reddiye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bir kontrol etsenize ben yanlış görmedim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Hala Paticik'e girebiliyor olduğumuza şükretmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Abi konu var zaten ordan devam etseydin ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 görmedim pardon da duyumlara göre hacked diyorlar:) uyarı ekranı fln çıkmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yok ben girebiliyorum. DNS degistir girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ohhha be oha be ohhhaaaaa be hay baydım be. Kapalı hakkaten http 404 hatası verıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 had this coming... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 buarada hala diğer başlığı göremedim de dns mienes gireriz de ben dumurum hala onlara syd barrett den gigolo aunt şarkısını hediye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 AYILAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Adnan hoca kapattırmıştır gene, son günlerde peygamber hakkında yazılanlar küçücük çocukların gelişimini falan engellemiştir. En az 300 400 çocuk telef oldu şimdi, gerisini kurtardık ama allaha şükür. Sabır deniyolar heralde. Nerede patlayacak lan bu millet? Patlamaz sen boşver kapat kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Habervaktim ,ekşi sözlüğü haber yapmıştı şu şu üye peygambere hakaret etti diye.Bundan kapatmış olabilirler .Ya da Adnan hoca kapattırmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kıyametin küçük alametlerinden biri. yazıyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bence bizim forumu üye olmayan insanların erişimine kapatıp, yeni üye almayalım sdsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 daha önce dedim yine diyorum. facebook'u da kapatıverseler sorun çözülecek. ancak o zaman millet ayaklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 evet evet facebooku kapatsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 said: burda yazanlara inanmayın bu teori üstüne. karıya kıza artistlik olsun diye yazıyoruz. yoksa kimsenin cidden evrim teorisine inandığı filan yok. gen havuzundaki tüm genetik çeşitliliğin sadece adem ve havva'dan kaynaklı olduğunu biz de biliyoruz. özetle, evrim teorisini siklemeyen bir site burası. adı "evrim kanunu" olurdu zaten, teorisi dediklerine göre onlar da inanmıyor demek ki. onların da işi gücü karıya kıza artistlik. ok? anlaştık mı? hadi erişim engelini kaldırım cicim. hadi bak. Hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hangi mahkemenin hangi kararı olduğu da yazmıyor sanırım. tebrikler akape, tebrikler demokrasi savaşçıları bir internet vardı rahat olduğumuz onu da anasını şeyettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ardeth said: evet evet facebooku kapatsınlar Feysb00k u kapatirlarsa bu ulkede darbe olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ohoo en son bi yerden öğrendiğim kadarıyla 500e yakın site kapatılmıştı ama telekomunikasyon bakanlığında 2-3 site yazıyor sadece. yazamazlar zaten çünkü kapatılanların çoğu kişisel görüşler sebebiyle kapattırılıyor yasadaki muğlaklıklardan yararlanılıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ardeth said: said: burda yazanlara inanmayın bu teori üstüne. karıya kıza artistlik olsun diye yazıyoruz. yoksa kimsenin cidden evrim teorisine inandığı filan yok. gen havuzundaki tüm genetik çeşitliliğin sadece adem ve havva'dan kaynaklı olduğunu biz de biliyoruz. özetle, evrim teorisini siklemeyen bir site burası. adı "evrim kanunu" olurdu zaten, teorisi dediklerine göre onlar da inanmıyor demek ki. onların da işi gücü karıya kıza artistlik. ok? anlaştık mı? hadi erişim engelini kaldırım cicim. hadi bak. Hahaha yazi harika olmus lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 laiklerin sonu :P hakketten tc.sulh mahkeme fln yazmıyordu bence dış mihraklar hackledi bizi de akp hükümetine karşı kışkırtıyorlar bence ergenekon yaptı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Zlaneth said: Adnan hoca kapattırmıştır gene, son günlerde peygamber hakkında yazılanlar küçücük çocukların gelişimini falan engellemiştir. En az 300 400 çocuk telef oldu şimdi, gerisini kurtardık ama allaha şükür. Sabır deniyolar heralde. Nerede patlayacak lan bu millet? Patlamaz sen boşver kapat kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 açık şu anda ben griyorum.eksi cok allahsız doluydu iyi olmus munafıklara heuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben şu an girebiliyorum. Kafandakini yazabildiğin bir site Türkiye'ye fazla zaten, ilk kapatılan siteler arasında olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 E bu ne sadece mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazıyor? ne karar var ne mahkeme var? Allah bizzat kendi elleriyle kapadı heralde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar