Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders calismaya baslamak icin tesvik edici yontemler?

Waqas

Öne çıkan mesajlar

sesu said:
en guzeli sizinle ayni dersleri alan sevgili yapin

imkansız çalışılmıyor bence tam tersi (başka bölümden) çok daha verimli. çünkü aynı dersleri alan sevgilin varsa oturup çalışmaya çalışıyorsun beraber ama verim sıfırın altında oluyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Waqas said:
Ya bir otursam su meretin basina yalayip yutucam ama yok yani oturamiyorum surekli kendimi baska birseyle oyaliyorum "dur sunu da yapayim ondan sonra" , "dur bunu da yapayim zaten cok zaman var" gibisinden kendimi kandirici bahanelerle oyaliyorum kendimi. Hatta bu topic i acarken bile iste kendimi oyalamis sayiyorum. Siz napiyorsunuz kendinizi nasil tesvik ediyorsunuz?

ders derste ogrenilir geyigi varya, cok dogru bi laf..

ben ayni senin gibi bi adamim, surekli sunuda yapiyim, soyle yapiyim diye oyalarim, haftaya 3 tane finalim var, 2 saattir yine oyaliyorum kendimi..

bizim gibiler icin tum donem yatip, sonradan calismak olmuyo, tr de 2 tane uni terkettim, yapamadim.. okuyamiyorum yani.. simdi okurken her hafta az az bakiyorum, iste alistirma yapiyorum arastiriyorum cok zamanda harcanmiyo yani, sinav haftasi geldiginde ozguvenli oluyosun zaten, bu halimle %50 cikaririm diyosun, ustune calisinca eksik noktalar birlestikce kolaylasiyo..

dersi derste ogren, dersi dinle, gerekiyosa ustune calis, sinav haftasi cok rahatlarsin.. benden soylemesi..
Sosyal ağlarda paylaş

benim kullandigim bir duzenek vardi anlatayim.

ilk kismi biraz teknik beceri gerektiriyor. hani su duvar delen elde tutulan motorlu aletler var ya, ondan bi tane aacaksin. sonra konuyla ilgili bir test cd si alip delgiyi bilgisayara baglicaksin.

sonra onune kitabi koyup, calisman gereken bolumu hazirayacak, ve cinsel organini kurdugun duzenege, delginin tam altina koyacaksin.

30 dakka calisma suresi vericek, bitince timer baslicak. eger verilen zamanda 90% dogruyu tutturamazsan delgi calismaya baslayacak.

motive ediyor cok
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...