Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara] Bayramın 3.günü (Llama için)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fede döverim, buluşma baltalama :D

He he, olm maç günü kim gelir işkembeciye, saat 9:45 olmadan unutmuştum dünyayı :D Maç olmasa gelebilirdim ama : )

Bu arada biri aşti'den yapılacakları sormuş da,

Aşti'de iniyorsun, yer altından ankaray'a geçiyorsun, ankaraya biniyorsun beşevler'de iniyorsun. Orda soruyorsun Bahçeli 7.caddeye nasıl giderim diye, onlar gösteriyorlar sana.

Ama gene de tarif istersen, Burger King'e sırtını verip, sol'unda kalan yolu kaptırıyorsun böyle, sonra yol 2 ye ayrılıyor, sen soldan duz devam ediyorsun, diva pastanesi var tam köşe de, ordan giriyorsun 90 derece açı ile sola, kaptırıyorsun 12 dk yürüyorsun 2.taksi durağından ( bu durak solunda kalıyor, ilk durak sağ tarafta) sağ'a doğru yokuş yukarı çıkıyorsun, yaklaşık 70 metre sonra yokuş bitiyor, sol tarafında kalan 7.cadde oluyor, o caddeyi sonuna kadar yürüyorsun ve burger king'i görüyorsun : )

Bu yukardaki opsiyon ile çok yol yürürsün. Diğer tercih, kızılaya gidiyorsun, oradan çayyolu,elvankent, konutkent vb arabalara binebilirsin o arabalar milli kütüphanenin önünde durur orada iniyorsun kütüphanenin arkası bahçelidir kime sorsan 7.caddeyi gösterir. Ya da dolmuşa binersin balgat dolmuşları tam kütüphanenin köşeden geçerler, o şekilde de gelebilirsin.

Of wall of text oldu lan :D
Mesaj tarihi:
tremor said:
eger sımdı uygun olan varsa Llama yı ıskembecıye goturelım gercı yemek yemıs ama
kımler gelebılır ?

He he, böyle durumlarda Baluu'ya cepten ulaşıyorsun 0 506 340 56 08 : )

İnternet durumlarım kısıntılı şu aralar, misafirim var evde, o laptopını bağlı tutuyor, sürekli online kalmak zorunda da işi gereği, 2 gün için de kablo felan kasmadım, yoksa hat çekerdim : )

Bir değişiklik olursa, ya da yrn için felan bişiler düşünürseniz, bi mesaj bi arama yeter.
Mesaj tarihi:
Spastik_Serce said:
beşevlerden 7 ye yürümek aynı mesafe la :D

not : lan kurtuluştaki ankarayı unutmuşum

edit : helal doğan .. sdfsdfsdf

BEN OLMASAM Bİ HİÇSİN ZATEN DOSTUM :D

Heh, Ankaray da bedava mı ya merak ettim bak şimdi.
Mesaj tarihi:
Bi sayım olsa aslında gelenler ile ilgili.

Bi ben bi Llama kalmıyalım :D Gerçi ne farkeder buluşma buluşmadır yine koyarım fotoları.

Bu arada 8:00 itibariyle Bursa'dan hareket edicem. 13:30 13:45 gibi de Aşti de olurum.
Mesaj tarihi:
Herkes geliyor. Eken Satan yok.

Tam liste.

Cerebralis
Llama
Baluu
Spastik_Serce
Kingpin
One
Laraken
Fede (aksam 8-9 gibi)
Ivy ( belki, arar gelirse )