KTOZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Selam arkadaslar; 3 aylik bi sure icin oyundan uzak kaldiktan sonra, nihayet bikac ay once hazirladigim videoyu internete koyabildim. Videodaki savaslar 3-4 ay once D00M un, triumvirate den ayrildiktan sonraki metropolis ve curse maceralarindan.. Videonun hazirlanma asamasinda, gercek hayatla ilgili ciddi problemlerim oldu ve yeteri kadar zaman ayiramiyip kisa kestim :) Ayni sekilde video yu "export" ederkenden basima gelmedik kalmayinca adobe media encoder in goruntu kalitesiyle sinirli kaldim.. Neyse umarim hosunuza gider. Bu arada benden duymus olmayin Leila yla beraber yeni bi video tasarliyoruz bu seferki gercekten guzel olucak :p http://dl.eve-files.com/media/0809/kt.wmv Ktoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ktoz'un vıdeoları ıyıdır, daha izlemedim ama jammerlık yapmak istiyenler ozllikle izlesin bence -cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bravo bebek super video, muzikler klas, yorumlar klas(her ne kadar bi kac ingilizce hatasi olsada ) not1 : Triax all your bases belong to us not2: Forgon church haritada buyuyo gibi geldi ne haltlar karistiriosunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 istasyon almış adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ha.. Ktoz? hmm.. gecenlerde sizin sedani(sedanmiydi neydi pakkonende) patlattikti .p sonra arkadaslarinla geldindi filan o ktoz sun sanirim şu bizde falcon yok bb o dien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Daha izleyemedim Gorsel malum uzaktayım medeniyetten en kısa zamanda izleyip yorum yaparım yine izbe gibi milleti jamlemissindir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sindik izledim giriş kısmı güzel baya combatlarda iyi rorqu bumplamak.. adam ne aglamiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KTOZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Creed said: Ha.. Ktoz? hmm.. gecenlerde sizin sedani(sedanmiydi neydi pakkonende) patlattikti .p sonra arkadaslarinla geldindi filan o ktoz sun sanirim şu bizde falcon yok bb o dien Evet ta kendisi yan sistemden pakkonene gemi tasiodum, 4. gemiyi scoutsuz atlattim bosluguma geldi, iki account acikti ve ugrasamadim, bedelinide odedim sanirim, ama sonucda bos gemiyi patlatmak cokda zor olmasa gerek :D Evet daha sonrada 1 yillik oyunculardan kurulu hac low sec kampini gorunce dayanamiyip 3 kisi daha alip geri geldim. Sistemde 7 ve muhtemel katilimcilara karsi 4 kisiydik.. Bizde drake, sliepneir, falcon ve rapier; Siz 7 kisiydiniz uzayda,megathron, cerberous, ishtar, absolution yada damnation, broadsword ve 2 tane daha suan hatirlamadigim gemi vardi ortamda ve sistemdede ayni corpdan baska adamlar vardi( aktiflermiydi orasini bilemiyorum ama bizim icin bi riskti sonucta), 7 ye 4 olsada nedense savasmak istemediniz, 1 e 1 teklif ettik onuda kabul eden cikmadi aranizdan, okadar yolu geri donmek zorunda kaldik :/ Ha bide o falcon diil griffin demistim, bizim gangden baska biriside hayir bb diyip beni yalanlamisti dalgasina, yanlis anlama olmus sanirim. neyse olan sednanin cargosundaki implant ve riglere oldu.. ama dedigim gibi eger savasmaya soz verirseniz herzaman geri gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KTOZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 KTOZ said: Bizde drake, sliepneir, falcon ve rapier; Siz 7 kisiydiniz uzayda,megathron, cerberous, ishtar, absolution yada damnation, broadsword ve 2 tane daha suan hatirlamadigim gemi vardi ortamda ve sistemdede ayni corpdan baska adamlar vardi Simdi hatirladim.. 1 scimitar 1de basilisk'in T1 versyonundan vardi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bizim falcon 20 jump gerideydi :p gelene kadar cok gec oldu zate :) 1 falcon bütün combatin gidişatini deiştirebilio seninde bildigin gibi.. falconlu bi gruba karşi falconsuz saldirmam ben 1 vs 1 e gelince alinma ama sizin trium'a güvenmem hich bi konuda cok istiosan sleipnir vs sleipnir hac vs hac yapariz :p bu arada griffin olamaz cünkü falcon olarak görmüstüm o arkadasinizi .p + senin falcon kullandiginida biliodum yane gereksiz riskti size saldirmak + turretler varken benim falconlar gelseydi campa kesinlikle saldirirdim :p gerci pakkodan sıkıldık security cok düştü south'a saldirioz su an eglenceli oluo 7 kişiyi 70 kişiyle camplio adamlar :) o kaybettigin gemidede bizde dioduk zaten nasil böle bi hata yaparda scoutsuz atlar .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KTOZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 evt abi.. iste 7 gemi tasimam lazimdi 4.de artik "tamam iste kimse yok ugrasamiicam daha fazla.." gibilerden isyanedip koru korune atladim :) .. 3-4 senelik korsanlik gecmisimden sonra bole bi hataya kendi dusen aglamaz derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar