Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - FC Dynamo Kyiv 30.09.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Daha iki pas yapamayan.Orta yapamayan takımın şampiyonlar liginde ne işi var.Emre desen taça doğru vole vurur.18 üzerinde topa basar.Maldonado desen geriye pastan başka olayı yok.Kanatlarda orta yapacak adam yok.defans desen kendi kalesine en az 5-6 net gol pozisyonu yaratır.Kaleci desen angutun teki sahada gider ona buna yumruk atar.Kanser ederler. Bir senede bu kadar mı düşülür lan.
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıcı maç, kötü oyun. bizim takımda adam gibi koşup didinen bi güiza vardi. maldonado'da çok koştu etti atağa ve defansa aynı anda destek vermeye çalişti, çirpindi amma ve lakin adam genel olarak kötü. topla birlikte 3 adım yürüyemiyor işte, "Aman allahım! top geldi hemen ayağımdan çıkarayımda sorumluluk bende kalmasın!" modundan çikamadi bi türlü.

maldonado, selçuk , emre , kazım , uğur.. selçuk ölümüne kötü, maldonado'nun top sürme yeteneği 100 üzerinden 3, emre'nin formu çok düşük seviyelerde geziniyor, kazım ve uğur'un bi günü diğerine uymuyor. bu kadar kötü ve ne yapacağı belirsiz orta saha ile bu yıl fenerin işi hakikatten zor.

aurelio, appiah ve deivid'i istiyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Waqas said:
Ugur Boral denen futbolcu 85. dakikada mi alinir? Emre sol acikta mi oynatilir? Burak Yilmaz kimdir ve Alex le niye degisir? Selcugun bu takimda ne isi var?

Sen hangi maçı izledin? Selçuk takımın Kazım'dan sonra en iyi oyuncusuydu. Alex sakatlığından dolayı çıktı , Emre'ye o kadar parayı verirsen sol açıkta da oynatmak zorunda kalırsın , kalede de.. Fener rezil bir futbol oynuyor. Alex'e bağlı sistemle mücadele etmeye devam ettiği sürece , Alex'e göre takım kurmaya devam ettiği sürece daha çok puan kaybeder. Fenerbahçe'de Alex ve Aziz Yıldırım egamonyasının artık bitmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...