.cadde oluyor, o caddeyi sonuna kadar yürüyorsun ve burger king'i görüyorsun : ) Bu yukardaki opsiyon ile çok yol yürürsün. Diğer tercih, kızılaya gidiyorsun, oradan çayyolu,elvankent, konutkent vb arabalara binebilirsin o arabalar milli kütüphanenin önünde durur orada iniyorsun kütüphanenin arkası bahçelidir kime sorsan 7.caddeyi gösterir. Ya da dolmuşa binersin balgat dolmuşları tam kütüphanenin köşeden geçerler, o şekilde de gelebilirsin. Of wall of text oldu lan :D
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 tremor said: eger sımdı uygun olan varsa Llama yı ıskembecıye goturelım gercı yemek yemıs ama kımler gelebılır ? He he, böyle durumlarda Baluu'ya cepten ulaşıyorsun 0 506 340 56 08 : ) İnternet durumlarım kısıntılı şu aralar, misafirim var evde, o laptopını bağlı tutuyor, sürekli online kalmak zorunda da işi gereği, 2 gün için de kablo felan kasmadım, yoksa hat çekerdim : ) Bir değişiklik olursa, ya da yrn için felan bişiler düşünürseniz, bi mesaj bi arama yeter.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 abi aştiden gelecekleri kurtuluştan biz alalım : ) yada bu taraftan gelen varsa burda buluşup gidelim
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Araba mı var ? Varsa bilelim ona göre giyinelim :D
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bizimki taşımacık değil sadece rehberlik :P
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 en rahatı kurtuluştan kızılaya yürüyün. güvenparktan balgat dolmuşlarına binin milli kütüphanede inin. 7. nin girişinde zaten bk görürsünüz.
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yauee ankaraya pinin beşevlerde inin burnunuzun dikine çıkın yukarı..sorun ordan birine nasssı tarif ama:D
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 kurtuluş metro >> beşevler >> 7. cadde. nabtın serçe
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Beşevler - 7.Cadde arasını her delikanlı yürümek istemeyebilir, adam haklı ben olsam ben de şahsen balgat dolmusunu tercih ederim :D
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 beşevlerden 7 ye yürümek aynı mesafe la :D not : lan kurtuluştaki ankarayı unutmuşum edit : helal doğan .. sdfsdfsdf
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 eeet mantıklı ok tamam panik yok:D yahuu otobüsler beleş ya otobüsle gelin para kazandırmayın şu gökçekeeeee:D
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Spastik_Serce said: beşevlerden 7 ye yürümek aynı mesafe la :D not : lan kurtuluştaki ankarayı unutmuşum edit : helal doğan .. sdfsdfsdf BEN OLMASAM Bİ HİÇSİN ZATEN DOSTUM :D Heh, Ankaray da bedava mı ya merak ettim bak şimdi.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yarın gece biniyorum otobüse. yani geliyorum ben de.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Laraken said: yarın gece biniyorum otobüse. yani geliyorum ben de. yeminle gelmese idin gözüm açık giderdi seni sayıklıyom burda :D
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 olum gelmesem millet gözü açık giderdi : )
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bi sayım olsa aslında gelenler ile ilgili. Bi ben bi Llama kalmıyalım :D Gerçi ne farkeder buluşma buluşmadır yine koyarım fotoları. Bu arada 8:00 itibariyle Bursa'dan hareket edicem. 13:30 13:45 gibi de Aşti de olurum.
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Herkes geliyor. Eken Satan yok. Tam liste. Cerebralis Llama Baluu Spastik_Serce Kingpin One Laraken Fede (aksam 8-9 gibi) Ivy ( belki, arar gelirse ) Unutmadıysam kimseyi bu kadarız. :D
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bahçeli'de buluşuyoz olm, yok barkod felan :D
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ben gelirim uzak kaldım biraz ank ın süper bulusmalarından ama özet istiyorum ilk ^^
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Yarın ( yani bugün ) saat 15'de, 7.Cad BK önünde, yakınsın zaten.
Öne çıkan mesajlar