Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: Düzenli çalışmaya karar verdim ben. Vize haftası ittire kaktıra olmuyor. Bayramdan sonra her gün ders ders ders. Kütüphaneye zincirlicem kendimi. Her dönem başı kendime verdiğim sözler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Waqas said: Ya bir otursam su meretin basina yalayip yutucam ama yok yani oturamiyorum surekli kendimi baska birseyle oyaliyorum "dur sunu da yapayim ondan sonra" , "dur bunu da yapayim zaten cok zaman var" gibisinden kendimi kandirici bahanelerle oyaliyorum kendimi. Hatta bu topic i acarken bile iste kendimi oyalamis sayiyorum. Siz napiyorsunuz kendinizi nasil tesvik ediyorsunuz? Yav bilmiyorumda ben kantarın topuzunu kaçırdım sanırım... başlığı okumayan biri direk su alıntı yaptığım kısmı okursa acayip bişey çıkıyor ortaya :D yani kusura bakmayın konuyu bambaşka yerlere çektim ama elvermedi içim paylaşmak istedim. (:P):P(:D8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ya öncelikle gerçekten ders çalışmak istiycen. Daha doğrusu çalışmalarının belirlediğin hedef doğrultusunda seni ileriye taşımasını sağlamalısın. Yani sorumluluk sahibi olman lazım bir nevi... Bunlar tamam ve çalışamıyosan ihtiyaçlar hiyerarşisi kavramına karşı çıkıyosun demektir. Yani atıyorum sosyal yönden bir tarafın eksik kalmışsa bu bir şekilde sana yansır mutsuz eder çalışmak istesende bir türlü oturamazsın dersin başına vs. koparsın kısaca. Bu sene ÖSS senem başlarda çok kastım tenefüs araları hocalara soru sormalar dershaneye soru çözümlerine, etütlere katılmalar falan hatta birçok arkadaşım aramıyordu çalışmalarımı baltalamamak için ama gördüm ki çok sıkarsan olmuyormuş ihtiyaçlar hiyerarşisi kulağını çekiyor adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Waqas said: Ders calismaya baslamak icin tesvik edici yontemler? yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Eger gercekten calismak isteyipte, cevresindeki etkenler yüzünden sürekli motivasyonu dagilan biriyseniz, o etkenlerden kurtulun. Aksi halde asla motive olamazsiniz. Mesela wow sizin motivasyonunuzu etkiliyorsa, oyunu silin hatta pc ye format atin. Ben basaramadim siz yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ders çalışan adam mmorpg oynamaz,oynayamaz. Dandik browser oyunları(menejerlik en fazla) , flash oyunları ile kendini dizginler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 topici okumadım.ama öyle bi teşvik yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Eger gercekten calismak isteyipte, cevresindeki etkenler yüzünden sürekli motivasyonu dagilan biriyseniz, o etkenlerden kurtulun. Aksi halde asla motive olamazsiniz. Mesela wow sizin motivasyonunuzu etkiliyorsa, oyunu silin hatta pc ye format atin. Ben basaramadim siz yapin. Motivasyonu dağıtan ev arkadaşıysa ne yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ders calismaya baslamak icin tesvik edici yontemler?... -inek bir sevgili edinmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ardeth said: evde çalışılmaz kütüphanede çalış benim de çalışma verimim evde düşüyor. bir de bilgisayarla çalıştığın oda da çalışman zor olur (bilgisayarla çalışmıyorsan heh) başka odaya geç. bilgisayarla çalışıyorsan modemi kapat :p Valla evde gayet de guzel calisiliyor bilgisayari kapatinca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Eger gercekten calismak isteyipte, cevresindeki etkenler yüzünden sürekli motivasyonu dagilan biriyseniz, o etkenlerden kurtulun. Aksi halde asla motive olamazsiniz. Mesela wow sizin motivasyonunuzu etkiliyorsa, oyunu silin hatta pc ye format atin. Ben basaramadim siz yapin. +1 özellikle wow kısmına bu sene öss ye hazırlancam diye geçen yazdan sildim oyunu bıraktım çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Evde calisirken yasayabileceginiz tek sorun, oturmaktan sikilmaniz. Mesela ben bugun butun gun evdeydim, 1 oda 1 salonda yasiyorum. Daraldim, hava almaya ciktim, ama disarisi -15 falan oldugu icin cok azicik yuruyup iceri girmek zorunda kaldim. Ama California gibi yerde yasiyorsaniz da zaten ders calismak imkansiz olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 RamsesII said: Motivasyonu dağıtan ev arkadaşıysa ne yapcaz? Plan B, Sen daha motivasyon dagitici ol. B) Cok yilisik bi arkadasim vardi, hep terslerdim, ekerdim fln ama ayni evde olunca daha bi zor. mmorpg ye alistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 zımba gibi bi kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Yumurta kapının ağzına gelene kadar bekleyin; kurtuluşunuz, erteleme şansınız olmadığını anladığınız anda hiç birşey dikkatinizi dağıtamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 up yapalım da tesvikler artsın zira bu ara ihtiyacı olanlar vardır benim gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 teşvik fln hikayede. üniv4'e geldim artık derslere girmeyip girmeyip son gün çalışma ile olmuyor, kurtarmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 artık? iyi gelmişin gene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 son iki dönemimin ortalaması "0" yalnız, pek de ilerlemiş sayılmıyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ben öss ye hazırlanırken çok işe yaramıştı sizde de işe yarar.Ben ders çalışmadığım zamanlarda ayakta dururdum tabi temel ihtiyaçlar dışında: ) mesela ayakta televizyon izlerdim 15 dakika sonra mecbur dersin başına otururdum komik gelebilir ama işe yarıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 4. sinifim daha 1 kere bile dersten kalmadim derslerin coguna gimtiyorum sinavlara da son gece calisiyorum bunlari oturup dusununce acaip tesvik oluyorum superim aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 senko said: son iki dönemimin ortalaması "0" yalnız, pek de ilerlemiş sayılmıyorum yani :) bunu nasıl başardın? ekstra uğraştın herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 dory said: 4. sinifim daha 1 kere bile dersten kalmadim derslerin coguna gimtiyorum sinavlara da son gece calisiyorum bunlari oturup dusununce acaip tesvik oluyorum superim aynen devam. kalmamakla bir şey olunmaz yanlız 4 sene boşa okula gidip gelmiş olursun kendine bir konu seç ona çalışmaya başla bence. matematikçi dediğin okul dersleri dışında matematik çalışan kişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hayır sina, o kişi sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ne yaparsanız yapın işsiz kalacaksınız zaten, ders çalışıp da hemen tüketmeyin üniversiteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar