sesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 okulda beles yemek varsa cok guzel tesvik edebilir nitekim bizimkinde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 loş bi oda,ev boş olucak konsantrasyonu dagıtcak aile bireylerinden uzak 4/10 volume fona led zeppelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 müzikle ders çalışabiliyor musun yahu? ben direk air drumming'e falan başlıyorum eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 FD ile kalma korkusu cok ise yariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Birader FF ile kalmaktan iyidir FD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 okul uzicak korkusu veya lan bi daha ugrasamam bu dersle hissiyati gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sesu said: en guzeli sizinle ayni dersleri alan sevgili yapin imkansız çalışılmıyor bence tam tersi (başka bölümden) çok daha verimli. çünkü aynı dersleri alan sevgilin varsa oturup çalışmaya çalışıyorsun beraber ama verim sıfırın altında oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Waqas said: Ya bir otursam su meretin basina yalayip yutucam ama yok yani oturamiyorum surekli kendimi baska birseyle oyaliyorum "dur sunu da yapayim ondan sonra" , "dur bunu da yapayim zaten cok zaman var" gibisinden kendimi kandirici bahanelerle oyaliyorum kendimi. Hatta bu topic i acarken bile iste kendimi oyalamis sayiyorum. Siz napiyorsunuz kendinizi nasil tesvik ediyorsunuz? ders derste ogrenilir geyigi varya, cok dogru bi laf.. ben ayni senin gibi bi adamim, surekli sunuda yapiyim, soyle yapiyim diye oyalarim, haftaya 3 tane finalim var, 2 saattir yine oyaliyorum kendimi.. bizim gibiler icin tum donem yatip, sonradan calismak olmuyo, tr de 2 tane uni terkettim, yapamadim.. okuyamiyorum yani.. simdi okurken her hafta az az bakiyorum, iste alistirma yapiyorum arastiriyorum cok zamanda harcanmiyo yani, sinav haftasi geldiginde ozguvenli oluyosun zaten, bu halimle %50 cikaririm diyosun, ustune calisinca eksik noktalar birlestikce kolaylasiyo.. dersi derste ogren, dersi dinle, gerekiyosa ustune calis, sinav haftasi cok rahatlarsin.. benden soylemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 benim kullandigim bir duzenek vardi anlatayim. ilk kismi biraz teknik beceri gerektiriyor. hani su duvar delen elde tutulan motorlu aletler var ya, ondan bi tane aacaksin. sonra konuyla ilgili bir test cd si alip delgiyi bilgisayara baglicaksin. sonra onune kitabi koyup, calisman gereken bolumu hazirayacak, ve cinsel organini kurdugun duzenege, delginin tam altina koyacaksin. 30 dakka calisma suresi vericek, bitince timer baslicak. eger verilen zamanda 90% dogruyu tutturamazsan delgi calismaya baslayacak. motive ediyor cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 şimdi anlaşıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hep 90% tutturdum agator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Duvar delen motorulu alet dediğin şeyin adı matkap İlke ve senin nasıl bir erkek olduğunu ben anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ilke anlatimin cok zayif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hah matkap lan meeeen, yu kov ayv olredi forgat torkis demn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 drill desen anlardik bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 dersten kalkabilmek için yöntem arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 GEd said: dersten kalkabilmek için yöntem arıyorum. wow kiz arkadaş wow wow yine wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 9 ders aldım bu dönem süper teşvik ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bu dönem 10 ders , geçen sene totalde 28 ders aldım.. vize final kas babam kas. evet ders sayısı fena teşvik edici oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 3 ders aldim, 3.5 ortalama tutturayim baska birsey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 8 ders aldım bende haftaya kasmaya başlıyorum.17 kasımda vizeler başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Penthesilea said: hani su duvar delen elde tutulan motorlu aletler oh noes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Düzenli çalışmaya karar verdim ben. Vize haftası ittire kaktıra olmuyor. Bayramdan sonra her gün ders ders ders. Kütüphaneye zincirlicem kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 aynı konudan açacaktım da, daha spesifik olarak : matematiği nasıl çalışıyorsunuz ? gerizekalı gibi hissediyorum her sınav giriş-çıkış periyodu süresince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Penthesilea said: ilk kismi biraz teknik beceri gerektiriyor. hani su duvar delen elde tutulan motorlu aletler var ya, ondan bi tane aacaksin. AHSADHSDH dikkat etmemişim. teknik beceri gerektiriyor diyip matkap yerine duvar delen motorlu alet falan diyor. ehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar